günaydın canlarrrr :):):)
ışıl bacı evde olmana rağmen sen açmışsın tükanıuyuyamadın mı
sıcaktan yatılmıyor kızlar yaaa.. güya izne ayrıldım ama sabahın 7 sinde ayakta idim :):)
ya bu arada dün okudum yazdıklarınızı ben ne almadım ne almadım diye düşünüyordum da ben nevresim takımı almadım bıcırığaa :):)
yok kuzu yaa uyku falan kalmadı bende... sancılarım sıklaşıyor ve ben korkuoreeee :):):)
ayyy gerçketen çok heyecanlıcnmyaa bebeğin hareketleri yavaş mı sende? benim 3 gündür çok yavaş.hatta dün ağlayacaktım. akşam yatana kadar bebek hareket etsin diye bekledik eşimle arada bir ses veriyor gibi ama korkuyorum
korkma canım arada öyle durgunlaştıkları oluyor sanırım cadılarım... benim ki bu aralar hareketli epeyce... ben ne zaman bol su içsem soğuk soğuk ya da ayran başlıyor hoplamaya :):) sıcaktan tatlım onlarda ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. bir de tüm gün çalışıyorsun sandalye tepesindesin yavrucak yoruluyordur ister istemez... ama tatlı birşeyler ya özellikle karpuz ve üzüm... bak o zaman senin tosbaya :):)
doktor kontrolün ne zaman??
haftaya cnm 27 sinde.. ne bileyim bir de bu aralar yoğunum baya o da yoruluyordur. sıcaklardan günlerceuyuyamadım falan derken o da mayıştıkaldı galiba. dün çikolata yedim dondurma yedim yok kımıldamadı.ne dualar ettim anlatamameşim de diyor sonuçta büyüyor alanı daralıyor falan diye ama anne yüreği işte:18::18:
senin de yarındı di mi kontrolün?
arada bir hiç tık etmiyor mu hayatım?? Ben buaradayım demiyor mu??
Hareket takibi yap yanlış hatırlamıyorsam bir saat içinde üç hareket saymalısın?? Doktorunu ara çok endişe ediyorsan kontrolünü bir hafta erkene çek hiç bişi olmaz...yeter kii için rahat etsin..
Benimde yarın kontrrol zamanı...bakalım neler olacak merakla bekliyorum :)
valla gece uğraşlarım sonunda bir defa tepki verdi. Dur takip edeyim şimdi.dinleyeyim:44:
Yarın güzel haberlerle dönersin inşallah
inşallah canım... takip et bakalım ama önce birşeyler ye tatlı olsun :):):)
ben biraz uzanayaım ayaklarım şişmeye başladı gelirm yine...
bu arada nülüş yok.. kaç gün raporluydu ki?? bi aksilik yoktur inşallah...
tamam cnm dinlen bakalım
nilüfer bir hafta raporluydu.
günaydın kızlar,konulara dalmadan önce bişi sorucam.......EVİMİ KARINCA BASTI,NE YAPMALIYIMdünden beri onlarla uğraşıyorum kafayı yicem:84::84:
cnm geçen gün bizim de bir akrabanın evini basmıştı 2 gün sirkeli suyla silmiş heryeri geçmiş. azıcık kokusuna katlanacaksın ama.
ya da direkt ilaç
selam canlarım
ayçacım oynamadımı hala kuzucuk??? yerımı daraldıki ama yeri daralan bırısı varsa oda ışılın kuzusudur.Baksana hop hop oynuyomus bence hemen doktora sor bakalım bişey bılmedığımız ıcın yanlış yönlendırmeyelım senı canım benım...
Bu arada o karıncadan bende de vardı yavaş yavaş gıdıyor.ama benım yatak odamda ilk çekmecem de bi tahtadan tesbihim vardı onu basmış ne alakaysa :) böcek ilacı sıktım bıde süpürge tamam.. sadece yyerlerde dolaşanlar var tek tükk..
gözdecim valla sinirlerim bozuldu,tezgahın üzerinde bişi yapamıom,kendime kahvaltı hazırliim dedim,anında tezgaha doluşmaya başladılar,eşimi aradım araştırıyo ilaç firması,ayçada sirkeli bezle sil dedi,sildim,pıtır pıtır dolaşıyolar,yemin ediyorum sinirden ağlicam şimdi...
canım ya bılıyrum çok sınır bozucular maalesef ben bimden almıştım bı ilaç onu sıktım yok gibiler işte ilaç fırmasına gerek kalmadan bıde oyle deneyın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?