dolapların diplerinden çıkıyo,kahvaltımda bitti zaten,bime gidip geleyim,bide onu deneyeyim,göre bebişimin kıyafetlerini eşyalarını hazırliim yıkayayım dedim,onada hevesim kalmadı
kalır cnm kalır karınca dediğin nedir bak mutfağın her yerıne püskürt ondan cam pervazlarına bıle sıkabılırsın kalıyolar mı once onu bı dene ama sonra camları falan açık bırakk kı bıraz kokusu çıksın dşarı...
sonrada dınlenırrr bebişin kıuafetlerını hazırlarsın annesii
eşim aradı şimdi,belediye ilaçlama hizmeti veriyomuş,öğleden sonra konuşcam dedi,artık onu bekliyorum...pöfff içim daraldı,neyse
sen napıon,prenses napio
ne yapalım cnm yavaş yavaş evın tadılatını başlatmak ıstıyoruz da bakalım hayırlısı evımızde rutubet var maalesef hadı bız 1.5 sene çektıkte kızıma hayatta bıoyle bıseye musadee etmem eşimle onu konusup tartısıyruz edıyoruz :))
kızımız ıyı çok şükr onun oynamaları arttı göbik inip kalktıkça onu ızleyıp duruyorum e onun çok eksği var hele bı ev duzene gırsın onunkılere sıra gelecek.Hayırlısı ile bu arada ne soranımız varrrr bu durumlarda nede yardım edenımız
kaynanam ust katımda bılırsınız hepınız 1 kere aşşağıya ınıpte hazırlıklar nasıl gıdıyor dıye sormadı PES dedimmm Pessssssssssssssssssss
ne kadar benziyo durumumuzboşver kimse sormasın,elin ayağın tuttuğu müddetçe kimseye minnetin olmasın,benide çok sinir ettiler,çok düşündüm çok üzüldüm,sonra salladım,takmıyom artık,bebeğim sağlıklı doğsun,Rabbim bana güç kuvvet versin,evelallah bakarız bebişlerimize
eksiklerde tamamlanır tatlım,ama liste yap,daha düzenli oluyo,evinde çok güzel olur inş,prensesinizle mutlu mutlu yaşarsınızay yerim ben hepsini
hareket konusunda son haftalara bi gel hareketin kralını görürsün gözdecim,resmen bacağını hissediyorum,uzun bişi,sonra ayağını koyuyo,taa altlara kadar kaydırıyo,son zamanlarda kaydırmaları acı vermeye başladıbide hıçkırmaları yokmu,bizimki hıçkırmaya başladımı 10 dakika sürüyo,arada sinirleniyo hıçkırığı geçmiyo diye,bi geriliyo bi hareketler yapıo,ay çok gülüom o zaman,çok tatlı oluyolar
AAynen dun gece eşime de dedim bu saatte kadar destek olmamışlar bu saatten sonrada kendılerınce destek bana köstek dedım uzak dursunlar yeter dedım...
takmak ıstemıyrum ama karı tepemde işte yapabıleceğim bişeyde yok ..Rabbım sağlık güç kuvvett versın bıze cnm kı bız bakalım adam akıllı bızım grupta ışılda varr ayçada :) sıbelıko kaynanayla oturuyor zaten o daha da fena :)) neysee
yerım o bebısın hareketlerını okadar oynuyoplar demek hee :)) ayyyhhh çok heyecanlı sende varmı sancı falan
o kadar oynuyolar canım,çünkü büyüyolar yerleri daralıyo,en ufacık hareketini dahi hissedebiliosun,kafasını,poposunu,ayağını,ellerini...karnım everest tepesi gibi oluyo bazen
benimde bi haftadır hergün düzenli olarak belime adet olcakmışım gibi ağrılar giriyo,kasıklarıma bazen sanki bıçak batırıyolarmış gibi oluyo,gün geçtikçe miktarı yavaş yavaş artıyo,zaten doktor artık haftada bi gel dedi,bekliyorum artık
ahhh kurban olurum kıyamam onaaa oda dışarı çıkmmayı beklıyodur annesııı yerımmm yyerrrr yaaaaaa
hastane çantanı falan hazırladın mı neler var içinde???
malzemeleri aldımda daha yıkamadım,kendim için 2 takım gecelik,terlik,el havlusu,emzirme atleti ve sütyeni,iç çamaşırları(yüzde yüz pamuk ve beyaz olmasına önem göster)göğüs pedi aldım,diş macunu,fırçası,pedler(aslında hasta pedide alcaktım ilk aşamada çok kanama olur diye ama özel hastanelerin çoğunda veriyolarmış)çorap(yeni doğum yapan annenin ayakları üşürmüş)ıslak mendil(ufak tefek temizleme işlerinde)kağıt peçete...şimdilik böyle,başka ihtiyaçlar oldumu onlarıda alırım artık...
bebiş için,onlu hastane çıkışı aldım,alt temizleme mendili(ıslak mendil;uni baby öneririm)küçük bi biberon aldım markası avent(inş sütüm olurda biberona gerek kalmaz,ama her ihtimale karşı koycam)sarı bi tülbent,2-3 tane mendil,bi tane küçük havlu,kirlileri koymak için bi torba...
bide hamilelik takip kartları oluyo,onlar yanında olsun daima,tahlillerin falan...
şimdilik bunlar
hehh harikasın cnm saoll bayagı bı ısıme yarıyacak bu hafta bı kısmını almaya başlıyayım en ıyyısı dımı bu gecelık ve pıjama lohusa için ayrımı var yoksa buyuk beden alsak olurmu
aslında lohusa geceliğide var ama ben ondan almadım,şık bi alt üst takımı aldım önden düğmeli,gittiğim yerde bi takım alana bi takım bedavaydı,ben ikincisinide pijama takımı olarak aldım,şimdiden almaya başla yavaş yavaş,ben birden aldım hem elimiz sıkıştı hem kafamız karıştıyavaştan yavaştan almak en güzeli bence,neyse artık ilk bebiş ya olcak o kadar acemilik
bende öyle düşünüyorum canım şık bi takım alayım uçuk pembe bıde pıjama ne kadar guzel kı sen bı alana bedavadan yararlanmışın anam nerdenn bulabılırız kı oyleee ohoooooooo
şimdi lıste yaptımda alınacaklar falan fılan daha şekerler yok dusunun yanı bir suru masraffffffffffffffff yandık yandıkkkkkkkk:44::44::44:
benim gecelikleri aldığım marka relax mode,bi kaç şehirde şubesi var,bi araştır istersen,hem malları kaliteli hem kampanyasıda var..
masraf olacak tatlım,yeni bi birey geliyo(yerim o bireyleri ben:):)
olacak tabısı :)) bende yerım ben yemem ıcmem ona alırım ne alınacaksa yaaa kurban olurummm ınan
netten bı araştırayım sımdı dediğin markayı cnm saol
şimdi benim hamilelik takviminde yazıyoda dikkatimi çekti,ara ara ıslaklık oluyo bende,terlemişimdir diyorum,acaba amniyotik sıvı sızması olabilirmi,kafam takıldı bak şimdi:44:
valla şey de diolar çiş kaçırması çok olurmuş bız hissetmeden o yuzden ben her ssaat başı neredeyse günlük ped değiştiriyorum
ama orada yazanda doğru olabılır snın için cnm gun yaklaşıyo sonuçta Rabbım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?