milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

süperrr aklımda bulunsun...

ayyyy bende geldimm ayol bensiz topiğin ne tadı olur heeeeee :)))

Sanırım ben hasta olacağım hafif hafif göğüs ağrım başladııı benden söylemesiii

günaydın kızlar... hayırlı haftalar herkeze.. olursa bu hafta bnm haftam olucak ama aynen adetim olucK gibi, feci bir karın ağrım var.. göğüsleri saymıyorum zaten onlar 1 haftadır şiş ve ağrıyo... bilmiorumda gecen hafta ki gibi cok bi heycanım kalmadı...

Valla benimde heyecanım yok hayırlısı bakalımm

aynen kızlar benim de bu ay boş geçicek gibi geliyo hiçbir belirtim yok adet belirtim bile yok yahu normalde göğüslerimin ağırması lazımdı o da yok ilginç hee

aynen kızlar benim de bu ay boş geçicek gibi geliyo hiçbir belirtim yok adet belirtim bile yok yahu normalde göğüslerimin ağırması lazımdı o da yok ilginç hee

aynen benımde oyle bı cumartesı tansıyon dusmesı yaşadım ılk defa oda belırtımıdr bılemem göğüslerimde bugun çk hafıf sızlıyo :2:

aynen benımde oyle bı cumartesı tansıyon dusmesı yaşadım ılk defa oda belırtımıdr bılemem göğüslerimde bugun çk hafıf sızlıyo :2:

benim tansiyonum sürekli düşük öyle yaşamaya alıştım o yüzden kendim için onu baz almıyorum ama senin belirti olabilir canım

kız benim göğüslerde bile tık yok ki aşırı sızı olurdu 1 hafta kala elleyemezdim şimdi hiçbirşey yok bir gıdım bile ağrı yok
:26::26::26::26:

Son düzenleme:

valla kayınvalıdem demiştiki daha şimdiden ne belırtı beklıyosun falan dedı geçen gun adetinin üstünden 15 gun geçmeden hiç biiirrr belirti olmazz diyo bakalım inş öyledirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…