milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar dün doktora gittim bebeğim 6+2 günlükmüş :):) kalbi nasıl atıyor pıtır pıtır allahım o an yaşadığıms duyguyu tarif edemem... bu güzel duyguyu en hayırlı zamanda allahım size de yaşatsın :):)

maşallahh cnm amınn hepımıze tezz zamanda ınsss rabbım sanada sağlıklı doğum nasıp etsınn

aman allahımmmmmmmmm bende yaşamak istiyorum bu duyguyu yaaaaaaaaaaaaaaa allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

böyle ümitsizliğe kapılıp üzülecekseniz ben bir daha bu topicte birşey paylaşmam kızlar

ya sakın canım üstüne alınma sen paylaştın diye üzülmedim kesinlikle aksine çok sevindikkk sadece birden buhrana kapılıyo insan tuhaf bi duygu elde değil

neyse canım kapatalım boşver sen bahsetsene biraz bulantın filan varmı nasıl geçiyo ilk günlerin rahatmısın

evet canım bulantılarım başladı.. ama öye dayanılmaz değiller.. ayrıca göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet ve şişlik var.. onun dışında da durmadan çiş yapma ihtiyacı hissediyorum.. mercimek kadar bebişimin annesinins vücudunda yaptığı değişiklikler bu kadar... :):) ama sakın umutsuzluğa kapılmayın... ve dediğim gibi mutlaka ilişkiye girmeden önce namazınızı kılın duanızı edin...:))) kendinizi sakın strese sokmayın ve rahat olun...

ya canım ne kadar aklımızdan çıkardık desekte illa ki gelior misal yumurtlama günü takip ediyoruz ilişkiye bile sık sık onun için giriyoruz mutlaka bişey onu hatırlatıyor bize bu sebeple de tam atamıyoruz kafamızdan sen bakma bize geliyolar arada böyle

belirtilerinin başlamasında çok sevindim bu demek oluyorki minik yaramazımız güzel gelişiyor annesini biraz rahatsız etse de onun keyfi yerinde olsun yeter dimi annesi

ayyyy senin bulantılarnıı sevsınler o mercımeğide sevsınlerrrrr maşallah maşallahhhhhhh

aynen öyle onun sağlığı keyfi yerinde olsun mercimekimin :) sadece yumurtlama gününüzü takip edin yeter :):) ama ilişkiye girerken de ayy oldumu ayy tuttu mu diye düşünmeyin :):):)

aynen öyle onun sağlığı keyfi yerinde olsun mercimekimin :) sadece yumurtlama gününüzü takip edin yeter :):) ama ilişkiye girerken de ayy oldumu ayy tuttu mu diye düşünmeyin :):):)

allahım korusun mercimekini.. bnmde çok samimi bi arkadasım hamile kardeşim gibi eşlerimiz sayesinde tanıstık onunda yeni 10 haftalık oldu her kontrolüne bni götürür zorla bizde basta mercimek die sevmeye basladık şimdi fasulye seklinde görünüyo şimdi adı fasulyecik...

bakalım geliştikçe daha hangi sıfatları alıcakk

sanırım mıdemı usuttum ağrıyoo sabah bulantıyla kalktım aman yarabbım usumem de var offf hasta oluyorum galıbaaaaaaaa

teşekkür ederim canım benim.. allahım sanada bi mercimek nasip etsin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…