milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar benım ellerde uyuşma başladı sabahları genelde çok oluyor sonra kalktıktan sonrada hafıflıyo gbı ama bu seferde az ağrısı oluyo
doktorumu aradım sordum sınır sıkısması oluyor kaslar genişledıği ıcın falan dedi magnezyuma başlayacağım bende hayırlısı

ışıl sende oldumu hiç böyle

Yık canım bende hiç olmadı öyle bir şey.. nazar değmesin bende iki ke kramp oldu o da olmadı magnezyum kalsiyum dengem iyi sanırım :)

kalsiyum magnezyum ya da ekstra bi vitaminde kullanmadım... bilmiyorum ki doktorum mu ihmal etti gerçekten ihtiyacım mı yokk :):):)

ıhtıyacın yoktur cnm yoksa bu vakte kadar bı falso verırdı vucudun anlardın sende bende 4 5 gun oncesıne kadar oyle dıyodum ne guzel kramp mramp yok dıe bu sefer uyuşma çıktı basıma

aman sanada maşallah olmasın

Son düzenleme:

inşallah olmaz canım :):) aayyy bugün akşam olmaz banada bıdıcığımı görecem ya çok heyecanlıyım yaaa :)

canım benim seninde kandilin mübarek olsun :)

bilmiyorum ki canım bakalım konuşacak mı doktor bugün doğum şeklini :)

artık konuşsun bencede yaa ne bu böle son dakka konuşacak yoksa

ışıl belkide adamda şaşırıyordur "bu kadın ne zaman soracak acaba nasıl doğum yapıcam diye" diye düşünüyordur

artık konuşsun bencede yaa ne bu böle son dakka konuşacak yoksa

ışıl belkide adamda şaşırıyordur "bu kadın ne zaman soracak acaba nasıl doğum yapıcam diye" diye düşünüyordur

:):):) belki de o da benden bekliyordur ama ben inat ettim o sorana kadar sorumcam :):):)

bu gidişle bi gece sancılanıp normal doğum yollarını tutacam sanırım :):)

anam doğum hakkındamı konuşuyonuz kızlar...bırrrrrrr...tüylerim tiken tiken olduuışılım doktora gitcen heralde,herşeyi konuş,aklında ne kadar soru varsa sor,doğum hakkında iyice bilgi al,sonlara geliyoz valla,çok düşünmekten bu sıralar yalancı sancılarım çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…