valla bende çok sinirlenmeye başladım gözdemmmm popolarına popolarına vurasım varrr
ah kızlar ahhh hele bennnn hele bennn nasıl sinir olmaya başladım anlatamam,ben ne yapayım kafa göz dalayım o zaman :))
ınsan tabloyu görünce hem seviniyo hem üzülüyo beee hamiş kızlar sizin adınıza o kadar sevinçliyim ki rabbim sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi ve 9ayın sonundada evlatlarınızı sağlıklı sıhhatlı doğurmanızı sonrasında ıse analı babalı buyutmenızı nasip etsin İNŞALLAH darısı biz diğer gariplerin başına üzülüyorum bizimkiler hala gelmediği için cok tuhaf duygu bunlar yaaa
ınsan tabloyu görünce hem seviniyo hem üzülüyo beee hamiş kızlar sizin adınıza o kadar sevinçliyim ki rabbim sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi ve 9ayın sonundada evlatlarınızı sağlıklı sıhhatlı doğurmanızı sonrasında ıse analı babalı buyutmenızı nasip etsin İNŞALLAH darısı biz diğer gariplerin başına üzülüyorum bizimkiler hala gelmediği için cok tuhaf duygu bunlar yaaa
sen bence detaylı bi taramadan geç canım smear yaptırmadıysan yaptır tüplere baktır özellikle açıkmı kapalılık varmı diye önemli tatlım uzun zamandır istiyorsun anladığım kadarı ile bir sebep olmalı hiçbir sebep bulamamalarına şaşırdım açıkçası neden olmuyor peki açıklamaları ne??
benim de ocak ayında doktor randevum var detaylı bir testten geçicem genel kontrol olması açısından tabi bebek gelirse randevuya kadar sürpriz olucak gelmezse de sorunum varmı yok mu öğrenmiş olurum en azından
yeni hamiş varmış, çok sevindim. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alır herkes bebişinitabii darısı başımıza inşallah
tatlım benim sebep yok diyorsam zaten o dediklerinin hepsini yaptırmışımdır demektir :)) yanii onların hepsini yaptırdım ben sebep yok sebepsiz işte olmuyor sebepsiz yerede çocuğu olmayan bir sürü çift var bi araştırırsan daha iyi anlarsın beni canımm
inşallah seninde hiç bir sorunun çıkmaz ilk kan testiyle başlanıyor zaten umarım herşey istediğin gibi olur ve bebeşin gelir kucağına.bu arada doktorlar 1 seneden önce muayene etmiyorlar 1 sene akışına bırakıyorlar bebek oldu oldu olmazsa o zaman 1 sene sonunda başlanıyor tedaviye canım.eşinde baktırsın seninle aynı zamanda...
kızlar nasılsınız,cok uzun zamandır giremedim,cünkü esim işinden dolayı yurt dısına gitti bende bi haftadır kayınvalidemlerde kalıyordum,nette olmadığı için giremiyodum,ama telefondan hep sizi takip ediyordum ama yorum yazamıyorum,suan yegenimde net vardı ordan giriyorum kızlar,bu arada bendeki havadisleri aktarayım adetim gelmedi,dün idrar testi yaptım hemde öğlenki idrarımla ve anında ikinci çizgi cıktı ama pembeydi ama gayet belli oluyodu bugün başka marka alıp sabah idrarımla yaptım ve yine anında ikinci çizgiyi gördüm hemde kıpkırmızıçok mutluyum kızlar Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mutluluğu,perşembe yada cumada inş. doktora gideceğim...
Günaydın canlarrımm ben geldımm
Gecenin vermiş olduğu enerjisiyleyim hala
owwwwwww günaydın balım iyi geçmiş gece hadi bakalım yarasın
bizde bi faaliyet yoktu ya sızıp kalmışım koltukta adam da beklemiş ben uyanırım diye
dürteklemiş öpmüş filan ama nerdeeee allah bilit rüyamda nelerle mücadele ediyodum
hayırlısı olsun canım ALLAH ım kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr kendinizi çok yormayın :):) birer gün ara verin :):):) allahım nasip edeceği zamanı öyle güzel biliyor ki... Benim hiç umudum yoktu sizlerde biliyorsunuz ya :)) allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.. Benden de dualarınızı esirgemeyin...sizi seviyorum :)
kızlar günaydın nasılsınız aynen canım neden uyudun kız akşama uyuma sakın bakçalışmalara başlanmış hadi bakalım bu sene hayırlı olacak ALLAH ın izniyle sonra.......
Kızlarrrr kendinizi çok yormayın :):) birer gün ara verin :):):) allahım nasip edeceği zamanı öyle güzel biliyor ki... Benim hiç umudum yoktu sizlerde biliyorsunuz ya :)) allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.. Benden de dualarınızı esirgemeyin...sizi seviyorum :)
[ı]inş bu ay sonu yılbaşına guzelll bır yılbası suprızı yaparımmm rabbımmmmmmmmm duy sesımızıııııııııııııı [/ı]:116:
canım sebepsiz bebek olmadığını bilmediğimden sana bunları önermiştim ama yaptırmışsın madem artık tüp bebek olucak herhalde
benim de iki arkadaşım var biri 10 yıllık biri de 4 yıllık evli onların da olmuyor ama sebepleri var tedavi görüyorlar birinin tüpleri tıkalıymış birinde de çikolata kisti var ondan şaşırdım yani sebepsiz deyince kusura bakma
inşallah bende de birşey çıkmaz bu kadınların işi gerçekten çok zor ben evlenmeden önce bebek yapmanın bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmezdim ta ki burda görene kadar allah herkese nasip etsin
Hahahaha aynen başladık hayırlısı ıns bu ayda olmazsa aaaaaaaaaaaaa dıye bağırcammmmm
Anam sende ne uyuya kalıyosun :) aaaaa olmazzzzzzzzzzz
kızlar günaydın nasılsınız aynen canım neden uyudun kız akşama uyuma sakın bakçalışmalara başlanmış hadi bakalım bu sene hayırlı olacak ALLAH ın izniyle sonra.......
Kızlarrrr kendinizi çok yormayın :):) birer gün ara verin :):):) allahım nasip edeceği zamanı öyle güzel biliyor ki... Benim hiç umudum yoktu sizlerde biliyorsunuz ya :)) allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın.. Benden de dualarınızı esirgemeyin...sizi seviyorum :)
umarım canım benim... Kocalarınıza güzel bir süpriz yapın :):) valla biz pat diye öğrendiğimiz için süpriz yapamadım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?