- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir nerdeyse 20 gündür siteye giremedim internetimde yaşanan bazı sebeplerden dolayı
hoşgeldin...:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir nerdeyse 20 gündür siteye giremedim internetimde yaşanan bazı sebeplerden dolayı
hoşgeldin...:):)
hoşbuldum ışılım eloş nasıl ne var ne yok iyisindir inşallah
ben iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum... eloşda iyi büyüyor :):)
sende ne var ne yok....nler yaptın görüşmeeyeli...
neşemmm hoşgeldin nasılsın
ben evdeyim canım bildiğim gibi çok bi değişiklik olmadı hayatımda eve alışmaya çalışıyorum klimayı açtım laptop tv takılıyorum işte haftasonu çıkıcaz yurtdışına
onun haaricinde bişey yok canım aynen devam eloşa da maşallahaz kaldı doğumuna varmı heyecan
hoşbuldum siboşumm ben iyiyim kuzum sen nasılsın? uras paşa nasıl![]()
çok şükür iyi teyzesi c.tesi randevumuz var
maşallah canım yarıladın bile siboşum oğluşunla sözleştiniz yani cumartesi görüşüceksiniz benden de öpücük yolla ona![]()
neşecim hoşgeldin nerelerdeydin tatlım yaa:13:
ya kızlar dün hamilelerden soru ve sorunlar kısmınada topik açtım,şuan içim huzursuz sizlerede sorayım dedim,içimi rahatlatın kızlar ne olur:18:ben üç haftadır kilo almıyorum,70 te sabittim şu sıralar yemek yiyemiyorum tiksiniyorum kusuyorum dünden beri açım sabah yediklerimi gene çıkarttım 69 olmuşum,ben kendimi boşverdim,bebişim bu durumdan etkilenmez dimi kızlar
![]()
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın kızlar...hayırlı cumalar...
ben de çarşamba günü mdrle konuştum. zor bela izin aldım.hemen akşam eve gidip alel acele hazırlandım ve annemlerin yanına geldim.bir kaç gün buradayım
çok iyi gelecek banagün içinde ara ara uğramaya çalışacağım.
neşecim hoşgeldin nerelerdeydin tatlım yaa:13:
ya kızlar dün hamilelerden soru ve sorunlar kısmınada topik açtım,şuan içim huzursuz sizlerede sorayım dedim,içimi rahatlatın kızlar ne olur:18:ben üç haftadır kilo almıyorum,70 te sabittim şu sıralar yemek yiyemiyorum tiksiniyorum kusuyorum dünden beri açım sabah yediklerimi gene çıkarttım 69 olmuşum,en kendimi boşverdim,bebişim bu durumdan etkilenmez dimi kızlar
![]()
günaydın kızlar...hayırlı cumalar...
ben de çarşamba günü mdrle konuştum. zor bela izin aldım.hemen akşam eve gidip alel acele hazırlandım ve annemlerin yanına geldim.bir kaç gün buradayım
çok iyi gelecek banagün içinde ara ara uğramaya çalışacağım.
Tünaydın kızlar ben geldimmm![]()
neşecim hoş geldim napıyosun kız