milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gözdeee sen ne yapıyorsun? gittimi baban?

iyiyimm yavrummm oturuyoruz karşılıklı gıtmedı canım yarın gidecek akşama.O sıkılıyo ben sıkılıyorum halıyle erkek ne konuscaksın kı eşim olsaydı ıyı oluyo konusuyo edıyo ama mecbur işte işe gitmek zorunda...

Sen nasılsın kuzumuz nasıl

evet cnm doğru söylüyorsun. eşin olsa bişeyler konuşulacak bişeyler olurdu.
iyiyiz biz de. maşallah kuzum pek hareketli. çok komik şeyler yapıyor:)))eğleniyoruz oynuyoruz beraber

evet cnm doğru söylüyorsun. eşin olsa bişeyler konuşulacak bişeyler olurdu.
iyiyiz biz de. maşallah kuzum pek hareketli. çok komik şeyler yapıyor:)))eğleniyoruz oynuyoruz beraber

oyy annesı yerım onu maşallahh tontısımee yaaa :))

günaydın kızlarrrr

ayy ışıl ne kadar heyecanlıdır bugün yaaa aramızdan ilk doğum başlıyo artık sırasıyla herkes bebişleri alacak kucağına Allah sağlık sıhhat nasip eder inş hepimize

günaydınnnnnn
Yav kızlar saka gibi benimki de gidikliyo beni gülüyorum
evet çok eğlenceli oluyor. doğurunca özleriz valla karnımızdaki hareketleri

günaydın cnm aminnnnnn
evet yaa saat 10 da demişti ben bile heyecanlıyım.Allah yardımcısı olsun.hemencik doğursun

günaydın kızlar .. ışılın doğumuu bugünmüüü, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkıntısızzz, darısıı başınıza kızlar.. ışılı bi 15 gün beklemeyin artık :)))

evet cnm şu saatlerde girmiş bile olabilir amin cnm darısı seninde başına inşallah tez zamanda onlar sağlıklı olsun yeter ki biz bekleriz

günaydın kızlarrrrrrr

Ayyyy valla heyecanlandım ışıla bakmaya geldım ama ses soluk yok ıns sağlıcakla almıştır kucağına ..

Nilüş arasana sen bak bana telını vermedı uyuz karı arayıp soramıyorum...

Bu arada sibelim harika bişey o yaaaaaaaaa

kızlar gunaydın oglusuma gitti gidiyordan nevresim takımı almıştım penguenli o geldi bugun ayy cok şirin ya bı arkadaş grubumda hamak almış sağolsunlar bu arada nevresim almak isteyenler için 100de 100 pamuk ve 27 tl ye aldım kızlar

bu arada rabbımde sağlıkla ışılın eloşa kavusmasını nasip etsin inşallah

Siboşum güle gğle kullansın bebeğim maşallah ıyı gunlerde ınsss

güle güle kullan cnm.sağlıklıgünlerde kullanın inşallah:) ben de alacaktım. dur bakayım. valla gidip mağazadan bakamadım öyle yorgun gidiyorum ki eve. mağazaya uğrayıp bakacak dermanım olmuyor

kızlarrrr ışıl aradı beni

çok iyiymiş eloş yanındaymış çok güzel çok tatlı diyo ela için

epudural olmuş çok rahattı hiç kimse korkmasın çok iyiyim diyo

hemen haber vereyim dedim sizede

kızlarrrr ışıl aradı beni

çok iyiymiş eloş yanındaymış çok güzel çok tatlı diyo ela için

epudural olmuş çok rahattı hiç kimse korkmasın çok iyiyim diyo

hemen haber vereyim dedim sizede

ayy yazdıklarım gelmedi mi yaa

ışıl aradı beni çok iyiymiş eloşun yanındaymış çok güzel çok tatlı bi bebek diyo

hiç kimse korkmasın ben çok iyiym diyo

nülüş saol haber verdiğin için balım bende meraktaydım çok şükür iyiymiş,

darısı sizlere artık

ela da inşallah annesine babasına hayırlı bir evlat olur allah kaderfini bahtını güzel yazsın

Son düzenleme:

amin amin inş yaa ayy ne güzel bişi yaa Allah herkese kolaylıkla çocuk sahibi olmayı onları kolaylıkla sağlıkla kucaklara almayı nasip eder inş

amin amin inş yaa ayy ne güzel bişi yaa Allah herkese kolaylıkla çocuk sahibi olmayı onları kolaylıkla sağlıkla kucaklara almayı nasip eder inş

inş nülüşüm de bu benim için pek geçerli olmadı 8 ay oldu hala gelmedi bu fikre iyice alışıcam diye korkuyorum artık hayırlısı

sizi gördükçe mutlu oluyorum ama bi yanım da yanıyor derinden ondan pek gelmiyorum eskisi gibi rabbim sabır versin bana

canım yaa az çok anlamaya çalışıyorum seni ama eminim neler hissettiğini tam bilemem gerçekten sabır gerektiriyo ama hala daha zamanı var hep duyuyoruz hep okuyoruz bebişler kendileri belirliyo ne zaman geleceklerini

kopma bizdende ama bak herkesin ayr bişiyi hep beraber konuşup dertleşip rahatlıyoruz

bak hepimiz senn açtığın topicde buluştuk arkadaş olduk rabbim sanada yaşatır inş kısa zamnda bu duyguları ama umutsuz olma sakın

sen canını sıktıkça dahada zorlaşır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…