milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benim iş yerimde iyi.serin yani. ama ben kötüyüm. bebeğim büyüdükçe taşıyamıyorum galiba:!::1::1:çok ağırım...

selam kızlar nasılsınız

bende ışıl gibiyim yaa bende çok korkuyorum bi de şimdi sezeryanla uğraşıp duruyorlar ne güzel kafam rahattı epudural sezeryan isterim olur geçerim diordum

dr senin doğum zamanında ne olur belli olmaz dedi:18:

sabah annemle ulusa gittik bizde serinlikte 9 da gittik valla pek dolaşamadım ya aslında erken gibime geliyo böle şeyler ama ne biliim dükkanın birine girdik gözüm karardı anneme zor tutundum biraz oturdumda öyle rahatladım

ama çok tatlı şeyler aldım bebişime:16:

bi de chicco nun bi dükkanı vardı oraya girdim park yataklar mama sandalyeleri filan afyona göre çok uygun burdan alırım herhalde ihtiyaçlarını

selam kızlar nasılsınız

bende ışıl gibiyim yaa bende çok korkuyorum bi de şimdi sezeryanla uğraşıp duruyorlar ne güzel kafam rahattı epudural sezeryan isterim olur geçerim diordum

sabah annemle ulusa gittik bizde serinlikte 9 da gittik valla pek dolaşamadım ya aslında erken gibime geliyo böle şeyler ama ne biliim dükkanın birine girdik gözüm karardı anneme zor tutundum biraz oturdumda öyle rahatladım

bi de chicco nun bi dükkanı vardı oraya girdim park yataklar mama sandalyeleri filan afyona göre çok uygun burdan alırım herhalde ihtiyaçlarını

saol cnm bızde ıyıyız şükür aman dıkkat et kendıne su ıhmal etme yanından

Kızlar 7 temmuzda gözde ile mecidiyekoyde buluşmaya karar verdik ilk önce ayça sana hbr verelim dedik sen daha yakinsin ve diğer kizlar gelmek isteyen herkesi bekliyoruz

selam kızlar nasılsınız

neler aldın bakalım şekerim :):):)

banada gel oturmaya nülüş.. ne zamana kadar ankaradasın?

Kızlar 7 temmuzda gözde ile mecidiyekoyde buluşmaya karar verdik ilk önce ayça sana hbr verelim dedik sen daha yakinsin ve diğer kizlar gelmek isteyen herkesi bekliyoruz

evet ayçaçım valla bı kk buluşması yapalım ne dıyosun :9:

neler aldın bakalım şekerim :):):)

banada gel oturmaya nülüş.. ne zamana kadar ankaradasın?

3 tane alt üst takım aldım 3 tanede alt pijama aldım 2 tanede tatlı mı tatlı çorap aldım

afyona göre baya uygun fiyatlar zaten geldikçe burdan alırım böle bi kaç şey

neye ne kadar ihtiyaç olur zaten anlayamıyorum ki az mı olur çok mu olur

haftasonu giderim cnm ama sanada zahmet olmasın zaten çalışıyosun cnm

valla gelemezsınız dıye senı yazmadım sakın yanlış anlama bebeğim ama gelırsenız benım kapım hepınıze açık haberınız olsun ıstanbuldada 1 evınız var onu bılınde gelırsenız şahane olur zaten :1:

saol canım benim :):):)

bu koca göbekle nasıl geleyim nereye geleyim :):):) siz eğlenin fotolarınızı da paylaşın bizimle :):)

bebeğim suratını göster demıyoruz kı sadece gobişi göster yeter :1:

onu ekledim ama sen kaçırmışsın şekerim :):)

$24052012099.webp$24052012096.webp

ama benim koca kızıyoooo :):)

benimkide kızıyodu ama ıkna ettim bak gözde ile işi ilerletip artık telefonda görüşüyoruz biz hepimiz ortak bir amaç için tanıştık kımsenın bir kötülük fesatlık düşünmemesi lazım tabiki koymayısına saygı duyarım ama insan merak ediyo kiminle yazısıyo belki sen ışıl değil sin ahmet mehmetsin :52:

Back
X