- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuhalcim günaydn?? nasıl gidiyor hamişlik canım :)
selam hamişler ve taze anneler , şöyle bir göz attım ne çok gelişme olmuş , en son in cin top oynuyordu burda , neşe çok sevindim bebeğine , inşallah sorunsuz şekilde meleğin seninle olsun , ayçada doğurmuş maşallah kızına , hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah , onun dışında diğer kızlar ben gibi beklemede sanırım hala :)) bizde minnoşumla 38. haftadayız ama ne nişan ne su ne sancı yok :26: meleğim memnun yerinden sanırım :)) doktorumuz başı yerleşmiş , %90 normal doğum dedi 3 kg dık 37. haftada , hepimizin hakkında hayırlısı olsun dielim , ışılı ve eloşuda unutmayalım bu arada , onlarında iyi olduklarını okudumdahada iyi olurlar inşallah
![]()
sende inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına... ama bunlar ii günlerin bol bol uyu canım benim sonra çokk arayacaksınnn :):)
biz iyiyiz canım , minik kızımdada bendede bir sıkıntı yok , her an doğumu bekliyoruz artık hayırlısıyla , ela bebek nasıl oldu ? büyümüştür artık tam böyle mıncır mıncır , mis gibide kokuyodursende iyisin inşallah ?
ela bebek büyüyor teyzesi :):) şimdi yanımda dikkat çekmek için numaralar peşinde :):) bende iyiyim çok şükür uykusuzluk dışında bir problemim yok çok şükür :):) benim bebiko geceleri pek rahat durmuyor haliyle beni uykusuz bırakıyor :):)
sen normal doğum yapacaksın sanırım.. hadi Allahtan hayırlısı tatlım... sütün ne urumda geliyormu göğüslerinden süt... benim 5. gün geldi sütüm aman dikkat et almadıysan bi sağma makinesi mutlaka edin zuhalcim...
maşallah subhanallah ela bebeğeuykunuzda düzene girer inşallah bi an önce , süt gelmiyorda baya bi hassaslaştı şu son haftalarda göğüslerim , senin yaralar geçtimi ? ne iyi geldi sana? krem kullanıpta iyi geldi diyen görmedim henüz :26: sağma makinesi aldım bi tane , sütü emse bile boşaltmak gerekiyormuş göğüsü , inşallah işe yarar
çok iyi yapmışsın sağma makinasını :) göğüs uçlarına hiç bir krem fayda etmiyor yani yara olmadan önce.. tahin yağı çok iyi geldi benim göğsümün biri yara olmadı onun sayesinde.. diğerinin yarasını da garmastan geçirdi çok iyiymiş gerçekten....
saol canım bende tahin yağı sürmeye başliyim şimdiden o zaman faydası olur belki :44: ela bebeği koklaya koklaya öp benim için , biz arada uğrarız gene gelişmeleri merak ederiz minik kızımla :)) şimdilik normal gözüküyor ama hayırlısı olsun dielim canım , görüşürüz![]()
selam hamişler ve taze anneler , şöyle bir göz attım ne çok gelişme olmuş , en son in cin top oynuyordu burda , neşe çok sevindim bebeğine , inşallah sorunsuz şekilde meleğin seninle olsun , ayçada doğurmuş maşallah kızına , hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah , onun dışında diğer kızlar ben gibi beklemede sanırım hala :)) bizde minnoşumla 38. haftadayız ama ne nişan ne su ne sancı yok :26: meleğim memnun yerinden sanırım :)) doktorumuz başı yerleşmiş , %90 normal doğum dedi 3 kg dık 37. haftada , hepimizin hakkında hayırlısı olsun dielim , ışılı ve eloşuda unutmayalım bu arada , onlarında iyi olduklarını okudumdahada iyi olurlar inşallah
![]()
kuzummm nerelerdesin sen :)) sende benım gibisinnn ama ben 2 cm açıklıkla gezıyorum bakalım yarın yıne kontrolum var açılmam ılerlemıs mı eğer ılerlerse ve sancım hıc yokken bana yatış verebılır :) rabbım heppımıze hayırlı doğumlar nasıp etsın
neşe naptın yaa dr ayarladın mı yeniden ?
bu sabah kan verdim tekrar beta hcg bakılacak canım kollarım delik deşik oldudeğerlendirilecek 13:15 de randevum var hayırlısı canım saol hatırladığın için öpüyorum dikkat et kendine sende haber vereceğim
![]()
ayy canım inşallah görürsünüz bugün keseyi
dün gitmedin herhalde demi doktora ?
hayır canım gitmedim biraz stresimi yatıstırmaya çalıştım kafam iyice karışmasın istedim ağrım yok kanamam yok dış gebeliği araştırdım biraz kese hiç görünmez ve kanmalar olurmuş içimi hafifletmeye çalıştım bol bol dua okudum rabbim kabul ederse içimde bu gün güzel hislerle uyandım...herşeyin hayırlısı olsun diye ettim duamı bakalım canım değerim çıksın konrole gideyim netleşsin istiyorum
canım benm yaa mutlaka yaz olur mu dr un dediklerini
inşallah herşey yolunda gider umarım