kızlarrrr nasılsınız??
sağol cnm ben de iyiyimIyi aycacim sen nasılsın
günaydın kızlar
dün benm biraz karnım ağrıdı canımda sıkkındı size anlatmıştım ya arkadaşın bebeği karnındayken kalbi durmuş diye bu olay benm psikolojimi çok etkiledi yaa hemen en ufak şeyde bişi mi olduki acaba diye tedirgin oluyorum
karnım ağrıyonca dedim bi acile gideyim bebegi göreyim ayyy gitmez olaydım keşke
neyse içeri girdim eşimide almadılar zaten dedim karnım ağrıyo hemen hemşire ne kadarlık olduğunu sorup nst ye bağladı o arada dr u çağırdı
kızlar hiç kimseye anlatamıycam bundan sonrasını sadece sizinle paylaşılorum
dr altını çıkar dedi ben artık korkudan o kadar telaşlı davranıyolar ki çünkü nstde bişi mi gördüler ki die artık sesimi bile çıkaramadım kendimi çok kötü hissediyorum niye bişi demedim diye
neyse dr geldi bende soyundum ne olduğunu anlamadım bile dr birden elini soktu bende kasıldım kaldım bi taraftan beni düzeltmeye çalışıyo
sonrra açılma yok dedi ve ultrasondan bakmaya başladı son dr a gittiğinde kaç haftalık demişti dr dedi 10 gün önce gittim 22 haftalık demişti dedim
çok bol ölçmüşler 21 haftalık görünüyo daha dedi ben zaten ağlaya ağlaya bitmiştim o ana kadar bi de öyle diyince artık ağlama krizine girdim öyle aman amanda bi ağrım yok yani
yatıralım seni dedi erken doğum riskine karşı dedi ama şu an kanaman yok suyun norlam açılmada yok dedi ben dedim yok yaa
git eşinlede konuş yatma konusunu dedi eşim beni o halde görünce zaten mahvoldu bişi mi oldu diye bişi olmadğını anlatmak için bi sürü uğraştım ben içerdeyken zaten beklek zor gelmiş
sonra içeri girdim kendi isteğimle yatmak istemiyorum diye imza attım bi de çıktık geldik
ama yaşadıklarım beni mahvetti eve gelip kaç saat daha ağladım
bunlarıda başka hiç kimseye anlatamam gerçekten
cuma günü 4 boyutlu ultrasona giricem kende dr umda inşallah bebeğim gerçekten o kadar geriden mi geliyo şimdi onu merak ediyorum
sağol cnm ben de iyiyim
cnm bnm yaaa kıyamam. ayyy ben bile nasıl kötü oldum. sen bir de yaşadın bunları.durup dururken sana bunları yaşatmış inanmıyorum.o değil bundan sonra doktora gitmeye, alttan muayene olmaya korkacaksın.çok geçmiş olsun yaa ne diyeceğimi bilemedim.
bebeğine gelince..... haftasına, boyuna ,kilosuna sakın takılma. benim ki daha bir kaç hafta bile önce geriden geliyordu. bebekler son haftalarda toparlıyor kendini.benimki daha yeni yeni kendine geldi.
evt yaa gerçekten o kadar etkilindim ki anneme bile anlatamadım
devlet hastanesine bi daha çok acil bişi olmadan gitmem yaa kendi drum bi gerilik olsa sölerdi diye düşünüyorum ama cuma işte sorcam genede tekrar
hala şu an bile ağlamak üzereyim nerdeyse
tahmin edebiliyorum yaa valla çok sinir oldum ben de ...o anki panikle zaten ne yapacağını bilememişsindir. doktorun içini ferahlatır merak etme. ama dedğim gibi kilosuna boyuna falan takılma.
günaydın kızlar allah hiç kimseyi devlet hastanesine düşürmesin benim bir tanıdık şişli etfalde doğum yaptı 4 kişi aynı odadalar odanın içi kokuyo çocuklar sıcaktan bitmiş halde halime şükrettim valla
günaydın kızlar
dün benm biraz karnım ağrıdı canımda sıkkındı size anlatmıştım ya arkadaşın bebeği karnındayken kalbi durmuş diye bu olay benm psikolojimi çok etkiledi yaa hemen en ufak şeyde bişi mi olduki acaba diye tedirgin oluyorum
karnım ağrıyonca dedim bi acile gideyim bebegi göreyim ayyy gitmez olaydım keşke
neyse içeri girdim eşimide almadılar zaten dedim karnım ağrıyo hemen hemşire ne kadarlık olduğunu sorup nst ye bağladı o arada dr u çağırdı
dr altını çıkar dedi ben artık korkudan o kadar telaşlı davranıyolar ki çünkü nstde bişi mi gördüler ki die artık sesimi bile çıkaramadım kendimi çok kötü hissediyorum niye bişi demedim diye
neyse dr geldi bende soyundum ne olduğunu anlamadım bile dr birden elini soktu bende kasıldım kaldım bi taraftan beni düzeltmeye çalışıyo
sonrra açılma yok dedi ve ultrasondan bakmaya başladı son dr a gittiğinde kaç haftalık demişti dr dedi 10 gün önce gittim 22 haftalık demişti dedim
çok bol ölçmüşler 21 haftalık görünüyo daha dedi ben zaten ağlaya ağlaya bitmiştim o ana kadar bi de öyle diyince artık ağlama krizine girdim öyle aman amanda bi ağrım yok yani
yatıralım seni dedi erken doğum riskine karşı dedi ama şu an kanaman yok suyun norlam açılmada yok dedi ben dedim yok yaa
git eşinlede konuş yatma konusunu dedi eşim beni o halde görünce zaten mahvoldu bişi mi oldu diye bişi olmadğını anlatmak için bi sürü uğraştım ben içerdeyken zaten beklek zor gelmiş
sonra içeri girdim kendi isteğimle yatmak istemiyorum diye imza attım bi de çıktık geldik
cuma günü 4 boyutlu ultrasona giricem kende dr umda inşallah bebeğim gerçekten o kadar geriden mi geliyo şimdi onu merak ediyorum
Benım de evın tadılatı azaldı kızlar çok şükür..Babam geldi şehir dışından beşiğimize bakmaya gıdeceğiz...Rabbim ne kadar buyuk beşiği meşiği nasıl alacaz derken babam geldı hadı bakalım dedı.Bırazdan çıkacağız...Hepinizi öpüyprum çokkkkkkkkkkkkk
canım benim geçmiş olsun allahın izniyle bebeşinin bişeyi yoktur canımgünaydın kızlar
canım benim çok geçmiş olsun.Nereden bılecektın kı hemen alttan muayene yapabıleceğini boşver bozma sakın moralını..Belkı gerıden gelmıyodur bebeğin nereden bılecek her doktor bılebılecek diye birşey yok ıcıne sınmedıyse kendı doktorun harıc başka doktorada gosterırsın ıocın rahatlar... Rabbım senınle ve bebeğinle olsun cnm benım dıkkat et kendıne...
Benım de evın tadılatı azaldı kızlar çok şükür..Babam geldi şehir dışından beşiğimize bakmaya gıdeceğiz...Rabbim ne kadar buyuk beşiği meşiği nasıl alacaz derken babam geldı hadı bakalım dedı.Bırazdan çıkacağız...Hepinizi öpüyprum çokkkkkkkkkkkkk
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr nasılsınızzz sizi çok özlediimm gezmekten kkya bile giremedim ne zamandırr...bebişler nasıllar doğuran olmadı dimii kaçırmadım umarım
selam canım hoşgeldin neler yaptın nerelerde gezdin bi anlat bakalım
doğuran henüz yok canım ama ışılın yarın yada sonraki gün sezeryani var inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?