- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
yaa gazeteleri okudum ama göremedim bu haberi ben..
beyaz gazeteden izleyebirsin canım ama bence o ayakta doğum falan değil resmen atıp gidiyor kadın yaa... vicdansız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa gazeteleri okudum ama göremedim bu haberi ben..
beyaz gazeteden izleyebirsin canım ama bence o ayakta doğum falan değil resmen atıp gidiyor kadın yaa... vicdansız...
gördüm cnm. öyle doğum olur mu ki zaten yaaa![]()
aynen yaaa öyle doğum olsa herkes aayakta doğurur doğurur çıkarır :):)
öyle olsa sen korkmazdın zaten:))
aynen öyleee :):):) korkmak ki ne korkmak valla her gece kabus görüyorum :)
bişeycik olmaz annem korkma:))) önce suyun gelecek. panikleme. hemen ılık bir duş al. abdest al. muhtemelen açılma ya da sancılar başlar. sancı aralıklarını ölç doktoru ara.bilgi ver. sonra da koş hastaneye:)))) bak ne basit![]()
bişeycik olmaz annem korkma:))) önce suyun gelecek. panikleme. hemen ılık bir duş al. abdest al. muhtemelen açılma ya da sancılar başlar. sancı aralıklarını ölç doktoru ara.bilgi ver. sonra da koş hastaneye:)))) bak ne basit![]()
iyi izlemişsiniz yaa ben cesaret edemiyorum öle şeylere
ne güzel anlatmışsın canım yaa keşke bu kadar kolay olsaaa![]()
ahh ahhh bi de ben alıştırabilsem bu kadar kolay olduğuna kendimi :):):) Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin kuzum da en önemlisi o :):) Hakkımızda hayırlı ne ise öyle olsun inşallah...
normalde ben de cesaret edemem izlemeye de orada bişey yok cnm. yürürken poşet düşürmüş gibi pıt diye düşüyor.yürümeye devam ediyoroturup doğum yapmıyor yani.
ben kendimi çok alıştırdım normale cnm. o yüzden böyle kolay anlatıyorum. bir de hep pozitifdoğum hikayelerini okuyorum. beni etkileyecekleri korkutacakları okumuyorum. çevremdede anlatanları dinlemiyorumzaten çevreyi dinlersen yandın:)
geçen gün kadının biri beni nsaıl sinirlendirdi.hem de korkuttu.eşim çok kızdı hatta![]()
ne anlattı ki seni böyle kızdıracak canım...
günaydın kızlar hamişler dr bana mustela çatlak önleyici krem verdi ama gel görün ki 150 ml 80tl siz ne kullanıyorsunuz
ben mustela kullanıyorum.... memnunum... 80 tl ye aldım...
günaydın kızlar hamişler dr bana mustela çatlak önleyici krem verdi ama gel görün ki 150 ml 80tl siz ne kullanıyorsunuz
cnm ben kakao yağı ve kayısı yağı aldım. onun dışında eczacı eşantiyon bebek yağları vermişti. mis gibi kokuyor. onu kullanıyorum![]()
evet kako yağıda iyi canım ben body shoptan kako yağı kremi almıştım iki kutuda ondan bitirdim inşallah çatlamam :):) şimdide karnıma mustela sürüyorum.. kako kremim bitti ondan alıp bacaklarıma kalçalarıma da ondan sürücem.. çünkü mustela çabuk bitiyor :):)
kakao yağı aktardan alınan bişi mi peki ?
cumartesi bizim dr un sınavı varmış ya muayenesi yokmuş
salıya kaldı bizim randevu![]()