milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tünaydın gözdiş herkes sıcağın rehavetine kapılmış sanırım kimseler uğramıyo:44:

hoşbuldum balım napim ya evde olmaya alışmaya çalışıyorum sıkıldım sanırım şimdiden sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik?:nazar:

vınn almıştım ben internet için hiç memnun kalmadım çekmedi bizim burda neyseki normal kablolu bağlantıyı hallettirdik de rahatça girebiliyorum nete ondan gelemedim bikaç zamandır

Özledik valla cnmmm iyisindir inş sen onu bunu bırakta nasıl gidiyor HAMİŞLİK yazcaktım kız Allahmı söyletti ne :1::1::1:

Özledik valla cnmmm iyisindir inş sen onu bunu bırakta nasıl gidiyor HAMİŞLİK yazcaktım kız Allahmı söyletti ne :1::1::1:

bende sizi özledim valla gözdişim canım hamişlik yok yani yoktur heralde bilmiyorum pek üstünde durmuyoruz bi arkadaşımın düğünü vardı önümüzdeki ay tatille çakışıcakmı diye takvime bakiyım dedim 3 gün gecikmiş reglim bu gün farkettim sıcaklardan da olabilir bilemiyorum :44:

ben sana sorayım baei nasıl gidiyo hamişlik öykücük nasıl:nazar::nazar::nazar:

umarım o gecikmişlik hamişlik belirtisidir çünkü 1 2 hafta önce gecenin bir yarısı wc ye kalktığımda neşe hamile diye durup dururken geçmezdi içimden herhalde he ?? Bakalım inşşşş çok istiyorum herhaldee senıde hamiş görmek :D

biz iyiyiz teyzesi kızımız 750 gr olmuş bende 10 kg almısım yaaaaaaa pffffffff çok yemişim artık yavaş yavaş azaltacağım maalesef boğazımı tutmam lazım makarna ekmek pılav yasak nasıl doycam ben bılemıyorum :1:

Son düzenleme:
umarım o gecikmişlik hamişlik belirtisidir çünkü 1 2 hafta önce gecenin bir yarısı wc ye kalktığımda neşe hamile diye durup dururken geçmezdi içimden herhalde he ?? Bakalım inşşşş çok istiyorum herhaldee senıde hamiş görmek :D

biz iyiyiz teyzesi kızımız 750 gr olmuş bende 10 kg almısım yaaaaaaa pffffffff çok yemişim artık yavaş yavaş azaltacağım maalesef boğazımı tutmam lazım makarna ekmek pılav yasak nasıl doycam ben bılemıyorum :1:

ayyy gözdişim ağlattın beni yaa kız ben kolay kolay ağlamam şıp diye gözümden yaşlar düştü aklından geçmek bile yetti bana inşallah bebeğim hayırlısı olsun hepimiz için uamrım vardır

kız kocişin iyi bakıyo galiba sana 10 kilo iyi valla maşallah öykücük iyi olsun da kilo verilir boşver benim doğum yapan bütün arkadaşlarım eski kilolarının bile altına düştüler çıtır oldular valla sıkma canıını
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayyy gözdişim ağlattın beni yaa kız ben kolay kolay ağlamam şıp diye gözümden yaşlar düştü aklından geçmek bile yetti bana inşallah bebeğim hayırlısı olsun hepimiz için uamrım vardır

kız kocişin iyi bakıyo galiba sana 10 kilo iyi valla maşallah öykücük iyi olsun da kilo verilir boşver benim doğum yapan bütün arkadaşların eski kilolarının bile altına düştüler çıtır oldular valla sıkma canıını
:nazar::nazar::nazar::nazar:

yok yukarda Allah var seni kandırmakla elime bişey geçmez cnm hakıkatten ara sıra aklımdan geçiyorsun..Burada gerçekten güzel dostluklar kurduğumuzu düşünüyorum.En kötü zamanlarımızda bellki kocalarımızdan öte sizler oluyorsunuz...

Anam kocişin bakması mı :1::1: ona gülerim işte ben yapıyorum ediyorum yemekleri dun doktorda bıle adam dıyokı bakkıyo kendıne maşallah :D hahah ama ondan da Allah razı olsun tabiki eve para getirmese nasıl bakıcam kendime dimi

http://www.dailymotion.com/video/xdvvno_mehmet-emin-ay-yu-benim-divane-gonl_music

şu ilahi benden size gelsin cuma günü yüzu suyu hürmetine çok güzel dinle dinle ağladım yine Rabbim dualarımızı kabul etsin...

yok yukarda Allah var seni kandırmakla elime bişey geçmez cnm hakıkatten ara sıra aklımdan geçiyorsun..Burada gerçekten güzel dostluklar kurduğumuzu düşünüyorum.En kötü zamanlarımızda bellki kocalarımızdan öte sizler oluyorsunuz...

Anam kocişin bakması mı :1::1: ona gülerim işte ben yapıyorum ediyorum yemekleri dun doktorda bıle adam dıyokı bakkıyo kendıne maşallah :D hahah ama ondan da Allah razı olsun tabiki eve para getirmese nasıl bakıcam kendime dimi

saol bebişim güzel kalbin için hayırlısı deyip herşeyi allaha bırakıyorum tatlım

arkadaşımın biri 4 aylık hamiş testlerinin sonuçları iyi çıkmamış down sendromu var ve çok zor bi karar vermek üzereler ya suni sancıyla bebişi doğurtucaklar yaşamıycak ya da göze alığ doğuracak ondan allahımdan hep doğru zamanda ve sağlıklı olması için dua ediyorum

erkek milleti işte ne yapıcan allahtan senin mide filan bulanmıyo da yemeklerini yapabiliyosun rahatça

saol bebişim güzel kalbin için hayırlısı deyip herşeyi allaha bırakıyorum tatlım

arkadaşımın biri 4 aylık hamiş testlerinin sonuçları iyi çıkmamış down sendromu var ve çok zor bi karar vermek üzereler ya suni sancıyla bebişi doğurtucaklar yaşamıycak ya da göze alığ doğuracak ondan allahımdan hep doğru zamanda ve sağlıklı olması için dua ediyorum

erkek milleti işte ne yapıcan allahtan senin mide filan bulanmıyo da yemeklerini yapabiliyosun rahatça

Offf hakıkatten çok zor bir karar.... Rabbim yardımcıları olsun... Ben şuan ne desem boş... Allah kımsenın başına vermesin evlat neticede..

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

Offf hakıkatten çok zor bir karar.... Rabbim yardımcıları olsun... Ben şuan ne desem boş... Allah kımsenın başına vermesin evlat neticede..

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

amiiinnnn canım bende o yüzden isyan etmiyorum artık allahımdan hayırlı zamanda ve sağlıklı evlat diliyorum

sizler için de dua ediyorum bol bol
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amiiinnnn canım bende o yüzden isyan etmiyorum artık allahımdan hayırlı zamanda ve sağlıklı evlat diliyorum

sizler için de dua ediyorum bol bol
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol cnm Allah razı olsun aynen dediğin gibi onun bir zamanı oluyor bir vakti oluyor...

Evet bu saate kadar aç durdum ama daha dayanamayacağım herhal ben yemek yapmaya gidiyorum akşama falan burda olunda az dedıkodu yapalım kızlar :1::1:

nilüferle özlemin bebişlerinin cinsiyeti belli oldumu:44:

güloomm hoşgeldin nasılsın canım seni gördüğüme sevindim:16:

gözdee ne yemek yapçan hatun fikir versene gerçi bende zeytinyağlı patlıcan oturtmayla yayla çorbası vardı dünden yeter heralde ya zati bişey yenmiyo

Back
X