selam kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu görüşmeyeli. biz oğluşumuzun ismine karar verdik, İLKER olacak hayırlısıyla. ben de şeker yüklemesine gittim, 50'lik yapıldı. özel hastanede yaptırdık ilk, yüksek çıktı. sonra kadın doğum hastanesine gittik ordaki normal çıktı. haftaya 100'lük yaptırcam, inşallah ben de çıkartmam da net bi sonuç almış oluruz. böyle insanın aklında sürekli soru işareti kalıyor. umarım hepimi sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.
umutluaycım bence şimdiden kilosuna falan takılıp üzülme. çünkü o makinalar tam ölçmüyor sonuçta. fazlası da olabilir eksiği de. ablam doğuma girerken 4 kilonun üzerinde bekleniyor diye sezeryana aldılar, 3800 civarı geldi yeğenim. son anda bile tam ölçemiyorlar yani. sen sağlığına dikkat et, yemeklerini iyi seç yeter canım.
ben 2 haftayı geçti yüzükleri çıkarttım, ayaklarım da neredeyse sürekli şiş. hatta ben indi sandığım zamanlarda bile beni görenler ayakların çok şişmiş diyorlar


su içmeye ben de dikkat ediyorum ama havadan galiba anlamadım. ablam da günde 4 lt. su iç diyo bana, nasıl içerim 4 lt? 3'ü buluyorum zorlayarak ama 4 çok çok zor yani.