ayy nihayet bu haftayı da bitirdim ve artık izindeyim çok şükürler olsun :):)
minik kelebeğimle birlikte bir aksilik olmazsa 10 aralıka kadar evdeyiz teyzoşlar sonrasında da bakalım ne kadar ücretsiz izin alıcaz :):)
ayyyyyyyyyy evii nasıl özlemişimmmm.... :):)
bu arada havalar çok sıcak kendinize aman dikkat edin canlarım :)
selam kızlar.. dün bende yoktum
sabah çok şiddetli bel ağrısıyla uyandım doktoruma gittik test filan yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıkmış dr yatırmam lazım dedi 3 tane serum yedim gece kalmama gerek kalmadı çok şükür
idrar yolu enfeksiyonuda ciddi bişiymiş benmki baya artmış hiçde bi belirtisi filan olmamıştı birden bire sabah adım atarken sanki belim kırılıyo gibi ağrıdı
çok şükür şimdi evdeyim ama bi haftada rapor verdi doktor
havalarda çok sıcak zaten iyi oldu benm için
geçmiş olsun cnm.aman dikkat et. idrar yolu enfeksiyonu önemli bir durum hele gebelikte çok daha önemli...bol bol su iç...selam kızlar.. dün bende yoktum
sabah çok şiddetli bel ağrısıyla uyandım doktoruma gittik test filan yaptı idrar yollarında enfeksiyon çıkmış dr yatırmam lazım dedi 3 tane serum yedim gece kalmama gerek kalmadı çok şükür
idrar yolu enfeksiyonuda ciddi bişiymiş benmki baya artmış hiçde bi belirtisi filan olmamıştı birden bire sabah adım atarken sanki belim kırılıyo gibi ağrıdı
çok şükür şimdi evdeyim ama bi haftada rapor verdi doktor
havalarda çok sıcak zaten iyi oldu benm için
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
ben harika bi haftasonu geçirdim moral olarakta artık çok daha iyiyimev hanımları çoğalıyorr darısı ayçayla sibelin başına
ışılcım hadi gözün aydın doğuma kadar uzat ayaklarını dinlen bolbol tadını çıkarnilüfercim sanada çok geçmiş olsun :2:
geçmiş olsun cnm.aman dikkat et. idrar yolu enfeksiyonu önemli bir durum hele gebelikte çok daha önemli...bol bol su iç...
ne yaptın kız h. sonubakalım ben de haftaya alıyorum çalışabilir raporunu. 37.haftaya kadar bir aksilik olmazsa da devam. yani 7 haftam kaldı ev hanımı olmaya bebişimi azıcık büyütüp kpss için çalışacağım bir de banka sınavları için falan. hiç olmadı özel bile olsa adam akıllı kurumsal bie firmaya girmeye çalışacağım...
hep arkadaşlarımızlaydık canım denize gittim güneşlendim yüzdüm bolbol yedimbu akşamda doktor randevum var bakalım neler diyecek bana kpss demeyin ya bende hazırlanmaya çalışıyorum ama zorla hayırlısı olsun canım ya şimdiden işi gücü düşünme bulursun illaki
günaydın cnm doktor ne dedi???günaydın kızlar
günaydınnn artık kimse uğramaz oldu
selama kızlarrrr,
napıyorsunuz bakalım... valla ben evin tadını çıkarıyorum Allahım size yardım etsin bu havada çalışmak çok zor kuzular...
dün teyzeme gittim kalmaya onun için uğrayamadım..bugünde yeni geldim eve bakayım benim canlar neler kaynatmış dedim ama sizde terk etmizşsiniz yaa olmaz ki böyleee :):)
artıkın ben çok zorlanmaya başladım kızlar sancılarım her gece bir kaç kez gelmeye başladı... çişten ötürü on dakika yürüyemez oldum... ayaklarım zaten şişiyorr sanırım vakit yaklaşıyor :):)
cnm bnm hoşgeldin... son 30 cnm kolay mıayy çok heyecanlı yaaa benim bile sırt kuyruk sokumu ağrılarım hafiften başladı cnm. senin yaşadıkların çok normal tabii.Allah yardımcımız olsun. bi daha kış bebişleri yapalım
benimde mesanede mi oturuyor ne sürekli aşağıya baskı yapıyor. bir de zaten ters benim ki. ayaklarıyla da bastırıyor. tuvaletten çıkamıyorum.o bakımdan seni çok iyi anlıyorum
kızlarda yok. hemen herkes tatilde ben de sıkılıyorum
hazırlıklar ne alemde??
valla canım bi hazırlık yapmaya başlamadım ki daha :):) evim rezil durumda her yer her yerde :):) annemi bekliyorum annem tatilde gelecek perşembe hafaya başlarız hazılrıklara tam gaz :):)
çok rahatım sanırım ben yaaa :):):)
rahatlık iyidir.çantanı hazırla yeter.ya da yaz görünecek bir yere as. en azından acil bir durum olursa arkandan o listeye bakıp getirsinler gerisini annen gelince yavaş yavaş yaparsınız
aynen öyle anneme güveniyorummm :):) canım ben biraz uzanayım...yine gelirimm :)
günaydın cnm doktor ne dedi???
günaydın cnm. aynen öyle. herkesler izindeben de yoğundum anca gelebildim.
vakit geçmiyor....sıcak.....uyuyamıyorum kaç gündür....çatı genişliyormuş bacak aralarım falan ağrıyor..bebeğimi 2 gündür pek hissedemiyorumüzülüyorum .şu hava accık sserinlese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?