evet cnm meryem suresine, inşiraha başla...hem mübarek günlerdeyiz. hurmada yiyelim bol bol.Allah yardımcımız olsun.
cnm sen ne yaptın karıncaları...bir de yıkadın mı çamaşırları:44:
aa senin de geç dönmüşdöner inşallah benim de
ablamda meryem suresini çok okumuş,sancılar doğum hepsi 5-6 saat içinde olmuş,çok kolaydı diyo doğumum,
belediye ilaçlama hizmeti veriyomuş,bugün yada haftasonu ilaçlatıcaz inş.
kıyafetler içinde doğuma hazırlık kısmında konu açtım burdada söyliim yardımcı olun bana kızlar,bebişimin çoğu eşyasını ekru renk aldım,arada açık mavi açık sarı felanda var,bide 3-4 tane rengarenk tulum aldım,hepsini bi arada yıkasam ekrulara renk verirmi,30 derecede yıkıcam bide
ablamda meryem suresini çok okumuş,sancılar doğum hepsi 5-6 saat içinde olmuş,çok kolaydı diyo doğumum,
belediye ilaçlama hizmeti veriyomuş,bugün yada haftasonu ilaçlatıcaz inş.
kıyafetler içinde doğuma hazırlık kısmında konu açtım burdada söyliim yardımcı olun bana kızlar,bebişimin çoğu eşyasını ekru renk aldım,arada açık mavi açık sarı felanda var,bide 3-4 tane rengarenk tulum aldım,hepsini bi arada yıkasam ekrulara renk verirmi,30 derecede yıkıcam bide
ben renkler ve solmalar konusunda yetersizizm canım bende de var öyle riskli renkler ama napıcam bilmiyorum :):) hepsini tek tek mi yıkasam diyorum bazen :):):)
açtığım konuya cvp veren olursa ordan faydalanırızbenimde aklıma renkli olanları elimdemi yıkasam diyom ama açıkçası üşeniyom yaa
bende de öyle bir üşengeçlik öyle bi boşvermişlik hali var ki anlatamam :):) evimi bi görseniz kalk gidelim diyor...halılar yıkamaya verilecek... temizlik var... kızımın odasına daha hiç el atmadımm... ay çok mu rahatım ne yaaa :):)
bende de öyle bir üşengeçlik öyle bi boşvermişlik hali var ki anlatamam :):) evimi bi görseniz kalk gidelim diyor...halılar yıkamaya verilecek... temizlik var... kızımın odasına daha hiç el atmadımm... ay çok mu rahatım ne yaaa :):)
yalnız değilsinben evime bakıom o bana bakıo
selm kızlar nasılsınız bakalım
rapor bana çok iyi geldi annemlerde geldi zaten baya dinlendim
enfeksiyonla ilgilide çokca su içmeye özen gösteiyorum inş bi dahaki kontrolde bişi çıkmaz
ama bu acil hastane işi bana ne kadar acemi olduğumu gözterdi hastane çantasının hazır olması lazım diye düşünmeye başladım
siz neler aldınız hastane çantanıza kızlar ?
selm kızlar nasılsınız bakalım
rapor bana çok iyi geldi annemlerde geldi zaten baya dinlendim
enfeksiyonla ilgilide çokca su içmeye özen gösteiyorum inş bi dahaki kontrolde bişi çıkmaz
ama bu acil hastane işi bana ne kadar acemi olduğumu gözterdi hastane çantasının hazır olması lazım diye düşünmeye başladım
siz neler aldınız hastane çantanıza kızlar ?
bebek için olmasada bişilerin hazır olması lazım yaa
eşim eve gelip bişiler hazırladı filan ne biliim yaa normal kontrol diye gittim ve yatmak zorunda kaldım kötü hissettim kendimi
eşim eve gelip bişiler hazırladı filan ne biliim yaa normal kontrol diye gittim ve yatmak zorunda kaldım kötü hissettim kendimi
kızlar ben biraz kaçıyorum ayaklarım şişti uzanayım azıcık :)
bu arada akşama ne yemek yapacaksınız ya eşim oruç ne pişirsem ki ilk gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?