milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayçaa seninde son 16 hafta şekerim :):) göz açıp kapayana kadar geçecek :):)

öyle mi dersin:))) gece rüyamda gördüm biliyor musun??? kapkara boncuk boncuk gözleri vardı. kokladım kokladım:16::16:mis gibiydi:))) ama ben de durmak istemedi. yanımda erkek kardeşim vardı. ona gitmek istiyordu:1:

:))) ben 5,5 aylığım sanırım. :))) yani benim de az kaldı sayılır:)))
7. aydasınız. doğum çantalarınızı bile hazırlayabilirsiniz.Allah korusun ama hazır olmalı;)

aslında biz ablamla alışveriş yapıcaktık haftasonu ama babam fıtık ameliyatı oldu şuan hastanede,biraz daha bekleyelim dedim,Allahaşükür babişim iyi şuan ameliyatı iyi geçmiş

öyle mi dersin:))) gece rüyamda gördüm biliyor musun??? kapkara boncuk boncuk gözleri vardı. kokladım kokladım:16::16:mis gibiydi:))) ama ben de durmak istemedi. yanımda erkek kardeşim vardı. ona gitmek istiyordu:1:

:):):) insan rüyada da olsa yiyor yiyor bitiremiyor di mi :):)

aslında biz ablamla alışveriş yapıcaktık haftasonu ama babam fıtık ameliyatı oldu şuan hastanede,biraz daha bekleyelim dedim,Allahaşükür babişim iyi şuan ameliyatı iyi geçmiş

bende daha ne çanta ne bişi hiçbirşey hazırlamadım vallaa haftasonu odasını halledeceğim kısmetse ondan sonrası da artık bir haftada biter inşallah :):)

sen odayı nasıl yapacaksın???

çok şükür cnm tekrar geçmiş olsun.:16:

valla izmir sıcağı çekilmez bak çok erteleme:20: ben dün 1 saat kadar avm de dolaştım. kendimi eve nasıl attım anlatamam:50:ki görsen bol bişey giysem falan anlamazsın hamile olduğumu. minibüste yer bile vermiyorlar düşün:1: ama yine de çok yoruldum.

:):):) insan rüyada da olsa yiyor yiyor bitiremiyor di mi :):)

bende daha ne çanta ne bişi hiçbirşey hazırlamadım vallaa haftasonu odasını halledeceğim kısmetse ondan sonrası da artık bir haftada biter inşallah :):)

sen odayı nasıl yapacaksın???
tatlım ben kirada oturuom:5:ah ah kendi evim olsa nasıl yapardım o odayı,şimdilik oturma odasındaki tekli koltukları çıkarttım,beşiği oraya koycaz,kıyafetlerinede bizim dolapta yer yaptım oraya koycam,önce sağlık canım,sağlık doğsunda bebişlerimiz,sen nasıl yapcan ay pembiş pembiş ne şirin olur yaaa,ay ağlıcam şimdi,coştu gene hormonlar:5:
çok şükür cnm tekrar geçmiş olsun.:16:

valla izmir sıcağı çekilmez bak çok erteleme:20: ben dün 1 saat kadar avm de dolaştım. kendimi eve nasıl attım anlatamam:50:ki görsen bol bişey giysem falan anlamazsın hamile olduğumu. minibüste yer bile vermiyorlar düşün:1: ama yine de çok yoruldum.
ahh canıımmmm benim karnım on metre öteden gidiyoda noluyo sanki,yine yer vermiolar,izmirin insanı böyle değildi şu son zamanlar yer vermez oldular:20:

babanada çok geçmiş olsun canım benim...
çok saol tatlım
cnm yaa miss gibiydi koklayarak sevdim.yeni uyanmış böyle gözleriyle boncuk boncuk bakıyordu.hiç sesi çıkmıyordu. :16::16:

cuma günü kontrole gittiğimizde ultrasondan gördüm siyah beyaz ultrason olmasına rağmen yanaklarının tombikliği belli oluyodu,çıksada yesem bitirsem bi an önce:56:ne sevimli oluyolar yaa,maşallah hepiciğine:nazar:

anaa kızlar kan hapımı almayı unuttum ben,eczanede yoktu yarın gelir demişlerdi,ben bi koşu alıp geliim kızlar:32:

tatlım ben kirada oturuom:5:ah ah kendi evim olsa nasıl yapardım o odayı,şimdilik oturma odasındaki tekli koltukları çıkarttım,beşiği oraya koycaz,kıyafetlerinede bizim dolapta yer yaptım oraya koycam,önce sağlık canım,sağlık doğsunda bebişlerimiz,sen nasıl yapcan ay pembiş pembiş ne şirin olur yaaa,ay ağlıcam şimdi,coştu gene hormonlar:5:
ahh canıımmmm benim karnım on metre öteden gidiyoda noluyo sanki,yine yer vermiolar,izmirin insanı böyle değildi şu son zamanlar yer vermez oldular:20:

ya bende kiradayım aslında oda yapmayı düşünmüyordum ama babam kızdı elli tane mi doğuracaksın ya bir ya iki çocuğun olacak yap odasını taşınsan ne olacak diğer eşyalar nasıl taşınacaksa onlarda taşınacak dedi.. bende haklı gördüm...yapmaya karar verdim hatta beğendim bugün bi iki model eve gidince eklerim resimlerini yarına bana fikirlerinizi yazarsınız artıkteyzeleri ile yaparız kızımın odasının seçimini :):)

ya bende kiradayım aslında oda yapmayı düşünmüyordum ama babam kızdı elli tane mi doğuracaksın ya bir ya iki çocuğun olacak yap odasını taşınsan ne olacak diğer eşyalar nasıl taşınacaksa onlarda taşınacak dedi.. bende haklı gördüm...yapmaya karar verdim hatta beğendim bugün bi iki model eve gidince eklerim resimlerini yarına bana fikirlerinizi yazarsınız artıkteyzeleri ile yaparız kızımın odasının seçimini :):)

ekle tabi yaa bakalım eloşun odasına fikrimizi söleyelim

geçen sormuştum ama cvp verdin mi hatırlamıyorum kapı süsünün siparişini verdin mi

seve seve:21::21::34:
googldan dofido diye bi girin kızlar.. bakalım açacak mı benimkini açmıor oradan size beğendiğim odayı göstereyim... üç model beğendim zaten...
yapım aşamasındaymış:) buraya yönlendiriyor.
Dofido - Siteler Ankara Mobilyaclar Sitesi Mobilya Dekorasyon malat ve Sat Portal

Son düzenleme:
yok kuzum vermedim :):):) düşünme aşamasındayım :):):)

sen napıon bakiim nasıl gidiyor :):):)

bende napimm cumartesiyi iple çekiyorum o gün gidicem kontrole

sizin akıntı durumları nasıldı yaa bnm çok akıntım oluyo niye acaba bi de bazen böyle katı gibide oluyo artık kötü olacak anlatması ama bi fikriniz vardır diye sölüyorum sanki böyle pütür pütür bişiler gelmiş gibi

neden olabilir yada normalmi bu

$zebra4.webp$ankaCustom.webp

kızlar beğendiğim odalar bunlar.. sanırm mavi olanın açık uçuk pembesini yaptıracağım karar verdim gibi gibi sizce hangisi olsun???

Back
X