milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar...
ayyy ışıl ne güzel iki günün kaldı.... evdesin artıkım
ışıl doğumdan sonra herşeyi anlat olur mu yaaaa....benim merak ettiğim konular 1. lavman 2.doğum sonrası ped yeterli mi? hasta bezi mi lazım??? ( normal doğum yaptırtacağım sana da zorla) doktorum söyler belki doğuma yakın ama sen anlat yine de

anlatırım canım sen merat etme ben normal doğurmayı başarabilirsemmm ama normal doğumda pedin yetmediğini ilk zamanlarda duydum... kanama çok oluyormuş..

lavmanda merak edecek birşey yok ki.. onu eşin bile yapabilir evde :):) hazırlık gidersin temiz gidersin şekerim :):)

kız eşim nasıl yapsın o kadar kolay bişey mi ki bu nasıl hazırlıklı gideyim?? ayyy anlamadım valla
ayy benim eşim çok uyuzdur kandan bile bayılır.bebek kusunca temizlemeyi bile dert ediyor.hayatta lavmana yanaşmaz

:):) eczanede fleet diye satılıyor kuzum.. incecik bi ucu var zaten..makattan içeriye sıkıyorsun 10-15 dk bekleyeceksin zaten bağırsaklar kendiliğinden boşalıyor... öyle korkulacak bişi değilll.... kendin bile yaparsın... :):)

aaa kolaymış gerçekten. evet kendim bile yapabilirim.ee hastanelerde farklı mı yapıyorlar bunu. herkes lavmandan korkuyor??*?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…