milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kakao yağı aktardan alınan bişi mi peki ?

cumartesi bizim dr un sınavı varmış ya muayenesi yokmuş

salıya kaldı bizim randevu :53:

evet cnm kakao yağını ben aktardan aldım. ama ışılın kullandığı kakao yağı kremiymiş.onu body shoptan almış;)

yaa işte baya kalabalık bir ortamdı. görümcemlerde mevlüt vardı. gidenler gitti işte kalanlar kaldı.eşimde görümcemlerin bahçesinden çiçek koparmış getirdi. beyaz. sümbüle benziyor.
elimdeydi işte. bi ara kokladım.kadın koklama leke olur çocuğunda dedi. ben de yok bişey olmaz Allahın izniyle dedim.işte felaket örnekleri verilmeye başlandı o sırada. yok gül koklamışta bir başkası ciğer yemişte falan filan. ben de ( kibarlığı bozmayayım dedim. kaynanam falan var) neyse ki bu güldeğil bişey olmaz dedim. olsun bu da beyaz çocuğunun kaşı saçı beyaz olur dedi:53::53: nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim.iyi düşünün iyi dua edin iyi olsun dedim.hamile kadına anlatılacak söylenecek şeyler mi bunlar:47::47:illa huysuz, suratsız gelin moduna sokacaklar beni:))) insan etkileniyor ister istemez:50::50: belki normalde gülüp geçeceğin şeyler hamileleikte insanın gözüne batabiliyor yani.
sonra cinsiyet konusu. cinsiyeti ne dediler.kız dedim:))) olsun...., hayırlısı olsun.... falan diyorlar. niye öyle söylüyorsunuz ki dedim görümcem oradan olsun ilk çocuk zaten önemli değil diyor:47::47: sanki ben onlara kız olacak diye çok üzülüyorum dedim.:47:

Baliklama daliyorum konuya amaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47:

olsunmus

gidip o zaman kendinizide köprüden atin manyak insanlar,lafa bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

sanki kötü birsey polur ya dersin olsun saglik olsun bosver üzülme takma kafaya:19::19::19::19::19:

ayyyyyyyyyyyyyyy ne pis insanlar var ya:14:

ayy ne salak insanlar var yaa böyle saçma sapan yorumlar yapıyolar ya deli oluyorum cahil cahil

Baliklama daliyorum konuya amaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47:

olsunmus

gidip o zaman kendinizide köprüden atin manyak insanlar,lafa bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47:

sanki kötü birsey polur ya dersin olsun saglik olsun bosver üzülme takma kafaya:19::19::19::19::19:

ayyyyyyyyyyyyyyy ne pis insanlar var ya:14:
dal cnm dal:))) cahillik cnm başka birşey değil işte:47:
aktardan aldığın kako yağı kalıp halinde mi canım...yoksa sıvı mı??
sıvı cnm . krem gibi ya da katı değil.
ayy ne salak insanlar var yaa böyle saçma sapan yorumlar yapıyolar ya deli oluyorum cahil cahil

en iyisi hamileyken insan içine çıkmamak:1:

Sagol canim dalayim bari:1:

ya ama ne bicim cahillik resmen kup kuru cahiller:47:

ben 1 yildir diyorum yavrum olsun saglikli olsun millet Allaha karsi geliyor:14:

Ahhh cnm benim işte Rabbim seni de böyle imtihan ediyor. sakın isyan etme sen de. onların düştüğü cahilliğe düşme. bol bol dua et.:16:mübarek aylardayız.Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah sana da.doktora gittin mi?

valla kızlar 1 kreme 80 tl ki 1 ay idare etmez o benim koca karnımı 1ayda 2 kutu desene 160 tl çocuğumun bi eksiğini kaparım analarımız mustela mı sürmüş :1:

Ahhh cnm benim işte Rabbim seni de böyle imtihan ediyor. sakın isyan etme sen de. onların düştüğü cahilliğe düşme. bol bol dua et.:16:mübarek aylardayız.Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah sana da.doktora gittin mi?

Amin canim

kistim icin gitmistim ama

dedi deneyin henüz erken birseyler yapmak icin

bakalim temmuzun 24 tekrar randevum var

valla kızlar 1 kreme 80 tl ki 1 ay idare etmez o benim koca karnımı 1ayda 2 kutu desene 160 tl çocuğumun bi eksiğini kaparım analarımız mustela mı sürmüş :1:

cnm benim yağlar 5 lira aktarda istersen:)))bir de bu tamamen senin vücut yapınla ilgili birşeymiş. eğer çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyormuş. ama işte bizim ki bir nevi iç rahatlatma;) 160 lira çok tabii cnm.:52:

Amin canim

kistim icin gitmistim ama

dedi deneyin henüz erken birseyler yapmak icin

bakalim temmuzun 24 tekrar randevum var

zamanı gelmemiş o zaman senin bebişin;) seni biraz bekletecek anlaşılan. sabrını deniyor;) seni yanlış yönlendirmek istemem ama kistlerde bitkisel kürlerin çözümüne inanıyorum ben. denedin mi hiç??

zamanı gelmemiş o zaman senin bebişin;) seni biraz bekletecek anlaşılan. sabrını deniyor;) seni yanlış yönlendirmek istemem ama kistlerde bitkisel kürlerin çözümüne inanıyorum ben. denedin mi hiç??

evet canim 3 ay önce 4-5 gün sogan kürü yapmistim

2 ay öncede 5-6 gün incir kürü yaptim

sogani tekrar yapacaktim bu ay ama dedim amaaaaaan gelirse gelir,ne yapayim saglik olsun hayirlisiyla gelsin

evet canim 3 ay önce 4-5 gün sogan kürü yapmistim

2 ay öncede 5-6 gün incir kürü yaptim

sogani tekrar yapacaktim bu ay ama dedim amaaaaaan gelirse gelir,ne yapayim saglik olsun hayirlisiyla gelsin

evet cnm soğan kürüyle ilgili ben de çok şey okumuştum:34:
en iyisi boşvermek zaten. boşverdiğin an hamile kalıyorsun.bu sıpalar üstüne düştükçe gelmiyorlar:50:

evet cnm soğan kürüyle ilgili ben de çok şey okumuştum:34:
en iyisi boşvermek zaten. boşverdiğin an hamile kalıyorsun.bu sıpalar üstüne düştükçe gelmiyorlar:50:

aynen canim bak bu ay cok sükür ki gecen aylardan biraz daha rahatim :31: ne yapayim ki sonucta bekliyecez

ne kadar zamandır deniyorsun canım??

inşallah en hayırlı zamanda düşer miniğin annesinin göbüşüne...

Amin canim:16:

kimbilir ne güzel duygudur degil mi:43:

biz 1 yildir deniyoruz ve hic hamile kalmadim

aynen canim bak bu ay cok sükür ki gecen aylardan biraz daha rahatim :31: ne yapayim ki sonucta bekliyecez

Amin canim:16:

kimbilir ne güzel duygudur degil mi:43:

biz 1 yildir deniyoruz ve hic hamile kalmadim

canım eminim en güzel en hayırlı zamanda gelecek bebişin sana.. kafayı takarsan geçikiyor kuzum onun için rahat ol bol bol dua et :))

bizimde dualarımız seninle olsun... umarım buradan bize çooookk güzel haberlerini en tez zamanda verirsin :):)

canım eminim en güzel en hayırlı zamanda gelecek bebişin sana.. kafayı takarsan geçikiyor kuzum onun için rahat ol bol bol dua et :))

bizimde dualarımız seninle olsun... umarım buradan bize çooookk güzel haberlerini en tez zamanda verirsin :):)

Amin sagolasin

Allah hepinizden razi olsun yavrularinizi korusun kucaginiza versin saglicakla,hayirli evlatlar olsunlar

gündüzz gel sende başağımmmmmmmm ya :97: nasıll gidiyorr bakalım hamişlikkk :69: neşem artıkk ev hatunuu :66: evinin tadını çıkarıyorr :70:

ah cnm yaaaa çok sevndmmmmmmmmmmm bi gün herkes ev hatunu olacakkkk:kkk::kkk::kkk: ama sıkılır o ede geri girer işe:31:

peki nete giremiyomuartık.

sağol canım hamşlık güzel karın büyütüyom artık:49:sende iyisin inşallahhhh

Back
X