Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyyyyyy ben geldimmm maşallah kımse yokluğumuzu fark etmemiş oh ohhh![]()
ayyyy kıyamam tatlımm
ben işin vardır diye rahatsiz etmek istemedim![]()
aaa aşk olsun yeterki siz rahatsız edin ne olacak![]()
nerdeydin ozaman bakiim bunca vakittt![]()
kızlar ben kaçar 20 dakika sonra paydos yarın sabah iştima var herkes tam kadro burada olsun öptüm hepinizi
Toplantııdaaaa bitmek bilmedi anca çıktık şükür beynim kazan gibi pfff :S siz neler yaptınız
kızlar ben kaçar 20 dakika sonra paydos yarın sabah iştima var herkes tam kadro burada olsun öptüm hepinizi
amannn napalım gün ve belirti sayıyoruz
iyi akşamlar canım
Belirtiler umarım tahmin ettiğimiz şeye doğru çıkar bende de vr gndüzden beri kasıklarda hafif sızlamabakalım ne olcak bıde bacaklarımda ağrımaya başladı bakalm hayırlısı Rabbim
yaaaa bak hamileler hep ilk belirtileri arasında bacak ağrısını söylerler,
benim hiç ağrımıyoo![]()
evet evettt katılıyoruuummm
az önce markete gittim, tabii eczanenin yanından geçtiğim için seytan bi dürttü gir test al diye,
sonra dedim hayırrrr almaa daha 5 gün var çıkmaz falan üzülürümm, almadım tabiii![]()
oyyy evet yaa az kaldııı:18:
valla tatlım ben belirtilere pek kanmak istemiyorum ama elimde değil, yine bişeyler buluyorum
en önemlisi şu aşırı üşüme, 2 güündür göğüslerim çok şiş, uçları bile büyüdü ve ağrıyor,
bugün de belime ve kasıklarıma ara ara adet ağrısı gibi bir ağrı girmeye başladıı:44:
Heyyyyyy ben geldimmm maşallah kımse yokluğumuzu fark etmemiş oh ohhh![]()
ben farkettim de soracak durum yoktu yoktun çünküüüü![]()
yok yokkk dinlemiyorum artık kendimiii, yok benim hiçbir belirtim
sadece donuyorumm, sanırım o da zatürre belirtisi![]()
Evet cnm sizde haklısınız çok yorgunum yahu bitsede eve gıtsek daha yemek yapıcam amannnnnnnn ne pyapcam blmıyorum uydurcaz gene bısıler artık
yok artikyok yokkk dinlemiyorum artık kendimiii, yok benim hiçbir belirtim
sadece donuyorumm, sanırım o da zatürre belirtisi![]()
Bana bir ayın her günü ağrı olması pek normal gelmedikızlar benimde yumurta çatlama zamanımda kasığımda çok feci ağrı oluyor.bi ben yaşıyorum sanardım ve anormalik gibi algılardım.topiği okuyunca rahatladım.
ama bu ağrılar hiç bitmiyorki.
yumurlama zamanı ağrı?
adet öncesi 1 hafta ağrı?
adetli ikende zaten 1 hafta ağrı?
eeeeeeee geriye normal günüm ne kaldı.
Allah aşkına o ne biçim kaynana öyle kendi oğlunu dillendirerek anlatıynamı düşüyor elaleme söylemesi.Kocan açsın bi güzel konuşsun tabi geri kafalı değillerse anlarlar ne konuştuğunu.Psikolojik olarak etkilenmeyin diyeceğim de zordur eminim.Hem kimene ya bak sinirlendim vallahi aaa ne kadar ayıp ama.Elalemin yatak odası mahremidir arkadaş sen hangi akla hizmet edipte benım sırrımı bir başkasıyla paylaşıyosun bana sormadan hemde.
![]()