milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyyyy çok sıcak ben uyuyamıyorum.......size tatlı rüyalarrrrrr:16::16: günlardir delikli uyuyorum valla.gece kalkıp kalkıp vantilatörü açıyorum:52::52::52:

seninde hayırlı uğurlu olsun cnm eli ayağı düzgün olsun inşşşş:nazar::nazar:

Allah razı olsun canım. hepberaber gun sayıyoduk bu ay hastalancazmı dıe cokk sukur guzel Allahım hepımıze nasıp ettı:nazar::21::21: sımdı sızler bana gore cok daha tecrubelısınız benımle butun bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. dun esıme dıorum kı hamıle kalmak ıcın o kadar cabaladım herseyı denedım ogrendım ama hamıle kalma ve sonrası ıcın hıcbısey bılmıorumm:26: mesela göbişimm ne zaman belirginleşcek ne zaman bayagı ıstahlancamm hıhıhıhı....

Allah razı olsun canım. hepberaber gun sayıyoduk bu ay hastalancazmı dıe cokk sukur guzel Allahım hepımıze nasıp ettı:nazar::21::21: sımdı sızler bana gore cok daha tecrubelısınız benımle butun bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. dun esıme dıorum kı hamıle kalmak ıcın o kadar cabaladım herseyı denedım ogrendım ama hamıle kalma ve sonrası ıcın hıcbısey bılmıorumm:26: mesela göbişimm ne zaman belirginleşcek ne zaman bayagı ıstahlancamm hıhıhıhı....

canım herkesin bünyesi farkklı ama genelde ilk 3 ay kilo alana fazla rastlanmamış durumda hormonlar tamamen değiştiği için iştahsızlık olabiliyor.ilk 3 aydan sonra boğaz açılıyor benden soylemesı :D çok hızlı kılo almaya musait bir bunyen varsa az ve sık ye gerçi banada dendi ama ben yapamadım ama maşallah bebeğime yaramış kılosu haftasına gore önde :D

he şu varki artık herşey hafta hafta takip ediliyor.Bende bilmiyordum ay ay olarak biliyordum ama hafta hafta internetten takip edersen anlarsın ne demek istediğimi..

herşeyden önce onu düşünerekten hareket et,, hoplayıp zıplama vs vs şeyler demıyeceğim ama yinede tedbirli olmakta fayda var..Ben cam bile siliyodum düşün :1::1:

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın...

ayyyyy çok sıcak ben uyuyamıyorum.......size tatlı rüyalarrrrrr:16::16: günlardir delikli uyuyorum valla.gece kalkıp kalkıp vantilatörü açıyorum:52::52::52:

canım bende bu gece çok zor uyudum camları heryeri açtım esinti hiç yoktu kaç kere uyandım gece

hamileliği herkes farklı geçiriyo canım sanırım :9:

ama sorduğun şeyler bende yeni yeni başladı ilk 3 ay hiç bişi yoktu zaten bi kaç hafta sürekli bulantım oldu aama onun dışında genelde rahattım

karnımda yeni yeni belirginleşti iştahımda yeni açıldı zaten henüz sadece 3 kilo aldım

sende paylaşırsın bizimle hamileliğinin nasıl geçtiğini

ya ben hala bebeğimin hareketmlerini hissedemiyorum yaa bende mi bi acayiplik var hareket ediyoda ben mi anlamıyorum anlamadım gitti

nülüşüm sorma yaaa dün gece öyle bi sancılandım ki korktum yaa.. hiç uyumadım gece... adet sancısı gibi aralıklarla yoklayan bi ağrı mahvetti beni... sanırım zaman artık yaklaşıyor nülüş korkuyorum vallla :)

antreman yapıyosun demekki doğuma hazırlık

bi kaç haftan kaldı zaten senn yaa korkmamaya çalış dicem ama pek bişi ifade etmeyecek biliyorum :9:

hava serin bugünde ordada öyle mi bilmiyorum ama serin giderse böyle bu haftada rahat edersin canım

antreman yapıyosun demekki doğuma hazırlık

bi kaç haftan kaldı zaten senn yaa korkmamaya çalış dicem ama pek bişi ifade etmeyecek biliyorum :9:

hava serin bugünde ordada öyle mi bilmiyorum ama serin giderse böyle bu haftada rahat edersin canım

burasıda serin canım ama yinede nemli yaa.. uff bu haftayı bi bitirsem haftaya pazartesi ayrılıyorum müdüre söyledim :)

iyi doğumdun sonra 11 haftan olmuş oluyo yani

sonrada ücretsiz alıcaksın demi

evet nülüş valla verirlerse 18 ay falan ücretsiz izin almayı düşünüyorum bakalım kısmet :)

evde eloşla vakit geçiririr kızımı kendim büyütürüm hem bu arada okulu bitirirm :):)

planlarım çok bakalım uygulaayabilirsem :):)

evet nülüş valla verirlerse 18 ay falan ücretsiz izin almayı düşünüyorum bakalım kısmet :)

evde eloşla vakit geçiririr kızımı kendim büyütürüm hem bu arada okulu bitirirm :):)

planlarım çok bakalım uygulaayabilirsem :):)

inşallah bakalım planlar güzel valla sen yaparsın yaa azimli kızsın maşallah

bebekle vakit geçirmekde çok güzel olur tabi yaa insanın kendi büyütmesi gibi olur mu

bende alıcam inşallah bakalım en az bi sene daha sonrasındada duruma göre uzatadabilirim

ondan sonrada bi aksılık olmazsa kayınvalidem bakıcak

inşallah bakalım planlar güzel valla sen yaparsın yaa azimli kızsın maşallah

bebekle vakit geçirmekde çok güzel olur tabi yaa insanın kendi büyütmesi gibi olur mu

bende alıcam inşallah bakalım en az bi sene daha sonrasındada duruma göre uzatadabilirim

ondan sonrada bi aksılık olmazsa kayınvalidem bakıcak

böyle durumlarda ev hanımı olmak istiyorum vallaaa :):) tam bana göre ev hanımlığı ohh mis vallaa :):)

böyle durumlarda ev hanımı olmak istiyorum vallaaa :):) tam bana göre ev hanımlığı ohh mis vallaa :):)

ev hanımlığıda güzelde bi süreliğine :9:

bi süre sonra sıkıcı oluyo yaa evde oturmak sonrada işe başlasam diye kapılara bakmaya başlarız :9:

bi ay çalışıp bi ay ev hanımı olmak en güzeli böyle olurdu bence :37:

Back
X