milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Heyyyyyy ben geldimmm maşallah kımse yokluğumuzu fark etmemiş oh ohhh :43::43:

kızlar ben kaçar 20 dakika sonra paydos yarın sabah iştima var herkes tam kadro burada olsun öptüm hepinizi

amannn napalım gün ve belirti sayıyoruz :9:

iyi akşamlar canım

Belirtiler umarım tahmin ettiğimiz şeye doğru çıkar bende de vr gndüzden beri kasıklarda hafif sızlama :1: bakalım ne olcak bıde bacaklarımda ağrımaya başladı bakalm hayırlısı Rabbim

Belirtiler umarım tahmin ettiğimiz şeye doğru çıkar bende de vr gndüzden beri kasıklarda hafif sızlama :1: bakalım ne olcak bıde bacaklarımda ağrımaya başladı bakalm hayırlısı Rabbim

yaaaa bak hamileler hep ilk belirtileri arasında bacak ağrısını söylerler,
benim hiç ağrımıyoo:50:

yaaaa bak hamileler hep ilk belirtileri arasında bacak ağrısını söylerler,
benim hiç ağrımıyoo:50:

Canım benım herkeste aynı olacak diye birşey yokki benım de göğüslerimde hiçbişi yk ona bakarsan :) takma dıycemde olmuyo takmadan çok dınlıyoruz kendımızı yaa dınlemememız lazım aslında da gel gorkı olmuyo :1:

evet evettt katılıyoruuummm :46:

az önce markete gittim, tabii eczanenin yanından geçtiğim için seytan bi dürttü gir test al diye,
sonra dedim hayırrrr almaa daha 5 gün var çıkmaz falan üzülürümm, almadım tabiii:37:

bekle canım daha erken ne olur ne olmaz

oyyy evet yaa az kaldııı:18:

valla tatlım ben belirtilere pek kanmak istemiyorum ama elimde değil, yine bişeyler buluyorum :1:

en önemlisi şu aşırı üşüme, 2 güündür göğüslerim çok şiş, uçları bile büyüdü ve ağrıyor,
bugün de belime ve kasıklarıma ara ara adet ağrısı gibi bir ağrı girmeye başladıı:44:

hadi hayırlısı

Heyyyyyy ben geldimmm maşallah kımse yokluğumuzu fark etmemiş oh ohhh :43::43:

ben farkettim de soracak durum yoktu yoktun çünküüüü :47:

kızlar ben kaçar 20 dakika sonra paydos yarın sabah iştima var herkes tam kadro burada olsun öptüm hepinizi

kıs sende bi gel selam ver bi de gel güle güle de olmuyo bak hee :20::20::20:

ben farkettim de soracak durum yoktu yoktun çünküüüü :47:

Evet cnm sizde haklısınız çok yorgunum yahu bitsede eve gıtsek daha yemek yapıcam amannnnnnnn ne pyapcam blmıyorum uydurcaz gene bısıler artık

yok yokkk dinlemiyorum artık kendimiii, yok benim hiçbir belirtim:19::19:

sadece donuyorumm, sanırım o da zatürre belirtisi:53::53::53:

Evet cnm sizde haklısınız çok yorgunum yahu bitsede eve gıtsek daha yemek yapıcam amannnnnnnn ne pyapcam blmıyorum uydurcaz gene bısıler artık

Ayíptir soylemesi kayinpederim kizarmis tavuk almis cikisa yakin ofise getirdi ynina makrnam var bi de cacik yptim mi ohhh

yok yokkk dinlemiyorum artık kendimiii, yok benim hiçbir belirtim:19::19:

sadece donuyorumm, sanırım o da zatürre belirtisi:53::53::53:
yok artik

kızlar benimde yumurta çatlama zamanımda kasığımda çok feci ağrı oluyor.bi ben yaşıyorum sanardım ve anormalik gibi algılardım.topiği okuyunca rahatladım.
ama bu ağrılar hiç bitmiyorki.:17:
yumurlama zamanı ağrı?
adet öncesi 1 hafta ağrı?
adetli ikende zaten 1 hafta ağrı?
eeeeeeee geriye normal günüm ne kaldı.

Kızlar sanırım siz hep gündüz giriyorsunuz akşamları uğruyorum arada ama topikte kimse olmuyor bende genelde akşamları kk dayım:40:

kızlar benimde yumurta çatlama zamanımda kasığımda çok feci ağrı oluyor.bi ben yaşıyorum sanardım ve anormalik gibi algılardım.topiği okuyunca rahatladım.
ama bu ağrılar hiç bitmiyorki.:17:
yumurlama zamanı ağrı?
adet öncesi 1 hafta ağrı?
adetli ikende zaten 1 hafta ağrı?
eeeeeeee geriye normal günüm ne kaldı.
Bana bir ayın her günü ağrı olması pek normal gelmedi:50:Bir dr. görünseniz iyi olur :34:İnşallah kötü bişey yoktur dediğiniz gibi yumurtlamadan yadan adettendir.Ama yinede şikayetlerinizi bir dr. a söyleyip gereken tahlilleri yaptırmanızda yarar var:38:

Allah aşkına o ne biçim kaynana öyle kendi oğlunu dillendirerek anlatıyo.Onamı düşüyor elaleme söylemesi.Kocan açsın bi güzel konuşsun tabi geri kafalı değillerse anlarlar ne konuştuğunu.Psikolojik olarak etkilenmeyin diyeceğim de zordur eminim.Hem kimene ya bak sinirlendim vallahi aaa ne kadar ayıp ama.Elalemin yatak odası mahremidir arkadaş sen hangi akla hizmet edipte benım sırrımı bir başkasıyla paylaşıyosun bana sormadan hemde.:47:

Onlar çok çirkin insanlar canım Allah ım ıslah etsin onları.Anlayacak kapasitede değiller olsalar kendi evlatlarına bunu yaparlarmı eşimin onları istemediği kadar varlar,benden uzak cehenneme direk olsunlar.Biz daha kendimiz kabullenememişiz onun yaptığıda son dak. golü oldu:( olan bize oluo millete malzeme sadece:(

Back
X