- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 163
seninde az kaldı canım![]()
:))) ben 5,5 aylığım sanırım. :))) yani benim de az kaldı sayılır:)))
7. aydasınız. doğum çantalarınızı bile hazırlayabilirsiniz.Allah korusun ama hazır olmalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde az kaldı canım![]()
ayçaa seninde son 16 hafta şekerim :):) göz açıp kapayana kadar geçecek :):)
:))) ben 5,5 aylığım sanırım. :))) yani benim de az kaldı sayılır:)))
7. aydasınız. doğum çantalarınızı bile hazırlayabilirsiniz.Allah korusun ama hazır olmalı![]()
öyle mi dersin:))) gece rüyamda gördüm biliyor musun??? kapkara boncuk boncuk gözleri vardı. kokladım kokladımmis gibiydi:))) ama ben de durmak istemedi. yanımda erkek kardeşim vardı. ona gitmek istiyordu
![]()
aslında biz ablamla alışveriş yapıcaktık haftasonu ama babam fıtık ameliyatı oldu şuan hastanede,biraz daha bekleyelim dedim,Allahaşükür babişim iyi şuan ameliyatı iyi geçmiş
aslında biz ablamla alışveriş yapıcaktık haftasonu ama babam fıtık ameliyatı oldu şuan hastanede,biraz daha bekleyelim dedim,Allahaşükür babişim iyi şuan ameliyatı iyi geçmiş
:):):) insan rüyada da olsa yiyor yiyor bitiremiyor di mi :):)
tatlım ben kirada oturuom:):):) insan rüyada da olsa yiyor yiyor bitiremiyor di mi :):)
bende daha ne çanta ne bişi hiçbirşey hazırlamadım vallaa haftasonu odasını halledeceğim kısmetse ondan sonrası da artık bir haftada biter inşallah :):)
sen odayı nasıl yapacaksın???
ahh canıımmmm benim karnım on metre öteden gidiyoda noluyo sanki,yine yer vermiolar,izmirin insanı böyle değildi şu son zamanlar yer vermez oldularçok şükür cnm tekrar geçmiş olsun.
valla izmir sıcağı çekilmez bak çok ertelemeben dün 1 saat kadar avm de dolaştım. kendimi eve nasıl attım anlatamam
ki görsen bol bişey giysem falan anlamazsın hamile olduğumu. minibüste yer bile vermiyorlar düşün
ama yine de çok yoruldum.
çok saol tatlımbabanada çok geçmiş olsun canım benim...
cnm yaa miss gibiydi koklayarak sevdim.yeni uyanmış böyle gözleriyle boncuk boncuk bakıyordu.hiç sesi çıkmıyordu.![]()
tatlım ben kirada oturuomah ah kendi evim olsa nasıl yapardım o odayı,şimdilik oturma odasındaki tekli koltukları çıkarttım,beşiği oraya koycaz,kıyafetlerinede bizim dolapta yer yaptım oraya koycam,önce sağlık canım,sağlık doğsunda bebişlerimiz,sen nasıl yapcan ay pembiş pembiş ne şirin olur yaaa,ay ağlıcam şimdi,coştu gene hormonlar
ahh canıımmmm benim karnım on metre öteden gidiyoda noluyo sanki,yine yer vermiolar,izmirin insanı böyle değildi şu son zamanlar yer vermez oldular![]()
ya bende kiradayım aslında oda yapmayı düşünmüyordum ama babam kızdı elli tane mi doğuracaksın ya bir ya iki çocuğun olacak yap odasını taşınsan ne olacak diğer eşyalar nasıl taşınacaksa onlarda taşınacak dedi.. bende haklı gördüm...yapmaya karar verdim hatta beğendim bugün bi iki model eve gidince eklerim resimlerini yarına bana fikirlerinizi yazarsınız artıkteyzeleri ile yaparız kızımın odasının seçimini :):)
ekle tabi yaa bakalım eloşun odasına fikrimizi söleyelim
geçen sormuştum ama cvp verdin mi hatırlamıyorum kapı süsünün siparişini verdin mi
seve seveya bende kiradayım aslında oda yapmayı düşünmüyordum ama babam kızdı elli tane mi doğuracaksın ya bir ya iki çocuğun olacak yap odasını taşınsan ne olacak diğer eşyalar nasıl taşınacaksa onlarda taşınacak dedi.. bende haklı gördüm...yapmaya karar verdim hatta beğendim bugün bi iki model eve gidince eklerim resimlerini yarına bana fikirlerinizi yazarsınız artıkteyzeleri ile yaparız kızımın odasının seçimini :):)
yapım aşamasındaymış:) buraya yönlendiriyor.googldan dofido diye bi girin kızlar.. bakalım açacak mı benimkini açmıor oradan size beğendiğim odayı göstereyim... üç model beğendim zaten...
yok kuzum vermedim :):):) düşünme aşamasındayım :):):)
sen napıon bakiim nasıl gidiyor :):):)
seve seve
yapım aşamasındaymış:) buraya yönlendiriyor.
Dofido - Siteler Ankara Mobilyaclar Sitesi Mobilya Dekorasyon malat ve Sat Portal