milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

:):):) hadi bakalım başlasın alışveriş çılgınlığı :):):):) banada şimdi bi kargo geldi arkadaşım bir sürü minik minik şeyler almış önlük elbise ayakkabı toka banda vs... :):):) nasıl güzel şeyler anlatamam :):)

inanmıyorum ne güzelll:16::16: ben de hemen toka moka alacağım kız kesinleşirse:))) kırmızı pembe saç bantları falan da:16::16:
yok yanlış görmüşüz erkek falan derlerse de papyon falan alırım herhalde:))

:):):) hadi bakalım başlasın alışveriş çılgınlığı :):):):) banada şimdi bi kargo geldi arkadaşım bir sürü minik minik şeyler almış önlük elbise ayakkabı toka banda vs... :):):) nasıl güzel şeyler anlatamam :):)

kız kıyafetleride gerçekten ayrıca bi cici oluyo ama gerçekten :9:

ışılm ne kadar şanşlısın bak arkadaşlarından kargolar geliyor kız cicileri hakkatten bi şeker oluyor eeecilvelerinden olsa gerek

ahh ahhh dun bi video izledim kadına okadar kolay normal doğum yaptırdı ki doktor ıkındırıyo ve 10 sn dınlendrıyıo boyle boyle 4. ıkınmada bebek çıktı doktorda hıc kasmadı gerıye cekıldı kadının ıkınmasını falan ızlıyo ne kadar kolay yaptı bızımkıler sureklı hadı hadıııııııııııııı gebertıyolar gerçekten

ıkınmakk lafı bile benii geriyo gözde ya:18:

slm nasılsınız kızlar ben geldim nanen hamiş galiba tebrikler eeeeeeee herkesin keyfi yerinde mi:54:

canım benim hoşgeldinn nasıll geçtii tatil anlatt bakalımm :8: evett bi hamişimiz daha varr :21: sende ne var ne yok bi değişiklikk varmıı :23:

Kızlar bakın biraz önce meleğime neler aldım ınternetten

:16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy onunn pempee donunuu yesinlerrr:16:

günaydın kızlar... ben yine yoğundum baya. dün girdim hatta ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım:))
şimdi de acele acele bir slm vereyim dedim. :3::3:
herkes iyidir inşallah:16:
biz iyiyiz. artık daha net hissediyorum bebişimi:)) gün içinde mutlaka hissediyorum bir kaç defa:)) hatta ne zman kımıldasa eşime gel bak diyordum o elleyince duruyordu. o da kızıyordu benimle dalga geçiyor, canı sıkılıyor oyun oynuyor diye:))
dün yine oynuyordu, gel gel dedim bak hareketlendi bizim tosbağa.geldi bekliyordu yok dedi yine vurmaycak. sonra bir vurdu pat diye:))ilk defa hissetti o da . bütün gece onu konuştuk artık deli gibi:)))

ayçacımm ne mutluu sizee yaa :17: valla kızım kızım diye sevmeye çok alıştınn şaşırtmasınn siziii doktorunuzz :18:

kızlarr ben şirkete yenii gelebildimm daha sabah kayınvalidemi doktora götürdümm dizlerinden ameliyatt olacakk olmamak için sürekli doktor değiştiriyorr şansınıı zorluyorr alem kadın ya :9: sizde ne varr ne yok nasılsınızz :3:

günaydın canlarımmmmmmmmmmm nassınızz bakalımmm bende khvaltımı edıyrum bı yandan ohhh :1::1:
bugun aşılar başlıyo gıdelım onları olalım

benım hamişliğimi hem sağlık ocağım takıp edıyo hemde normal doktorum işte ben sordum olun tabıkı hem bebeğede yararı var dedi sende sor bakalım cnm 5 olucakmışız herhalde

benimde öyle hem dr hem sağlık ocağı ama kımse bişi demedi neyse ayın 2snde gidince sorarım gözde senın dr saç boyatma konusunda ne dedi

Back
X