milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gözdee ne yemek yapçan hatun fikir versene gerçi bende zeytinyağlı patlıcan oturtmayla yayla çorbası vardı dünden yeter heralde ya zati bişey yenmiyo

cnm gogus aldım şimdi marketten biberli tavuklu patlıcanlı güzel bir yemek yapam diyorum yanınada ayran çorbası

Eğer süt içecekseniz yağı alınmış light sütlerden içmeyi tercih edin. Light süt ile normal süt arasındaki fark sadece yağının alınmış olmasıdır. Light sütler genelde normal sütlerden daha fazla kalsiyum içeririler. Light süt içerek hem yeterli miktarda kalsiyum almış olur hem de gereksiz kalori alımının önüne geçmiş olursunuz.

yokmuş kız bı an ödümü kopardım dr alper mumcu yazmış yazısında :1::1::1:

şunuda ekliyim http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=440

Son düzenleme:
Eğer süt içecekseniz yağı alınmış light sütlerden içmeyi tercih edin. Light süt ile normal süt arasındaki fark sadece yağının alınmış olmasıdır. Light sütler genelde normal sütlerden daha fazla kalsiyum içeririler. Light süt içerek hem yeterli miktarda kalsiyum almış olur hem de gereksiz kalori alımının önüne geçmiş olursunuz.

yokmuş kız bı an ödümü kopardım dr alper mumcu yazmış yazısında :1::1::1:

şunuda ekliyim Hamilelik ve st-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

aman ne bilim sanki öyle bişey duymuştum :1::1::1::1:

selam kızlar biz bugün oğlumla buluştuk gayet iyiyiz:nazar: 810 gram 31 cm olmuşuz ve bende 1 kılo almısım :1: 10 gun içinde seker yüklemesi yaptır dedı yaptırmım dedım ama dınlemedı :1:

günaydınn kızlarrr nasılsınız :3: tatil bittii bugün iş başı 1 haftamı kullandım sadece :12: sabahta sürünerek kalkıp geldim resmen hiç canım istemedi yahu :19:

sizler neler yapıyosunuzz kızlar varmı bi değişiklikk bakalım .. :23:

ben şimdi azıcık vaktim varken geçmişede döneyim bakayım :27:

günaydınn kızlarrr nasılsınız :3: tatil bittii bugün iş başı 1 haftamı kullandım sadece :12: sabahta sürünerek kalkıp geldim resmen hiç canım istemedi yahu :19:

sizler neler yapıyosunuzz kızlar varmı bi değişiklikk bakalım .. :23:

ben şimdi azıcık vaktim varken geçmişede döneyim bakayım :27:

günaydın melekim hoşgeldin valla bizde durumlar aynı.. sen anlat bakalım nasıl geçti tatil neler yaptın nereleri gezdin??

özlettin kendini....:)

günaydın kızlar nasılsınız

tünaydın,, iyilik valla şekerim... bu aralar regli sancısı gibi sancılarım başladı benim... ne hikmet anlayamadım.. çarşamba doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek....

sen nasılsın?? oğluşun kocaman olmaş maşallahhh :)

şeker yüklemesini mutlaka yaptır canım ihmal etme...

tünaydın,, iyilik valla şekerim... bu aralar regli sancısı gibi sancılarım başladı benim... ne hikmet anlayamadım.. çarşamba doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek....

sen nasılsın?? oğluşun kocaman olmaş maşallahhh :)

şeker yüklemesini mutlaka yaptır canım ihmal etme...

o doğum sancısı olmasın kız :1: sağol cnm kocaman olduk ama hem onu kocaman yaprken bende sadece 1 kılo almışım ya o herşeyden güzeldi :1: şeker yüklemesi istifra ederim diye sıkıntı yapıyorum

o doğum sancısı olmasın kız :1: sağol cnm kocaman olduk ama hem onu kocaman yaprken bende sadece 1 kılo almışım ya o herşeyden güzeldi :1: şeker yüklemesi istifra ederim diye sıkıntı yapıyorum

yok ya ne istifrası yaa... öyle kötü bişi değil ki bi çırpıda içivereceksin olacak bitecek...

daha doğum sancısı olmasın canım ya ağzımızı hayra açalım :):)

günaydın melekim hoşgeldin valla bizde durumlar aynı.. sen anlat bakalım nasıl geçti tatil neler yaptın nereleri gezdin??

özlettin kendini....:)

valla bi yerlere gitmek için bir haftamı kullanmadım çünkü eşim izin alamadı :) misafirlerim vardı kuzenlerim bende kaldıı bi kısmını gönderdim bi kısmıda haftaya geliyorr :)))) sabah öyle zor olduki kalkıp işe gelmek :9: eşimde dalga geçiyor yat yatt nereye kadarr :17: bende hepinizi çok özledimm neşeyi göremedim ya uğramamış hiç :( seninde çok az kaldı bırakıp gidiceksin bizi :31:

valla bi yerlere gitmek için bir haftamı kullanmadım çünkü eşim izin alamadı :) misafirlerim vardı kuzenlerim bende kaldıı bi kısmını gönderdim bi kısmıda haftaya geliyorr :)))) sabah öyle zor olduki kalkıp işe gelmek :9: Eşimde dalga geçiyor yat yatt nereye kadarr :17: Bende hepinizi çok özledimm neşeyi göremedim ya uğramamış hiç :( seninde çok az kaldı bırakıp gidiceksin bizi :31:

ben nereye gidicem ayol doğursamda buradayım :):)

Back
X