gözdeee sen ne yapıyorsun? gittimi baban?
iyiyimm yavrummm oturuyoruz karşılıklı gıtmedı canım yarın gidecek akşama.O sıkılıyo ben sıkılıyorum halıyle erkek ne konuscaksın kı eşim olsaydı ıyı oluyo konusuyo edıyo ama mecbur işte işe gitmek zorunda...
Sen nasılsın kuzumuz nasıl
evet cnm doğru söylüyorsun. eşin olsa bişeyler konuşulacak bişeyler olurdu.
iyiyiz biz de. maşallah kuzum pek hareketli. çok komik şeyler yapıyor:)))eğleniyoruz oynuyoruz beraber
evet çok eğlenceli oluyor. doğurunca özleriz valla karnımızdaki hareketleriYav kızlar saka gibi benimki de gidikliyo beni gülüyorum
günaydın kızlarrrr
ayy ışıl ne kadar heyecanlıdır bugün yaaa aramızdan ilk doğum başlıyo artık sırasıyla herkes bebişleri alacak kucağına Allah sağlık sıhhat nasip eder inş hepimize
günaydın kızlar .. ışılın doğumuu bugünmüüü, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkıntısızzz, darısıı başınıza kızlar.. ışılı bi 15 gün beklemeyin artık :)))
kızlar gunaydın oglusuma gitti gidiyordan Eki Görüntüle 483523 Eki Görüntüle 483524 nevresim takımı almıştım penguenli o geldi bugun ayy cok şirin ya bı arkadaş grubumda hamak almış sağolsunlar bu arada nevresim almak isteyenler için 100de 100 pamuk ve 27 tl ye aldım kızlar
bu arada rabbımde sağlıkla ışılın eloşa kavusmasını nasip etsin inşallah
nülüş saol haber verdiğin için balım bende meraktaydım çok şükür iyiymiş,
darısı sizlere artık
ela da inşallah annesine babasına hayırlı bir evlat olur allah kaderfini bahtını güzel yazsın
amin amin inş yaa ayy ne güzel bişi yaa Allah herkese kolaylıkla çocuk sahibi olmayı onları kolaylıkla sağlıkla kucaklara almayı nasip eder inş
inş nülüşüm de bu benim için pek geçerli olmadı 8 ay oldu hala gelmedi bu fikre iyice alışıcam diye korkuyorum artık hayırlısı
sizi gördükçe mutlu oluyorum ama bi yanım da yanıyor derinden ondan pek gelmiyorum eskisi gibi rabbim sabır versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?