kızlar benım ellerde uyuşma başladı sabahları genelde çok oluyor sonra kalktıktan sonrada hafıflıyo gbı ama bu seferde az ağrısı oluyo
doktorumu aradım sordum sınır sıkısması oluyor kaslar genişledıği ıcın falan dedi magnezyuma başlayacağım bende hayırlısı
ışıl sende oldumu hiç böyle
Yık canım bende hiç olmadı öyle bir şey.. nazar değmesin bende iki ke kramp oldu o da olmadı magnezyum kalsiyum dengem iyi sanırım :)
kalsiyum magnezyum ya da ekstra bi vitaminde kullanmadım... bilmiyorum ki doktorum mu ihmal etti gerçekten ihtiyacım mı yokk :):):)
ıhtıyacın yoktur cnm yoksa bu vakte kadar bı falso verırdı vucudun anlardın sende bende 4 5 gun oncesıne kadar oyle dıyodum ne guzel kramp mramp yok dıe bu sefer uyuşma çıktı basıma
aman sanada maşallah olmasın
inşallah olmaz canım :):) aayyy bugün akşam olmaz banada bıdıcığımı görecem ya çok heyecanlıyım yaaa :)
heheh bıdıcığını sevsınler senın :))) ıns hayırlı habrlerını alırız benım için op kızını
sen süt beyazımısın nülüş :):)
bi gelsin dünyaya küçük hanım ben onu öyle öpecem kii hepinizin yerine :):)
bak resim istiyoruz ama tamam mı bızde gorelım bebişi
tamam canım :):) eklerim bıdıcığı :)
kandiliniz mübarek olsun kızlar,bi ömür boyu mutlu ve huzurlu olun sevdiklerinizle inşallah
sen muayenenı bugunmu yaptırcan hanı nasıl doğum olucağı ıle ılgılı
kandiliniz mübarek olsun kızlar,bi ömür boyu mutlu ve huzurlu olun sevdiklerinizle inşallah
canım benim seninde kandilin mübarek olsun :)
bilmiyorum ki canım bakalım konuşacak mı doktor bugün doğum şeklini :)
artık konuşsun bencede yaa ne bu böle son dakka konuşacak yoksa
ışıl belkide adamda şaşırıyordur "bu kadın ne zaman soracak acaba nasıl doğum yapıcam diye" diye düşünüyordur
:):):) belki de o da benden bekliyordur ama ben inat ettim o sorana kadar sorumcam :):):)
bu gidişle bi gece sancılanıp normal doğum yollarını tutacam sanırım :):)
vallahi iii dayandın sormadın benm bile drun yanında dilimin ucuna kadar geliyo acaba sorsam mı diye şimdiden
kızlar ben birazdan kaçar.. dualarınızı esirgemeyin benden.. yarına inşallah güzel haberlerle gelirim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?