Yok cnm apendist solda olmaz sağda olur daha geçen gun kuçuk gorumcem amelıyat oldu apendistten aldırdı şükür ıyı sımdı :)
bence gtebelikkkkkkkkkkkk laaaaaaaaa laaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaa
ayyyy ağzın bal yesinnnnnnnnnnnnn baaaaaaaallllllllllllllll
kızlar neediverionuz bakem,size bişi anlatayımda gülün biraz,benim adete 8 gün var normalde ama bugün dayanamadım aldığım ovulasyon testinde gebelik testi vardı yaptım,8 gün var adete ben iki tane kırmızı çizgi bekliomneyse tabi benim hayalet pembe çizgi geldi konuverdi oraya komik olan tarafı kızlar,hani üç boyutlu resimleri görmek için resme yaklaşıp gözler şaşı oluo öyle görüoz ya resmi,bende teste yaklasıom tabi gözler şaşı oluo pat die bi pembe çizgi çıkıo sonra uzaga gidiom çizgi kayboluo ay gülsemmi ağlasammı valla,ay bu bebişim ne hale getirdi beni,dindon etti annesini
kızlar hepinize ıyı akşamlar yarın görüşürüz
kızlaaarrr nerdesiniz yahuuuuuu
bugün doktorumuza gittik, bhcg ye tekrar baktırdık çok şükür katlamış ikiye, 980 olmuş
çarşamba günü kesemizi görmeye gidicez
bu arada vajinal ultrasonla bakmadı
Günaydın kızlarrr :))
günaydın NEŞE GÖZDE ve ve ve ve yeni ANNE NAZ nasılsınız
günaydın eeeyyy ahaaaliiiii
herkes iyi çok şükür ee naz başladımı mide bulantıların durumun ne alemde gözde hayıt tohumu dıye bısı varmıs kız ınsanlar bunu içince 3 ay içinde hamile kalıyomus off ya ne bulsam ıcıyorum içim dışıma çıktı anasını satayım :)
Bende duydum da ben oyle eğer tadı garıpse ıcemem yaa :) haha kusarım dırek
ama baktık bu ay kırmızıları gorduk bende gıdıcem çörek otu tarçın bal karışımına başlayacağım
ama dıyoruz ya kadınlar az da olsa hamıle olup olmadıklarını hıssedıyor bende hıssedıyorum olmadığımı
göğüslerim acımaya başladı ki hasta olacağım diye düşünüyorum
Bende hasta olacağım gibi geliyor canım ama yine de emin olamıyorum göğüslerde hiçbir gıdım ağrı yok bi de lokum gibi oldular yumuşacık yaaa
valla kızlar ben düzenli olmamakla beraber çörekotu tarçın bal yedim ama çörekotunu kendim evde ezmeye calıstım beceremedım midemde sorun var o yuzden mahfetti midemi gittim gecen cekılmıs çörekotu aldım sımdı regl zamanını bekliyorum çekilmiş çörekotu tarçın bal başlayacağım hee düzensiz içtiğim halde bu ay yumurtlama zamanımı gayet ağrılı sancılı hissetttim tavsıye ederim
aynen bende denıyeceğimde mıdeye nasıl sorun oldu sen ezemedın dıyemı yoksa oğütülmüşüde zararlımı
benım mıdemde de sorun varda o yuzden
GÖZDECİM ezilmeyen çörekotunu çğnemek zorunda kaldığın için ve midende sıkıntı varsa yanma ve ağrı yapıyor ama duyduguma göre ezilmişinde bir sıkıntı yok ezilmişini bütün aktarlarda bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?