- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ben hep çıtçıtlı bodi aldım. iç zıbın tarzı almadım ama alacağım
al canım al mutlaka göbeği düşene kadar kullanırsın...
al canım al mutlaka göbeği düşene kadar kullanırsın...
süslendin mi kız gözde
günaydınnn kızlar... ben sıcaktan mahvolmuş durumdayım sıcak uykusuzluk ve ağrılar mahvetti beniiii
2 günün kaldı canım şurda sabret en azından işe gelmeyeceksin gün içinde filan uyur dinlenirsin
izin için ne zaman görüşeceksin doktorla
gunaydın kızlarr cok sıcak yaa
günaydın kızlar...
ayyy ışıl ne güzel iki günün kaldı....evdesin artıkım
ışıl doğumdan sonra herşeyi anlat olur mu yaaaa....benim merak ettiğim konular 1. lavman 2.doğum sonrası ped yeterli mi? hasta bezi mi lazım??? ( normal doğum yaptırtacağım sana da zorla) doktorum söyler belki doğuma yakın ama sen anlat yine de
anlatırım canım sen merat etme ben normal doğurmayı başarabilirsemmm ama normal doğumda pedin yetmediğini ilk zamanlarda duydum... kanama çok oluyormuş..
lavmanda merak edecek birşey yok ki.. onu eşin bile yapabilir evde :):) hazırlık gidersin temiz gidersin şekerim :):)
kız eşim nasıl yapsın o kadar kolay bişey mi ki bu nasıl hazırlıklı gideyim?? ayyy anlamadım valla
ayy benim eşim çok uyuzdur kandan bile bayılır.bebek kusunca temizlemeyi bile dert ediyor.hayatta lavmana yanaşmaz
:):) eczanede fleet diye satılıyor kuzum.. incecik bi ucu var zaten..makattan içeriye sıkıyorsun 10-15 dk bekleyeceksin zaten bağırsaklar kendiliğinden boşalıyor... öyle korkulacak bişi değilll.... kendin bile yaparsın... :):)
aaa kolaymış gerçekten. evet kendim bile yapabilirim.ee hastanelerde farklı mı yapıyorlar bunu. herkes lavmandan korkuyor??*?
bence hastanedede aynı şekilde yapıyorlar elaleme açacağıma kendim yaparım ben evde yapıp gitmeyi düşünüyorum canım...
sancılarım dayanılacak gibi olursa ben de evde yaparım o zaman. daha kolay zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?