milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar selam nasılsınız ben dahılıye doktoruna gittim seker için matofin 500 mg ilaç verdi kadın doğum doktorum kullan dedi ama prospektüsün içinde kesin olarak gerekmedikçe hamilelerde kullanmayın diyor inşallah bişey olmaz

slm kıslar iyi geceler hayırlı ramazanlar uzun bi süredir hasretim size yanımda arkadaşlarım olunca pek giriş yapamıyorum beni özlemeye devam etceksiniz yapcak bişi yokkkkkk ne kader ukalayım ben yaaaaa olmaz ki bu kadar ama ben böyleyim mmmm işte

slm canım

zaten bi gittin tam gittin sen yaaa

gel gene müsait oldukça

bu arada herkese günaydın

merhaba kızlar......

sayfaya bişeyler olmuş sanki. dünkü yazılanlar gitmiş mi ne:44::44:

slm canım

zaten bi gittin tam gittin sen yaaa

gel gene müsait oldukça

bu arada herkese günaydın

slm canım nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamı benim ramazanla aram pek iyi degil hafif mide yanmam var eeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yapıyosun

slm canım nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamı benim ramazanla aram pek iyi degil hafif mide yanmam var eeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yapıyosun

valla canım iyiydim ama bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hastanede filan kaldım ama şimdi iyi gibiyim yarın kontrolüm var işte inş geçmiştir

onun dışında sıcaklar çok bunaltıyo bakalım nasıl başa çıkıcaz hamişlere tatil olması lazım gerçekten

sende durumlar nasıl ilaç kullanıyodun herhalde ?

selam kızlar ankarada kamu kurumunda calısan hamıleler 2 gun ıdarı ızınlıymıs bız ozelde calısıyoz dıye sucluyuz herhalde soyle ayrımcılık yapıyolar ya ıyıcene soguyorum bu devletten

selam kızlar;
nasılsınız bakalım.. biz bugün kızımla nst ye girdik çok şükür bi sorun yok... bakalım haftaya çarşambada kontrole gidicez :):)

sonra annem ve kız kardeşimle birlikte biraz alışveriş yaptık eve geşdik ve kızımın odasını tamamladık gibi gibi.. halı kapı süsü vb. gibi ufak tefek eksiklikler dışında tamamız :):) ekledim fotoları bakalım beğenecek misiniz teyzoşları :):)

sizler nasılsınız?? bu sıcaklarda kendinize dikkat edin ve su içmeyi ihmal etmeyin canlar...

ayyy cnm yaa çoookkkkk güzelllllll rabbim sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
benden çok ayakkabısı var eloşun

ayyy cnm yaa çoookkkkk güzelllllll rabbim sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
benden çok ayakkabısı var eloşun

valla annesinden de çok ayakkabısı bıdıcığın canım benim :):)

çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah.. sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular inşallah :):)

bu arada ben normal doğum fikrimden caydım gibi yaa çarşamba günü sezeryan dicem hocaya sanırım.. haberlerde iki bebiş gördüm normal doğumdan uzaklaştım...

kendim için değil ama bebeğim için risksiz olsun istiyorum...

amin cnm inşallah

kız yine mi caydın sen hakkında hayırlısını iste en iyisi. bebğin ve senin için hangisi daha sağlıklı ve hayırlı olacaksa o olur inşallah.
korku farklı bişey. o stresi yaşarsan bebeğinde strese girer zaten.bebeğin strese girmeside iyi birşey değil biliyorsun ki. o yüzden kendini kasma.sezeryan istiyorsan sezeryan yap.senin psikolojinde önemli nihayetinde

aynen canım annenin psikolojisi bebeğe direk yansıyormuş.. ben onun için sezeryana kayıyım en iyisi :):):) bakalım doktorum ne diyecek ben böyle diyorum ama :)

eloşunnnnnn odasınııııı yerimmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhh

ayy kızlar bende fazla gıremıyorm evde çok şükür tadılatımız var kayınpederim halledıyo yapıo edıyo saolsunn çok mutluyum kızçem çok guzel bı eve gelecek hayırlısı ıle

bızde dun dr muza gııttık 1202 gr olmus 38 cm de boyu annesının kuzusu

bu arada ben 29. hafta içinde değilim ki 28+3üm bugun bu yazıda yanlışlık var

saol canım benimmm :):) kuzunada maşallah koca kız olmuş :):)

bu arada ben 29. hafta içinde değilim ki 28+3üm bugun bu yazıda yanlışlık var

bu arada 28+3 demek 29. haftanın içindesin demek deli kız :):)

saol canım benimmm :):) kuzunada maşallah koca kız olmuş :):)

bu arada 28+3 demek 29. haftanın içindesin demek deli kız :):)

heheheh aman ne bıleyım cnm pek anlamadım ben bu işlerden doğursam da takıbı bıraksam

bu arada saol guzelım benım buyuyor teyzesııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…