milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen öyleee :):):) korkmak ki ne korkmak valla her gece kabus görüyorum :)

bişeycik olmaz annem korkma:))) önce suyun gelecek. panikleme. hemen ılık bir duş al. abdest al. muhtemelen açılma ya da sancılar başlar. sancı aralıklarını ölç doktoru ara.bilgi ver. sonra da koş hastaneye:)))) bak ne basit:34:

bişeycik olmaz annem korkma:))) önce suyun gelecek. panikleme. hemen ılık bir duş al. abdest al. muhtemelen açılma ya da sancılar başlar. sancı aralıklarını ölç doktoru ara.bilgi ver. sonra da koş hastaneye:)))) bak ne basit:34:

iyi izlemişsiniz yaa ben cesaret edemiyorum öle şeylere

ne güzel anlatmışsın canım yaa keşke bu kadar kolay olsaaa :27:

ahh ahhh bi de ben alıştırabilsem bu kadar kolay olduğuna kendimi :):):) Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin kuzum da en önemlisi o :):) Hakkımızda hayırlı ne ise öyle olsun inşallah...

iyi izlemişsiniz yaa ben cesaret edemiyorum öle şeylere

ne güzel anlatmışsın canım yaa keşke bu kadar kolay olsaaa :27:

normalde ben de cesaret edemem izlemeye de orada bişey yok cnm. yürürken poşet düşürmüş gibi pıt diye düşüyor.yürümeye devam ediyor:53:oturup doğum yapmıyor yani.:53:

ben kendimi çok alıştırdım normale cnm. o yüzden böyle kolay anlatıyorum. bir de hep pozitifdoğum hikayelerini okuyorum. beni etkileyecekleri korkutacakları okumuyorum. çevremdede anlatanları dinlemiyorum:34: zaten çevreyi dinlersen yandın:)

geçen gün kadının biri beni nsaıl sinirlendirdi.hem de korkuttu.eşim çok kızdı hatta:47:

normalde ben de cesaret edemem izlemeye de orada bişey yok cnm. yürürken poşet düşürmüş gibi pıt diye düşüyor.yürümeye devam ediyor:53:oturup doğum yapmıyor yani.:53:

ben kendimi çok alıştırdım normale cnm. o yüzden böyle kolay anlatıyorum. bir de hep pozitifdoğum hikayelerini okuyorum. beni etkileyecekleri korkutacakları okumuyorum. çevremdede anlatanları dinlemiyorum:34: zaten çevreyi dinlersen yandın:)

geçen gün kadının biri beni nsaıl sinirlendirdi.hem de korkuttu.eşim çok kızdı hatta:47:

ne anlattı ki seni böyle kızdıracak canım...

günaydın kızlar hamişler dr bana mustela çatlak önleyici krem verdi ama gel görün ki 150 ml 80tl siz ne kullanıyorsunuz

ne anlattı ki seni böyle kızdıracak canım...

yaa işte baya kalabalık bir ortamdı. görümcemlerde mevlüt vardı. gidenler gitti işte kalanlar kaldı.eşimde görümcemlerin bahçesinden çiçek koparmış getirdi. beyaz. sümbüle benziyor.
elimdeydi işte. bi ara kokladım.kadın koklama leke olur çocuğunda dedi. ben de yok bişey olmaz Allahın izniyle dedim.işte felaket örnekleri verilmeye başlandı o sırada. yok gül koklamışta bir başkası ciğer yemişte falan filan. ben de ( kibarlığı bozmayayım dedim. kaynanam falan var) neyse ki bu güldeğil bişey olmaz dedim. olsun bu da beyaz çocuğunun kaşı saçı beyaz olur dedi:53::53: nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim.iyi düşünün iyi dua edin iyi olsun dedim.hamile kadına anlatılacak söylenecek şeyler mi bunlar:47::47:illa huysuz, suratsız gelin moduna sokacaklar beni:))) insan etkileniyor ister istemez:50::50: belki normalde gülüp geçeceğin şeyler hamileleikte insanın gözüne batabiliyor yani.
sonra cinsiyet konusu. cinsiyeti ne dediler.kız dedim:))) olsun...., hayırlısı olsun.... falan diyorlar. niye öyle söylüyorsunuz ki dedim görümcem oradan olsun ilk çocuk zaten önemli değil diyor:47::47: sanki ben onlara kız olacak diye çok üzülüyorum dedim.:47:

günaydın kızlar hamişler dr bana mustela çatlak önleyici krem verdi ama gel görün ki 150 ml 80tl siz ne kullanıyorsunuz

cnm ben kakao yağı ve kayısı yağı aldım. onun dışında eczacı eşantiyon bebek yağları vermişti. mis gibi kokuyor. onu kullanıyorum;)

cnm ben kakao yağı ve kayısı yağı aldım. onun dışında eczacı eşantiyon bebek yağları vermişti. mis gibi kokuyor. onu kullanıyorum;)

evet kako yağıda iyi canım ben body shoptan kako yağı kremi almıştım iki kutuda ondan bitirdim inşallah çatlamam :):) şimdide karnıma mustela sürüyorum.. kako kremim bitti ondan alıp bacaklarıma kalçalarıma da ondan sürücem.. çünkü mustela çabuk bitiyor :):)

evet kako yağıda iyi canım ben body shoptan kako yağı kremi almıştım iki kutuda ondan bitirdim inşallah çatlamam :):) şimdide karnıma mustela sürüyorum.. kako kremim bitti ondan alıp bacaklarıma kalçalarıma da ondan sürücem.. çünkü mustela çabuk bitiyor :):)

kakao yağı aktardan alınan bişi mi peki ?

cumartesi bizim dr un sınavı varmış ya muayenesi yokmuş

salıya kaldı bizim randevu :53:

Back
X