milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

güzel.dilekleriniz.için.teşekkür.ederim.kızlar.ümitsizliğe.sakın.kapılmayın.bi.rahminiz.var.ve.düzenli.bi.şekilde.adet.oluyosanız.inş.sizde.anne.olacaksnız.çok.dua.edin.kızlar.dualar.kabul.oluyo.sadece.herseyin.bi.vakti.var.Rabbim.hayırlısıyla.tez.zamanda.nasip.etsin.bu.arada.kızlar.folik.asitlerinizi.ihmal.etmeyin.gebe.kalmadan.üç.ay.önce.kullanmaya.başlamak.çok.iyi.kuru.incir.yiyin.soğuktan.uzak.durun.ve.dua.edin.o.mucizeyi.yaratacak.olan.Rabbim....

haklısın serincim de insan umutlanıyor işte kırmızıları da görünce hayal kırıklığı yaşıyoruz ister istemez biz bu ay aslında çok fazla ilişki yaşayamadık eşimin 20 lik dişlerinden ciddi operasyonları oldu hiç keyfi yoktu ağrısı vardı yumurtlama günleri kaçtı biraz ama yine de umutlandım işte bi de ben bebek odaklı yaşamıyorum pek spor yapıyorum folklör kursuna gidiyorum hareketli bi hayatım var azıcık durağanlaşsam mı acaba bu beni olumsuz etkiliyor olabilirmi?:44::44:

geçen ay 3-4 gün geciktiği için bu ay da gecikir belki diyerek 3 ocak düşünmüştüm batımı ama bu gün geldi bu gün 29.günüm canım:14:
Olsun cnm benim anneminde birşeyi yokmuş.korunmamışta ama 7 ay sonra hamile kalmış.umarım ben o kadar beklemem:44:
Rabbimizin bileceği iş sonuçta.yarın ballı tarçına başla. peygamber efendimiz çörek otu için "Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın" diyor.tedbir senden takdir Allah'tan.eşine de keçi boynuzu al.daha çok erken biliyorum ama işte amaç bir sorun yoksa işi hızlandırmak:34:

güzel.dilekleriniz.için.teşekkür.ederim.kızlar.ümitsizliğe.sakın.kapılmayın.bi.rahminiz.var.ve.düzenli.bi.şekilde.adet.oluyosanız.inş.sizde.anne.olacaksnız.çok.dua.edin.kızlar.dualar.kabul.oluyo.sadece.herseyin.bi.vakti.var.Rabbim.hayırlısıyla.tez.zamanda.nasip.etsin.bu.arada.kızlar.folik.asitlerinizi.ihmal.etmeyin.gebe.kalmadan.üç.ay.önce.kullanmaya.başlamak.çok.iyi.kuru.incir.yiyin.soğuktan.uzak.durun.ve.dua.edin.o.mucizeyi.yaratacak.olan.Rabbim....

Aynen cnm şükürler olsun ki düzenli adet oluyoruz rahmimiz var. Bu ayrıntıları hep gözden kaçırıyoruz.batasıca diyoruz ama o batasıcayı görmek için uğraşan ne kadar çok kişi var.dua herşeyin ilacı.Rabbim çok büyük:34:

Olsun cnm benim anneminde birşeyi yokmuş.korunmamışta ama 7 ay sonra hamile kalmış.umarım ben o kadar beklemem:44:
Rabbimizin bileceği iş sonuçta.yarın ballı tarçına başla. peygamber efendimiz çörek otu için "Ölüm dışında hiçbir hastalık yoktur ki çörek otunda onun için bir deva bulunmasın" diyor.tedbir senden takdir Allah'tan.eşine de keçi boynuzu al.daha çok erken biliyorum ama işte amaç bir sorun yoksa işi hızlandırmak:34:

Aynen cnm şükürler olsun ki düzenli adet oluyoruz rahmimiz var. Bu ayrıntıları hep gözden kaçırıyoruz.batasıca diyoruz ama o batasıcayı görmek için uğraşan ne kadar çok kişi var.dua herşeyin ilacı.Rabbim çok büyük:34:

başlıycam canım tarçını pek sevmem ama denemekten başka çarem yok şimdi nedense bi boşlukta gibiyim tuhaf hisler içindeyim az da olda içimi rahatlattın canım çok saol allah ne muradın varsa versin aslında hemen olamayabileceğinin çok çok bilincindeyim ama yine de üzülüyorum işte allaha çok şükür rahmimiz var evet ve düzenli adet görüyorum geçen ay haricinde hiç şaşmadı şimdiye kadar allaha şükür :46:

başlıycam canım tarçını pek sevmem ama denemekten başka çarem yok şimdi nedense bi boşlukta gibiyim tuhaf hisler içindeyim az da olda içimi rahatlattın canım çok saol allah ne muradın varsa versin aslında hemen olamayabileceğinin çok çok bilincindeyim ama yine de üzülüyorum işte allaha çok şükür rahmimiz var evet ve düzenli adet görüyorum geçen ay haricinde hiç şaşmadı şimdiye kadar allaha şükür :46:

Artı az önce okudum ben de sağolsun bir arkadaş paylaşmış.ilişkiden 1 saat kadar önce eşine sert bir kahve yapacakmışsın( sperm hareketlerini kolaylaştırıyormuş.sen içmeyeceksin:)
bir de çirkinördekyavrusu bana besmele çek demişti. aklında bulunsun:34:
ben de çörek otunu sevmem. çok zor yiyorum ama altı üstü 10 gün diye dayandım;)

Son düzenleme:
Artı az önce okudum ben de sağolsun bir arkadaş paylaşmış.ilişkiden 1 saat kadar önce eşine sert bir kahve yapacakmışsın( sperm hareketlerini kolaylaştırıyormuş.sen içmeyeceksin:)
bir de çirkinördekyavrusu bana besmele çek demişti. aklında bulunsun:34:
ben de çörek otunu sevmem. çok zor yiyorum ama altı üstü 10 gün diye dayandım;)

canım çirkiördekyavrusunun önerisini denedim :32:

kahve türk kahvesimi mi olacak onu bilmiyordum ne duyarsam yaparım artık ne biçim bi insan oldum ben yahu bu velet bozdu beni :1::1::1:

bu arada çörek otu bal tarçın karışımı için çörek otları öğütülmüş mü olacak?
:44:

canım çirkiördekyavrusunun önerisini denedim :32:

kahve türk kahvesimi mi olacak onu bilmiyordum ne duyarsam yaparım artık ne biçim bi insan oldum ben yahu bu velet bozdu beni :1::1::1:

bu arada çörek otu bal tarçın karışımı için çörek otları öğütülmüş mü olacak?
:44:

aynen ben de deniyorum:1: dedim ya amaç bir problem yoksa işi hızlandırmak:9::9:
evet çörek otu öğütülmüş olacak. ama aktarda çektirdikten ( ben öyle yaptım) sonra hemen karışımı yapmalısın.çünkü çörek otunda uçucu yağlar var.
Ya da tane şeklinde varsa evde ya da tane şeklinde alacaksan aktardan, evde havanda dövdükten sonra hemen karışımı yap:34:
evet cnm türk kahvesiymiş;) bundan çok emin değilim ama:17::17::17:

aynen ben de deniyorum:1: dedim ya amaç bir problem yoksa işi hızlandırmak:9::9:
evet çörek otu öğütülmüş olacak. ama aktarda çektirdikten ( ben öyle yaptım) sonra hemen karışımı yapmalısın.çünkü çörek otunda uçucu yağlar var.
Ya da tane şeklinde varsa evde ya da tane şeklinde alacaksan aktardan, evde havanda dövdükten sonra hemen karışımı yap:34:
evet cnm türk kahvesiymiş;) bundan çok emin değilim ama:17::17::17:

anladım tatlım evde var kendim havanda döver hazırlarım çörek otunu öyleyse türk kahvesini de deneriz başka önerisi olan varsa yazsın koca karı tavsiyesi kabul olunur:9::9::9:

nannen1 merhaba .
sen nasılsın. biz seninle aynı gün adet olmuştuk:49::49:.
nasıl gidiyor??

valla kızlar 1ay kadar daha bekleyoruz biz daha başlamadık. yalnız 2 kilom kaldı bizimki tutturdu ver 2 klioyoda başlayalım diyor aman diyorum sanki hemem çoçuk oluyor da yok belki hemen olurmuş 2 kiloda olsa beni rahatsız edermiş filan yani son 2kilo verdim mi çalışmalr hummalı bişekilde başlayacak....

ay bana da çok doğal gelirdi hatta istemeden hamile kalanlara da kızardım eskiden ama şimdi anlayamıyorum istemedikleri halde nasıl hamile kalıyor insanlar yaa biz çabalıyoruz didiniyorum yok yok
doktora gideyim de görelim ne var ne yok içim daraldı gerçekten ama regl olucam hissediyorum tanıyorum artık vucudumu
:19:

bizde annemlerleydik hiç dışarı çıkasım gelmedi bu sene ne bileyim güzel kapanmadı 2011 güzel de başlamadı :43:

bu gün sebepsiz yere çok sevdiğim bi abim işten çıkartıldı 4 yıldır birlikte çalışıyorduk ona üzüldüm :14:

şimdi de karnımın ağrısı başladı kırmızıları görücem :14: böyle girdim yeni yıla ama böyle gitmez inşallah :53:

kız kaynanala aran iyi heralde tompala bile oynamış kaynanasıyla örnek gelin seniii
:27::27::27:

valla aramız çok iyi kayınvalidemi severim allah bozmasın aramızı yersiz çekişmelere gerek yok ama kişiye göre değişir bu söyledğim cins olanlarını duyuyoruz çünkü aman uzak olsun bizden.......

valla kızlar 1ay kadar daha bekleyoruz biz daha başlamadık. yalnız 2 kilom kaldı bizimki tutturdu ver 2 klioyoda başlayalım diyor aman diyorum sanki hemem çoçuk oluyor da yok belki hemen olurmuş 2 kiloda olsa beni rahatsız edermiş filan yani son 2kilo verdim mi çalışmalr hummalı bişekilde başlayacak....

cnm sen kilo için mi erteliyordun??? 2 kilo o kadar önemli mi ki?
hem dedğin gibi öyle hadi bu ay olsun dediğinde olmuyor ki:43:
ben eylül bebeği olsun isterdim hep.bak pat diye olmadı:52::52:

bir uyku filminin daha sonuna geldikkk...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık yorgan çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder,
saygılarımı iletirim.....
günaydınnnn myhos un güzel hatunları:16::16::16:

günaydınnnn kızlar.....:21::21::21:

günaydın canım

bir uyku filminin daha sonuna geldikkk...
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık yorgan çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder,
saygılarımı iletirim.....
Günaydınnnn myhos un güzel hatunları:16::16::16:

oy başağım iki gözüm beni yalnız bırakmazmış topiğimi severmiş öpermiş saol balım:54:

kızçeler günaydınnn ben geldimmm nasılsınız hepinizin yeni yılını kutlar 2012nin size nurtopu gibi bebiş sağlık aşk huzur getirsin inşallah 4 gün sonra regl olcam ama hiçbiryerim ağrımıyo kendımı bebegede odaklamak istemıyorum hadi bakalım hayırlısı bizim hamiş kızlardan haber varmı neşecim

kızçeler günaydınnn ben geldimmm nasılsınız hepinizin yeni yılını kutlar 2012nin size nurtopu gibi bebiş sağlık aşk huzur getirsin inşallah 4 gün sonra regl olcam ama hiçbiryerim ağrımıyo kendımı bebegede odaklamak istemıyorum hadi bakalım hayırlısı bizim hamiş kızlardan haber varmı neşecim

hoşgeldin canım nerelerdesin kız sen yoksun ne zamandır hamişler geliyolar çirkinördekyavrusu bi de serinserinle konuşuyoruz çok şükür gayet iyiler ikisi de kalp atışlarını duymuş bebeişlerinin darısı başımıza diycem ama ben bu ayda kırmızıları gördüm yine olmadı hayırlısı artık bir sonraki aya ne diyelim canım sen nasılsın görüşmeyeli?

hoşgeldin canım nerelerdesin kız sen yoksun ne zamandır hamişler geliyolar çirkinördekyavrusu bi de serinserinle konuşuyoruz çok şükür gayet iyiler ikisi de kalp atışlarını duymuş bebeişlerinin darısı başımıza diycem ama ben bu ayda kırmızıları gördüm yine olmadı hayırlısı artık bir sonraki aya ne diyelim canım sen nasılsın görüşmeyeli?

sen bugün başla ballı tarçına:1::1:

cnm sen başka bi konuda presed jeli sormuştun. açıklamaya çalıştım ben.okudun mu??

selam hatunlar... nasılsınız bakalım..?? şöyle bir uğrayıp gidicem iğne saatim geliyo fazla kalamıcam... ya neşecim bi gözde arkadasımız vardı nerelerde allah aşkına girmez oldu sanırsam yılbaşına eltilerlemi giricekti cıkamadı herhalde daha.. :21::21:

Back
X