milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar şimdi size bu ay cocuk için yapmaya başladığım şeyleri yazıyorum ezilmiş çörekotu+tarçın+bal karışımını adetin 3.günü başladım ve sabah akşam 1 kaşık yiyorum bu yumurta için ve herşeyin başı dua rabbim hiç bir duayı geri çevirmez o yüzden duları eksik etmiyoruz güzel abdestimi aldım dün akşam ve 707 kere YA VARİS çektim sonrada dua ettim yarında başka bir tesbihe başlıyorum oda 4 cuma üst üste 1000 kere YA EVVEL çekilecek yapmak isterseniz haber verim dedim

buda hamişlerimiz için

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

kızlar birde ilişkiye girmeden önce mutlaka namaz kılın ve kusura bakmayın ama eşiniz tam boşalmadan önce besmele çeksin.. benim buna inancım çok yüksekti ve allahım ilk denememde bebeğimi nasip etti bana....

kendi adıma söyliim yorgun hissediyorum bu gün haftanın son günleri yaklaşıyor ve yorgunluk çöküyor sen nasılsın canım

çalışmalar ne alemde bitti mi regl?

regl bitti neşecim bittide adamı bulamıyom adamı bulsam ev müsait değil birde ben kayınvaldem ve görümcemle yaşıyorum

çük güzel öneriler bunlar canım yaa işimize yarar elbet yer gök duayla demişler allahım gönlündekini göbeğine koysun tez zamanda amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

hamişler okuyun emiii

aaa bunu ilk kez duyuyorum canım denemekte yarar var allahım büyük

regl bitti neşecim bittide adamı bulamıyom adamı bulsam ev müsait değil birde ben kayınvaldem ve görümcemle yaşıyorum

ooff kuzum senin işin de zor yaaa adam yok evde üstüne üstelik kayınvalide görümce var zaten iş ayak üstü oluyo bi de bunlar var başında allah kolaylık versin tatlım

taşınma imkanınız yokmu zor olmuyomu kalabalık yaşamak ?
:26:

valla canım ben eşime diyeceğimi dedim hamile kalınca ya baska eve cıkarız ya cıkarız kusura bakmasın imkan su anda var aslında ama eşim sanki biz ayrı eve cıkacagız derken onları kapıya koyuyormuş gibi hissediyo görümcemin maddi durumu iyi kendi basına ev tutabilir kayınvaldeme bu yaz ev yaptırdık köyde seneye oda köye gider herkes bir şekilde yolunu çizmek zorunda ben gençliğimde kocamla yanlız kalamadıktan sonra 60 ımdan sonra kalsam ne olacak

bu yaşlar bir daha elimize geçmez sana katılıyorum

tabiki anne kardeş bunlar güzel değerler bizim için ama insanın eşiyle yalnız yaşaması gibisi de yok

kız deşifre etmişsin hatuncuğu amanıınnn :18::18::18:

canımm değiştir değiştir bu ay tutmadı inş.. yeni yılda tutarrr hayırlı gelir 2012 inşşş..:2::2::2: bat 15 ocak

canımm değiştir değiştir bu ay tutmadı inş.. yeni yılda tutarrr hayırlı gelir 2012 inşşş..:2::2::2: bat 15 ocak

amanııın yedinmi kız kırmızı kartı neyse can sıkmak yok bebişim bi sonraki aya gol atmaya devam inaşşallah yeni yıl bize uğurlu gelecek

ettim valla canıma tak etti :)

okudum yorumumu da yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…