milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nerdesin şekerim ya tek başıma kaldım buralarda :):)

ayy bi kablo sıkıntısı çıktı başıma yaa kim aldı götürdüyse sinir şeyler

ama sonuç olarak şimdi burdayım

dün gittik kontrole çok tatlı bebişim büyüyo gayet yolunda herşey ama dr bana kilo alman lazım diye çok dedi yaa bbol bol hamur işi ye diyo hala çok zayıfsın şimdiye kadar bebek geri olmadı hiç ama artık oda kilo alacak onun için bol bol ekmek ye diyo :18:

nasıl alacam ben bu kiloyu yaaa

ohh be nülüş iyi ki geldin sıkıntıdan patlayacaktım vallaa :):)

bebişinin iyi olmasına çok sevindim... yüzünü görebildin mi çok tatlı oluyorla di mi :):) kuzularr :):)

çok şanslısın yaa ye yiyebildiğin kadar oohhh götür valla tatlıları börekleri sarmaları dolmaları... keşke senin yerinde olsaldım annem :):) neler yemezdim ki şuan vallaaa :):)

çok güzel hemde yaa görmek parmaklarını filan net gördüm bu sefer bende

ya banada yemek zor geliyo ama :18:

akşam hemen yaptım zaten bişiler iş yerine getirdimde atıştırıyorum bakalım inş alırım kiloooo

kaç gram olmuş küçük bey :):)

ayy benimde canım kek istiyor bugün gidince yapsam mi ki acaba :)

230 filan dedi sanırım yaa yazıyodu ama unuttum

ayy güzel hamurişi tarifleriniz varsa banada ver

bi tek puaça yapıyorum bi tane onu biliyorum bende:26:

ben hiç yapamıyorum hamur işi sadece kek yapabiliyorum canım :):)

ayça burada olsaydı döktürürdü şimdi ama annesinin yanındaydı en son öyle yazmıştı ne zamandırda ses seda yok.. merak ettim valla :18::18::18::18:

çok şanslısınn nilüferr

kaç gram olmuş küçük bey :):)

ayy benimde canım kek istiyor bugün gidince yapsam mi ki acaba :)

havuçlu ve tarçınlıı yap en sevdiğimmmmm

230 filan dedi sanırım yaa yazıyodu ama unuttum

ayy güzel hamurişi tarifleriniz varsa banada ver

bi tek puaça yapıyorum bi tane onu biliyorum bende:26:

canım abimin eşi bana nişanlıyken bi kitap hediye etmişti yeni evliler ve öğrenciler için yazıyor üzerinde yengemin gitar dersleri aldığı kadın yazmış kitabıda kitapta çok basit ve farklı tarifler var ölçüler falan anlaşılırr. benim çok işime yarıyor ve benim gibi beceriksizleri müthiş kurtarıcı bi kitap olduğunu düşünüyorum çünkü bazen ben bile inanamıyorum yaptıklarıma eve gidince yazarına bakıp sana yazarım

teşekkür ederim canım benimmm

napıonuz kızlar,sohbet koyu,ışılım canın kekmi çekti,söylemesi ayıp çok güzel brovni yaparımyapayım sanada prensesimizde yesin
bugün oğlumla buluştukherşey normal çokşükür,gelişim olarak 2 hafta önde,doktorum haftasını tamamlarsa 4 kilodan fazla olacağını söyledi,bende kendimi normal doğuma şartlamıştım kafam karıştı:44:annem doğurursun diyo ben iki tane 4,5 kilo doğurdum diyo,ablam riske atma diyo,aslında bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühim değil,hayırlısı olsun hakkımızda her zaman...

gözdecim bu arada doğum günün kutlu olsun,Rabbim ailenle hayırlı vesağlıklıbiömür geçirmeninaip etsin:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydınn kızlarr

gözdecim ne güzel yanmışsın öyle göbüşede kocaman bi maşallah diyorum

bu arada berat kandiliniz mübarek olsun kızlar .. dualarımızz kabulll günahlarımızz affolsun inşallah ..

günaydın kızlarrr

günaydın nülüşümmmm :)

günaydınn kızlarr

gözdecim ne güzel yanmışsın öyle göbüşede kocaman bi maşallah diyorum

günaydın canımmm :)

oo canım maşallahh ne güzel yanmışsın sen öyleee :):) göbüşüne kocaman bi maşalllahhh :):)

bu arada hepimizin berat kandili mübarek olsun kızlar.. bu gece bir senelik kaderimiz yazılırmış.. bol bol dua edelim.. dualarımızda birbirimizi unutmayalım canlar... :)

ayy dün doğru düzgün yazamadım zaten işlerden kızlar..

dün mesaiden çıktık ıspartada arkadaşımızın düğünü vardı oraya gittik 1,5-2 saat sürüyo zaten

11 e kadar gilan durduk düğünde gece 1 de eve geldik geri bi uykum var sormayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…