milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ya tadı tuzu kalmadı buranın herkes başka bı yerde bende başka bıseylere bakınıyorum sende baska bı yerdesın herkes başka bı yerde boşver o yuzden

tamam canım nasıl istersen
ayyyyyyyy kankeytolara bak nasıl anlaşıyolar
ben olsam yolardım kankamı valla

çok tatlısınız sizz

myhos cum bende topikinin tozunu almaya gelmiştim. tozları aldım işi gücü bitirdim yemeğinizi de koydum bak ne kadar düşünceliyim.

sen ne zamandır benim topiktesin bi kere toz almışlığın bir lokma yemek vermişliğin yok. ama ben çok sıcak cana yakın düşünceli hamarat karıyım

cadaloz başak sana takılmaya başladığımdan beri evimi boşladım iyi oldu elini attın parlattın ortalığı hezaman beklerim annem

cadaloz başak sana takılmaya başladığımdan beri evimi boşladım iyi oldu elini attın parlattın ortalığı hezaman beklerim annem
tamam arada gelürüm ama şımarma fark etmez annem benim topikim senin topikin senin topikin benim topikim

tamam arada gelürüm ama şımarma fark etmez annem benim topikim senin topikin senin topikin benim topikim

aynen yavrukuşum el birliği ile kalkınıdırıcaz bu topiği de bizde 3 tane hamiş var darısı ikiz topiğimize inşallahhhhhhhhhh

aynen yavrukuşum el birliği ile kalkınıdırıcaz bu topiği de bizde 3 tane hamiş var darısı ikiz topiğimize inşallahhhhhhhhhh
ooooooooo maaşalllahhh biz de 1 tane var aaaa yok yok 2 tane var biri de nikolay.

inşallah yeni senede daha çok doğururuz

merhabalar sessiz , karanlık topikimiz ee hadi bn baslıyım artık süpriz bir şekilde kırmızılar dün koşa koşa gelmişler bn yılbasına beklerken erken cıkageldiler olsun basımızın üstünde yerleri var tabi.. doktoruma koştum bnde bugün muayne iyiydi sağda 5 solda 3 tane görünen yumoşlarım var doktorum inş hepsini bir büyütebiliriz uğrascaz bakalım dedi.. veee tam 2 tane iğne verdiiiii aman allahım biri deri altı koldan gonal f şimdilik 4 gün 300lük dozajda biride kabadan menogon oda günlük 75 doz oda 2 kutu aynı anda yarın baslıcaz biraz ağır dozlar sanırsam ama tüp bebek yapılanlar normal dio.. eğer büyütmeyi başarırsak daha sonrada çatlatma ve yumurta koruyucu 3 günlük bi iğnem daha var :26: kevgire dönücem sanırsam delik deşik olucam... bu maraton biraz korkuttu galiba gözümü, iğneler değil masraff asla değil birazzz meşakatli olucak acaba olucak mılar basladı şimdiden.. allahım bu defa emeklerimi boş cıkarmasın inşallahh...

sen hangi zamanlarda pc başında olabiliyorsun canım ben 8:00-18:00 arası pc başındayım ama sizi yakalayamıyorum

bu arada yeni batın kaç?

Ben de sabah 8.30- 18.30 burdayım:))yeni batımı tam kestiremiyorum 28-30 gün arası oynuyor ama 20-23Ocak diyebiliriz.
bari topic olarak taşınalım.ben geliyorum bir şey merak ediyorum sorayım diyorum bi bakıyorum kimse yok sonra yoğun topicleri görüyorum orada sorularıma daha hızlı yanıt alıyorum soruyorum sağolsun herkes cevaplıyor zaten. amaç yardımlaşma, dertleşme, deneyim-tecrübe paylaşımı.topic bahane

Cnm Çok çok dua et. İnşallah herşey yolunda gidecek. Peki ne kadar sürecek bu tedavi?
ayrıca ne kadardır bekliyorsun sen? kürleri denedin mi bir de yardımcı olması açısından ya da hızlandırmak için?:44:

reglin için hayırlısı olsun demekten başka bişey yok tatlım tedavine başlamana da çok sevindim umarım herşey daha da yoluna girecek biraz yoracak belki seni bedenen bu süreç ama ruhen sapasağlam olacağını biliyorum sen güçlü bi kadınsın 8 tane de yumoşun var oh oh maşallah allahımın izni ile büyüycekler inanıyorum ben

biz de bu ayı boş geçersek ateş ölçme yöntemini kullanmaya başlıycam bende sanırım yumurtlama günlerimi kaçırıyorum bi de bunu deniyelim dijital derece aldım dün inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da takvim tutumaya başlıycam ateşimi hakkımızda hayırlısı tatlım ama biliyorum 2012 hepimizin yüzünü güldürecek

kesinlikle öyle canım amaç yardımlaşma ama tanışıp geyik yapsaydık da şahane olurdu bu süreci daha güzel atlatırdık diye inanıyorum

kesinlikle öyle canım amaç yardımlaşma ama tanışıp geyik yapsaydık da şahane olurdu bu süreci daha güzel atlatırdık diye inanıyorum

Ya benim adetim bitti dün.bende ateş mi ölçsem ki?? Ateşinin yükselmeye başlamasıyla mı başlıyor yumurtlama anlamadım tam???
Benim daha çok yeni biliyorum ama ben de kaçırır mıyım diye merak ediyorum.adet başlangıcına 14 gün koyuyorum.aha da o gün diyorum.
Geçen ay aksilik tam da o günlerde tartışmıştık:))))
bu ay tartışsakta sallamayacağım

merhaba kızlar. yeni yılın ilk gününden selamlar. umarım bu yıl bebişlerimize kavuşuruz. ama benim için bu ayki heyecan, yılın ilk gününün sabahında gördüğüm kırmızılar sayesinde bir sonraki aya sarktı. yeni bat 30 Ocak diyebiliriz sanırım.

merhaba kızlar.yarenay ın yazdığı gibi yeni yılın ilk günü kırmızılar geldi.bat 28-29 ocak,bat asıca :)))

bnm tam 13 yada 14 ay oluyo gercekten herşekilde uğrastığım denemediğim hiç birşey kalmadı diyebilirim aslında sorunda yok gercekten hersey kısmet buna inanıyorum zamansız kuş uçmaz yağmmur damlası düşmezmiş bnm yağmur damlamda daha düşemedi.. bu hafta 4444 tane tefriciye die bi dua var namazını kılıp dileğini dileyip okumaya baslıyosun sayıyı tamamladıktan sonra yine namazını kılıp yardıma muhtac birine yardımını yapıosun yada evde bi aş pişirip dağıtıyosun.. aşılamalarımın birinde tuttu sonradan düştü resmi prosedürler şimdi tüp bebeğe gectik ilk denemem olucak allahımın izniyle..

sağol canım inş. çok teşekkür ederim desteğin güzel sözlerin için.. yorulucaz ama sonucunda güzel haberler alma umuduyla pek farketmicez.. sanada tavsiyem hiç ateş ölçmeyle uğrasma tatlım yaa duydun mu bilmiorumda ovulasyon testleri var biraz pahalı markaya göre değişiyoda gebelik testi gibi idrarla yapıyo sabahları sanırsam cok içeriğini hatırlamıyorum bi bak netten ateş ölçmek yanıltıyo ondan daha iyi gibi geliyo bana.. bu arada anladığım kadarıyla daha doktora felan gitmiyosun galiba kendinizce bişeyler mi yapıyosunuz..??

>>>>yeni yılınız kutlu olsun<<<<< başta sağlık, mutluluk, huzur ,ağız tadıyla yiceğiniz bol para getirsin inşallahh ve en önemlisi meleklerimizi bize getirsin...

selam kızlar yeni yıl hepimize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle hepimize hayırlı bebişler .....

hayırlı olsun yarenaycım artık yeni tarihimizi bekliycez batını da değiştiriyorum canım

merhaba kızlar.yarenay ın yazdığı gibi yeni yılın ilk günü kırmızılar geldi.bat 28-29 ocak,bat asıca :)))

sana da hayırlı olsun tatlım ah gelmez olasıca batlar ama geliyolar işte kısmet değil demek ki

canım bizim bu daha 2. denememiz henüz doktora gitmedim biz çalışmalara ocaktan sonta başlıycaktık ama erken başladık kasım boş geçti aralık daha belli değil 3 ocakta regl bekliyorum 15 ocakta doktor kontrolüm vardı ondan sonra başlıycaktık çalışmalara ama beklemedik bakalım bir sorun varmı yokmu ocak 15 te görücez umarım herhangi bir aksilikle karşılaşmam genel bir kontrol olucam

>>>>yeni yılınız kutlu olsun<<<<< başta sağlık, mutluluk, huzur ,ağız tadıyla yiceğiniz bol para getirsin inşallahh ve en önemlisi meleklerimizi bize getirsin...

saol canımcım senin de yeniyılın kutlu olsun güzel dileklerin için teşekkürler sağlık mutluluk huzur para önemli ama bebiş de gelse tam süper olucak

selam kızlar yeni yıl hepimize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle hepimize hayırlı bebişler .....

selamlar sana da canımcım çok teşekkürler umarım hepimize uğur getirir bu yıl bebişlerimizi de getirsin tabiki en önemlisi bu

nasılsın nasıl geçti

Son düzenleme:
hayırlı günler hatunlarr myhoscuku yakaladım buralarda. toz almaya mı geldin kuzumtemiz karı seni:130:
bende senin topikine hayırlı yıllar dileyim istedim.
inşallah hepiniz için hayırlı uğurlu bir yıl olur. tez zamnda güzel haberler veririsiniz

herkeseeee mutlu seneler diliyorum
Hepimiz için herşey çoookkkk güzel olacak inşallah:) dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…