milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla kayınvalıdem demiştiki daha şimdiden ne belırtı beklıyosun falan dedı geçen gun adetinin üstünden 15 gun geçmeden hiç biiirrr belirti olmazz diyo bakalım inş öyledirrr

artık bu ay olmazsa bidahakine canım yapıcak bişey yok ben kırmızıları bekliyorum kendi adıma söylemeden edemiycem

bu hem doktora hem de bize bağlı canım,
bazıları istemiyor ama çok erken daha ben muhtemelen vajinal ultrasona girerim

Lütfen alttan baktrma cnm ondan korkuluyo benım eltım onun yuzunden bebeğini kaybettii tabıkı herkesde olacak diye birşey yok allah korusun ama dıkkat et

Keseyi görmeye mi tatlışş

muhtemelen o daha görünmez canım ama ben bir kontrole gideyim, hem folik asit vitamin falan başlamam lazım artık

Lütfen alttan baktrma cnm ondan korkuluyo benım eltım onun yuzunden bebeğini kaybettii tabıkı herkesde olacak diye birşey yok allah korusun ama dıkkat et

valla gözdecim ben inanmıyorum canım yaa, olacağı varsa alttan muayene bahane olur buna,
karından bakılsa da düşecek bebek bişekilde düşer yine,
allahın işine karışılmaz, ben korkmuyorum

bu hem doktora hem de bize bağlı canım,
bazıları istemiyor ama çok erken daha ben muhtemelen vajinal ultrasona girerim

cnm karnından baktır bnce.. tabi sn bilirsinde garanti olsun.. zaten bebek hcg değerin 1500 olmadan görünmüyo daha gecen hafta bir arkadasımla kontrole gittim öyle söyledi doktoru bizimki 2700 lerdeydik gördük ama bi 12 gün sonra yine gel bu defa kalp atışlarına bakalım dedi..

kızlar sol kasığım ve alt karın bölgemde kalp atışı gibi sürekli olan bi ağrı var hiç geçmedi işlerim de yoğun beni oldukça rahatsız ediyorr ilk kez böyle bi ağrı hissediyorum :26::26::26:

anammm inşş bebiştirrrrrr

anammm inşş bebiştirrrrrr

kız arada 3-4 tane de çok yoğun bıçak saplar gibi sancılar geldi

telefonla bi müşteriyle konuşuyodum aaa diye bağırdım birden farkında olmadan

müşteri de iyimisiniz bişey mi oldu diyo inşallah olur dedim içimden

Sende bize dermiş gibi '' inş canım benım oluyodur '' deseydın hahahahhaaa

buarada gerçekten bısıler
oluyor ama

Sende bize dermiş gibi '' inş canım benım oluyodur '' deseydın hahahahhaaa

buarada gerçekten bısıler
oluyor ama

valla ben hiç böyle adet sancısı çekmedim adet ağrısı gibi bi ağrı değil çok farklı ama bebiş ağrısı mı onu da bilmiyorum bende bu şans varken çıka çıka apandist çıkar

benim bir haftdır öyle ama c.tesiden beri çok şiddetli felaket bir ağrı ben bu ağrı gecmezse c.tesi soluğu doktorda alacağım ne olur ne olmaz tam bebiş hazırlığındayken bırde aptal saptal hastalıkla ugrasmım

valla ben hiç böyle adet sancısı çekmedim adet ağrısı gibi bi ağrı değil çok farklı ama bebiş ağrısı mı onu da bilmiyorum bende bu şans varken çıka çıka apandist çıkar

Yok cnm apendist solda olmaz sağda olur daha geçen gun kuçuk gorumcem amelıyat oldu apendistten aldırdı şükür ıyı sımdı :)

bence gtebelikkkkkkkkkkkk laaaaaaaaa laaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaa

kızlar neediverionuz bakem,size bişi anlatayımda gülün biraz,benim adete 8 gün var normalde ama bugün dayanamadım aldığım ovulasyon testinde gebelik testi vardı yaptım,8 gün var adete ben iki tane kırmızı çizgi bekliomneyse tabi benim hayalet pembe çizgi geldi konuverdi orayakomik olan tarafı kızlar,hani üç boyutlu resimleri görmek için resme yaklaşıp gözler şaşı oluo öyle görüoz ya resmi,bende teste yaklasıom tabi gözler şaşı oluo pat die bi pembe çizgi çıkıo sonra uzaga gidiom çizgi kayboluoay gülsemmi ağlasammı valla,ay bu bebişim ne hale getirdi beni,dindon etti annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…