milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlar.selam bugün 4 kilo ile ben urasi 3.160 gramla gözdem öyküyü doğurdu darısı kalanlara

cnmmmm sen de mi doğurdun:))) allah analı babalı büyütsün. kokluyorum ikinizin meleklerini de:)))
sen de normal mi doğurdun??
ayy ben giremiyorum artık yaaa....büyük konuştuğum şeyleri yapacağım sanırım. kızım yavaş yavaş kucağa alışıyor galiba. o kadar dikkat etmeme rağmen kucak istiyor. çok ağlıyor ben de dayanamıyorum
galiba ayağımda sallamaya da başlayacağım. direniyorum sallamamak için ama kucağıma çok yoruluyorum. ellerim kollarım kopuyor. dikişlerim yavaş yavaş iyileşti..
biz de durumlar böyle.
şimdi uyuttum çokşükür. gideyim kahvaltı yapayım.bazen akşamakadar bişey yiyemiyorum uyumuyor çünkü

Öncelikle herkese merhaba kızlarrrrrrr ... Artık giremıyorum malum bebekler bızı bızden alıyor.Güzel temenniler için herkese teşekkürler.Kızımla koklaşa koklaşa emişe emişe aşk yaşıyoruz.Dünyada böyle bir güzellik daha tarif edilemez herhalde.

Rabbım herkese kolay doğumlar nasip etsin öpüldünüz...

canım benım kı 5 gunluk daha sımdıden alıştı gıbı .Şimdi sen kaç günlük oldun dikişlerın nasıl ıyıleşti?? bana anlat bı bu konuda yakından ılgılıyım sağ kıçımı bazen hıssedemıyorum yahuuuuuuuu

cnm yarından sonra 1 aylık olacağız inşallah:))
valla ilk günler bende oturamıyordum. aynen sağ tarafım çok ağrıdı.ben dikişi daha farklı hayal ediyordum meğer sağa doğruymuş:))) ben arkaya doğru atılıyor falan diye düşünüyordum:)))yemeğe oturamıyordum.yerde yemeği denedik masada denedik. sonra yerde sol tarafıma yaslanarak yedim:))hatta bebeği yatarak emzirdim hep.
7. gününde doktora gitmiştim doktor dikişlerin iyi dedi normalde kendi düşmesini bekliyorlar ama benim doktor dikişlerimi aldı. o günden sonra biraz daha rahatladım.
10. günümde falan baya baya iyiydim. artık oturabiliyordum:))) sonra zaten kalan bir kaç dikişimde düştü. anlayacağın 10. günden sonra daha iyi oluyor herşey...

ayçam bız gözde ıle aynı gun dogurduk hemen hemen aynı sekıllerde kaderımız bırmıs gözdemle bende normal suni ve epidural karışık doğurdum

ayçam bız gözde ıle aynı gun dogurduk hemen hemen aynı sekıllerde kaderımız bırmıs gözdemle bende normal suni ve epidural karışık doğurdum

cnm bnm allah analı babalı büyütsün
ayyy ne çabuk geçti günler:))))
eee nasılsın nasıl gidiyor alışabildin mi:)))

cnm bnm allah analı babalı büyütsün
ayyy ne çabuk geçti günler:))))
eee nasılsın nasıl gidiyor alışabildin mi:)))

çok şükür bugun 8 günlük olduk 9 ay üzmedi beni oğlum şimdide uzmuyor annem yanımda yardımcı oluyor o yuzden alısmak kolay oldu

allah analı babalı büyütsün canım ben anlayamadım epidural karışık nasıl yani şöyle anladınm ben normal epidural doğum yaptın ama suni samncıdamı verdiler biraz açıklarsan sevinirim bende çok meraklıyım epidural normal istiyorum nası lbişi ya çok mreaklanıyorum

Cnm benim içerde oksijen azalmıştı dr bırakmam seni dedi yattım ilk önce rahim yumusasin diye ilaç koydular saat akşam 10 da suni sancı verdiler hiç açılma yoktu çünkü bende 12 ye kdr 2 cm açıldı hiç bisi hissetmedim dr suyumu patlattı 4,5 cm daha açıldı gece 2 ye kdr sonra epidural yaptılar belden birkaç dakika sonra sol bacak ve belim tamamen sağ bacagim kasigima kdr uyustu ondan sonra zaten ne çatı muayenesi nede sancı hissetmedim sbh 5 te 10 cm açıldı sonra sancı geldikçe ikin dediler uyusukluktan ikinamadim sbh 8:45 te dohumhaneye aldılar 9.15 de doktor ve ebenin karnımdan bastırmasi ile oğlum geldi çok şükür normal doğum istiyorsan hiç korkma ertesi gün fıldır fıldır gezdim

öncelikle iyi bayramlar canım bende epidural normal istiyorum ancak senindedeğin gibi çok uyuşukluluk oluyor mu eğer olursa akınmada problem olurmu diye düşünüyorum sen nedersin kısmet olursa epiduralli tavsiye edermisin

valla ben tavsıye ederım cnm uyusukluk var ama sancıyı ben sağ kasıkta hıssettım hepten hıssızlesmıyon ben acılma falan 10 cm olduktan sonra ıkınmada zorluk yasadım herkes yasayacak dıye bısı yok ama bak persembe dogurdum cuma dısarı cıktım ınanamadı kımse 1 gun once dogurduguma normal dogum en guzeli

buralar terkedilmiş diyar olmuş kızlar :):) bu arada nilüferde nihayet eymenini kucağına aldı sağlıcakla.. çok şükür...haberiniz olsun...

nilüferr......Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün.
gerçekten çoookkk uzun süredir kimseler uğramamış:)umarım herkes iyidir.

kimseler kalmamış burda noldu böyle..??? herkez doğurdu doğurdu kaçtı mı yinde ben paylaşımımı yapıyı çok süprizz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.. allahıma şükürler olsunn aklımda tamamen sildiğim anda mucizem gerçekleşti..

canım merhaba çok sevındımmm rabbım analı babalı buyutsun sağlıcakla elı ayağı duzgun bır sekılde doğmasını nasip etsın ıns.. Mukkemmel bır duygu goreceksın sende :) en buyuk aşk dıyebılırım.

Bızı sorarsan kızımız 2 aylık oldu bıle sukur. Sıbelımın de oğluşuda aynı şekılde :))Rabbım bebelerımızı kazalardan belalardan korusun ınsss

harikaa bi haberrrr :):) tebrik ederim canım.. sende benim gibi ağustos annesi olacaksın...:):) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını...

slm kızlar....
bende zor bi süreçten sonra oğluşumu aldım kucağıma sezeryan ile...
buralarda kimse kalmamış gerçekten hamilelikte olduğu gibi deneyimleri paylaşsak keşke
bnm şu sıralar uğraştığım şey süt arttırma...
içiorum bi sürü şey ama bazen doymuyo günde 2 bazen 3 kez veriyorum mama
birazda gazımız var onla uğraşıyoruz gaz için yaptığınız denediğiniz iyi gelen bişiler var mı ?

cnm allah tamamına erdirsin. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kızzzz kocaman olmuşsunuz.ne yaptın? düzenini oturtabildin mi? benim hala oturmadı. yani bir gün çok iyi bir gün tüm gün uykusuz geçiyor.neredeyse 3 aylık olacağız:)))

cnm benim sütüm çok iyiydi ama yaklaşık 1 haftadır sütüm yok gibi.sana önereceklerim kayısı hoşafı, incir, hurma,dere otu. ben kayısı hoşafını hep içiyordum ama bugün hurma ve incire başlayacağım . yavaş yavaş azaldı sütüm çünkü(
gaz içinde rezeneyi hem kendim içiyorum hem bir kaç çay kaşığı veriyorum kıza. ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum.
geçen gün birisi kesinlikle kimyon dedi. her gaz ilacını denemiş bebeğinde hiçbiri iyi gelmemiş. sdece kimyon geçirmiş bebeğinin gazını.
bir çay kaşığı kimyonu bir çay bardağı suda kaynatıyormuşsun.içine birazda şeker koy.bi kaç çay kaşığı veriyormuşsun.kalanını da sen iç.gaza birebirmiş.gün içinde bir kaç kere verebilirmişsin.istersen bir dene.

kayısıyı deneyeyim yaa bi o kaldı çünkü denemediğim.. incir sanki iyi gelmişti bana sende dene
rezene bnde içiyorum ama eymen e vermedim hiç
kimyonu bende duydum ama ne biliim küçücük çocuğa verilir mi ki :26:

cnm bulgur da inanılmaz süt yapıyor. ben 3-4 günde bir pilav yapıyorum:))))
bir de kısır:))
valla cnm kimyonu ben denemedim. çok gazlı değil benim kız. ama bana bunu anlatan arkadaş bana dua edersin demişti

cnm bulgur da inanılmaz süt yapıyor. ben 3-4 günde bir pilav yapıyorum:))))
bir de kısır:))
valla cnm kimyonu ben denemedim. çok gazlı değil benim kız. ama bana bunu anlatan arkadaş bana dua edersin demişti

internetten araştıtrdım baya yapan olmuş hatta esra erol tarifi die geçiyo o da çocuğuna içiriyomuş
korkarak denedim ama sanki işe yaradı gerçekten
inş bi an önce geçer gaz sıkıntımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…