nede güzel demişssin canım ımtıhan kesınlıkle oyle dusunerekte ısyan etmıyorum zaten Demek ki rabbim bunu yazmıs dıyıp susuyorum
evet anne olacağız ıns umarım hayırlı anneler hayırlı evlatlar oluruz bırbırımıze ..
Ben halıları 1 ay oncesınden göndermıstım allahtan elımde para olunca oyleee kapalı bı halde duruyor sımdı :) evın pıslığı işi bıtsın ıyıcene bende eşimle guzelll guzelll temızlık yapcam e buyuk gorumcemde gelcekmıs yardıma saolsun onu duyan kaynanamda bende yaparım ne olcak dedı :))
Hakkımızda herleyın hayırlısı cnm
Gözdem napiyon geçmişi okudumda canını hiç sıkma seviyorum seni kızlar sizi de
selamlar kızlarrr.. ayy bu sıcaklar beni mahvetti... ne uyku var ne bişi ölecem valla :):)
sizler nasılsınız?? gözdecim bu arada bayıldım turtanın cvicilerine sağlıcakla giysin inşallahh :):)
Öncelikle herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrr
ışılcım saol guzelım 3 5 bişi ala ala toparlıyoruz şükür sorma okadar guzel şeyler varkı dayanamıyrum yaaaaaaaa
o sıcaklar benıde esır aldı bende uyuyyamıyrumgez gez evın ıcınde 35000 kere tuvalete kalk et harap oluyorum vallahı
dayanalım dayanmasınada ağustosun 2. yarısından sonra bakalım kaç haftalık olacağız ozamanda ağrılar baş göstercek aman yarabbımmmmmmmmmmmmm
ben doğurayım siz serinleyin :):):)
gözdeeeeee.... şu çizelgeni değiştir kız.hala ovulasyon diyor
dayanalım dayanmasınada ağustosun 2. yarısından sonra bakalım kaç haftalık olacağız ozamanda ağrılar baş göstercek aman yarabbımmmmmmmmmmmmm
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
NASIL yapılacağını unuttum hehehehhehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?