yaa işte baya kalabalık bir ortamdı. görümcemlerde mevlüt vardı. gidenler gitti işte kalanlar kaldı.eşimde görümcemlerin bahçesinden çiçek koparmış getirdi. beyaz. sümbüle benziyor.
elimdeydi işte. bi ara kokladım.kadın koklama leke olur çocuğunda dedi. ben de yok bişey olmaz Allahın izniyle dedim.işte felaket örnekleri verilmeye başlandı o sırada. yok gül koklamışta bir başkası ciğer yemişte falan filan. ben de ( kibarlığı bozmayayım dedim. kaynanam falan var) neyse ki bu güldeğil bişey olmaz dedim. olsun bu da beyaz çocuğunun kaşı saçı beyaz olur dedi

nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim.iyi düşünün iyi dua edin iyi olsun dedim.hamile kadına anlatılacak söylenecek şeyler mi bunlar

illa huysuz, suratsız gelin moduna sokacaklar beni:))) insan etkileniyor ister istemez

belki normalde gülüp geçeceğin şeyler hamileleikte insanın gözüne batabiliyor yani.
sonra cinsiyet konusu. cinsiyeti ne dediler.kız dedim:))) olsun...., hayırlısı olsun.... falan diyorlar. niye öyle söylüyorsunuz ki dedim görümcem oradan olsun ilk çocuk zaten önemli değil diyor

sanki ben onlara kız olacak diye çok üzülüyorum dedim.