milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Yok cnm apendist solda olmaz sağda olur daha geçen gun kuçuk gorumcem amelıyat oldu apendistten aldırdı şükür ıyı sımdı :)

bence gtebelikkkkkkkkkkkk laaaaaaaaa laaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaa

ayyyy ağzın bal yesinnnnnnnnnnnnn baaaaaaaallllllllllllllll

kız naptın sen benim yarın 4 gün kalacak adete hala idrar testi yapmak aklıma gelmiyo azcık sabredin kuzucum yazık paranıza da umutlarınıza da yahu

kızlaaarrr nerdesiniz yahuuuuuu

bugün doktorumuza gittik, bhcg ye tekrar baktırdık çok şükür katlamış ikiye, 980 olmuş

çarşamba günü kesemizi görmeye gidicez

bu arada vajinal ultrasonla bakmadı

herkes iyi çok şükür ee naz başladımı mide bulantıların durumun ne alemde gözde hayıt tohumu dıye bısı varmıs kız ınsanlar bunu içince 3 ay içinde hamile kalıyomus off ya ne bulsam ıcıyorum içim dışıma çıktı anasını satayım :)

Bu çok iyi bi haber fasulyemiz sağ salim büyüyor yaani yesinler onu yesinlerr

Günaydın kızlarrr :))

günaydın canıııımmmmmmmm

günaydın NEŞE GÖZDE ve ve ve ve yeni ANNE NAZ nasılsınız

günaydınnnnnnnnnn şeker ben bu gün pek keyifsiz uyandım sen nasılsın

günaydın eeeyyy ahaaaliiiii

günaydın annecik nasılsın

Son düzenleme:

Bende duydum da ben oyle eğer tadı garıpse ıcemem yaa :) haha kusarım dırek
ama baktık bu ay kırmızıları gorduk bende gıdıcem çörek otu tarçın bal karışımına başlayacağım
ama dıyoruz ya kadınlar az da olsa hamıle olup olmadıklarını hıssedıyor bende hıssedıyorum olmadığımı
göğüslerim acımaya başladı ki hasta olacağım diye düşünüyorum

Bende hasta olacağım gibi geliyor canım ama yine de emin olamıyorum göğüslerde hiçbir gıdım ağrı yok bi de lokum gibi oldular yumuşacık yaaa

Bende hasta olacağım gibi geliyor canım ama yine de emin olamıyorum göğüslerde hiçbir gıdım ağrı yok bi de lokum gibi oldular yumuşacık yaaa

ben çok fazla olmamakla beraber dokunabılıyorum ama sıkamıyorum herşeyde bır hayır vardır cnm sıkmayalım canımızı bırdahakı denemelere devamm :)

valla kızlar ben düzenli olmamakla beraber çörekotu tarçın bal yedim ama çörekotunu kendim evde ezmeye calıstım beceremedım midemde sorun var o yuzden mahfetti midemi gittim gecen cekılmıs çörekotu aldım sımdı regl zamanını bekliyorum çekilmiş çörekotu tarçın bal başlayacağım hee düzensiz içtiğim halde bu ay yumurtlama zamanımı gayet ağrılı sancılı hissetttim tavsıye ederim

aynen bende denıyeceğimde mıdeye nasıl sorun oldu sen ezemedın dıyemı yoksa oğütülmüşüde zararlımı
benım mıdemde de sorun varda o yuzden

aynen bende denıyeceğimde mıdeye nasıl sorun oldu sen ezemedın dıyemı yoksa oğütülmüşüde zararlımı
benım mıdemde de sorun varda o yuzden

GÖZDECİM ezilmeyen çörekotunu çğnemek zorunda kaldığın için ve midende sıkıntı varsa yanma ve ağrı yapıyor ama duyduguma göre ezilmişinde bir sıkıntı yok ezilmişini bütün aktarlarda bulabilirsin

Tamam hayatım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…