cnm bana otobüste minibüste hiç kimse yer vermiyor sana da öyle mi??
valla arada veriyolar ayça ama devamlılığı yok yani :)
kıslar gece vardiyasındayım dün tatilimdi artık hafta içi tatil yapıyoruz bu arada unutmadan söyliyim kırmızılar geldi dün
günaydın cnmkıslar gece vardiyasındayım dün tatilimdi artık hafta içi tatil yapıyoruz bu arada unutmadan söyliyim kırmızılar geldi dün
günaydın kızlarrr
dün akşam karnımın ağrısı devm etti sanki bağarsaklarım çalışmıyo gibi hissediyorum acaba o mu ağrı yapıyo diye düşünmeye başladım
bi de sürekli burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum her temizleyişimdede kan geliyo normal şeyler sanırım bunlarda
günaydın cnmvalla hiç uğrayamıyorsun kırmızılar gelmiş ama olsun Rabbim yüzünü güldürecek senin de inşallah
günaydın cnm
burun tıkanıklığı ve kanaması normal. ben de yaşamıştım onları. hala da burnuum tıkanıyor ama ilk başlardaki kadar değil
karın ağrısı için susuz mu kalıyorsun acaba cnm?? yada gaz sancısı mı acaba:44:
günaydın kızlarrr
dün akşam karnımın ağrısı devm etti sanki bağarsaklarım çalışmıyo gibi hissediyorum acaba o mu ağrı yapıyo diye düşünmeye başladım
bi de sürekli burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum her temizleyişimdede kan geliyo normal şeyler sanırım bunlarda
günaydın canım evet bu yaşadıklarının hepsi normal şeyler karnımız rahmimiz büyüdüğü için her dönem ağrı yapıyor buna ek olarak tabiki kabızlık v.s tetikliyo benimde burnum kanıyo tıkanıyo ama yinede kontrole gittiğinde drunla görüş cnm
günaydın kızlarrrrrrayyyy nefes alamıyorum yaaaa
yok cnm evde var deniz suyuda burnum tıkalı değil.benim bebek mideme falan baskı mı yapıyor nedeniz suyu diye burun spreyi satılıyo yaa denedin mi ondan hiç ben iyice daralınca ondan kullanıyorum işe yarıyo
yok cnm evde var deniz suyuda burnum tıkalı değil.benim bebek mideme falan baskı mı yapıyor nebüyüdü artık teyzesi. bak ikili rakamlara düştük:)))
aaa sana bunu yazdım ve hamilelik takvimimi okudum.şok oldum bu kadar olur. nefes darlığı yaşamada artış olabilir diyor:))))
kızlarr günaydınn nasılsınızz
ayçacım hayırmı diye sormuşsun biraz geç oldu ama bi doktorla tanışmak için gittim canım ..
sizler nasılsınızz kızlarrr doğumlarınızz yaklaşıyor şaka maka
ışıll doğum izninemi ayrıldı :18:
neşeyide göremedim sanırım oda gelmiyor bayadırr tatile çıkmıştır heralde
cuma günü bende izne ayrılıyorum kızlarr 2 haftaa
tanıştın mı sevdin mi doktoru???kızlarr günaydınn nasılsınızz
ayçacım hayırmı diye sormuşsun biraz geç oldu ama bi doktorla tanışmak için gittim canım ..
sizler nasılsınızz kızlarrr doğumlarınızz yaklaşıyor şaka maka
ışıll doğum izninemi ayrıldı :18:
neşeyide göremedim sanırım oda gelmiyor bayadırr tatile çıkmıştır heralde
cuma günü bende izne ayrılıyorum kızlarr 2 haftaa
tam literatüre göre gidiyo hamileliğin bak işte
evt ışıldan sonra sende gördün iki basamaklıları
günaydın kızçeler herkes izinde tatilde ben allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sizlerle daha önce resmini paylaştığım arkadaşım salı günü yasal doğum iznine çıktı ve dün yani 1 gün sonra sezeryanla doğum yaptı :) kız az daha şirkette doğurcakmış
günaydın kızçeler herkes izinde tatilde ben allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sizlerle daha önce resmini paylaştığım arkadaşım salı günü yasal doğum iznine çıktı ve dün yani 1 gün sonra sezeryanla doğum yaptı :) kız az daha şirkette doğurcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?