milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar nasılsınız baakalım valla sohbet muhabbet ilerlemiş biz uğrayamıyoruz :):)

bu arada gözde seni facete ekledim ama kabul etmedin sanırım :):)

gayet iyiyiz canım sen nasılsın? eloş nasıl minik kuş uyuyomu?

babasıyla sevişiyomu kızın? bizimki şimdiden canım kızın diye seviyoo göbeğimi aklını kaçırdı adam
:9::9::9::9::9:

gayet iyiyiz canım sen nasılsın? eloş nasıl minik kuş uyuyomu?

babasıyla sevişiyomu kızın? bizimki şimdiden canım kızın diye seviyoo göbeğimi aklını kaçırdı adam
:9::9::9::9::9:

aman dur aklına mukayet olsun yoksa tekmeledıkçe ne yapcak :9::9:

Bu arada birde bebişin kılo almasını ıstıyorsanız bol bol muzz gunde 2 adet lıght sut yağsız olduğundan dolayı tum vıtamınler bebeğe gıdıyormuş dırek.. ve soda :) soda hem annedekı gazın bebeğe geçmesını engellıyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş... :9:

ay ben sade maden suyu içiyorum mineraller için muzu ise hiç yiyesim yok :18::18::18: sütü light mı içmeliymişiz bak onu bilmiyodum normal içiyorum ben çok gaz yapıyo sankii

oyy maşallah tontiş kızıma nasılda tatlı yarabbimm
:nazar::nazar::nazar:

aman dur aklına mukayet olsun yoksa tekmeledıkçe ne yapcak :9::9:

hiç bilmiyorumm sıyırdı adam:1::1::1:

Tam çirkinördek yavrusuuu :nazar::nazar::nazar: Maşallah suphanAlllah Rabbim bebeklerimizi korusun talihleri güzel olsunnn kıyamamm onlara kukilerini yerimmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

kız sende benim kocam gibi sevme şekline hastayım heee :1::1::1::1:

:49:
ay ben sade maden suyu içiyorum mineraller için muzu ise hiç yiyesim yok :18::18::18: sütü light mı içmeliymişiz bak onu bilmiyodum normal içiyorum ben çok gaz yapıyo sankii

oyy maşallah tontiş kızıma nasılda tatlı yarabbimm
:nazar::nazar::nazar:

hiç bilmiyorumm sıyırdı adam:1::1::1:

kız sende benim kocam gibi sevme şekline hastayım heee :1::1::1::1:

evet tatlım işte gaz yaptığından dolayı o mınaraller vıtamınler bızde gaz yapıyor bebeğede gaz halınde gerı donuyor o yuzden lıght ıcılcekmıs hem gaz yapmıyor hemde dırek bebeğe..

benım evet sevme şeklım bayagı değişik kız :d hiç normal konusmam kı hehehehe duyanlar oluyor gulmekten ama kelımeler kıfayetsız kalıyor ki :16::16::16:

:49:

evet tatlım işte gaz yaptığından dolayı o mınaraller vıtamınler bızde gaz yapıyor bebeğede gaz halınde gerı donuyor o yuzden lıght ıcılcekmıs hem gaz yapmıyor hemde dırek bebeğe..

benım evet sevme şeklım bayagı değişik kız :d hiç normal konusmam kı hehehehe duyanlar oluyor gulmekten ama kelımeler kıfayetsız kalıyor ki :16::16::16:

gerçekten kelimeler kifayetsizz ne desek az kalıyo sanki

kaç kilo aldın sen gözdem öykü tontiş görünüyor maşallah kaç kiloymuşş
:nazar::nazar:

gerçekten kelimeler kifayetsizz ne desek az kalıyo sanki

kaç kilo aldın sen gözdem öykü tontiş görünüyor maşallah kaç kiloymuşş
:nazar::nazar:

benım kılomu duyda ınanmaaaaa Ben tamı tamına 18 kg almış bulunmaktayımmmmm :9::9::9:

bıde ödemim de var acayıp şişirdi tum guzelliğimi aldııı inşş doğumda gider..

Öykü hanımcık geçen hafta 2900e yakındı bakalım yarın gıdıcem kontrole ne kadar olmuş :D

benım kılomu duyda ınanmaaaaa Ben tamı tamına 18 kg almış bulunmaktayımmmmm :9::9::9:

bıde ödemim de var acayıp şişirdi tum guzelliğimi aldııı inşş doğumda gider..

Öykü hanımcık geçen hafta 2900e yakındı bakalım yarın gıdıcem kontrole ne kadar olmuş :D

bence çok değil ya kilon zaten son zamanların artık daha da almazsın sanırım öyküye de maşallah valla gayet güzel kilosuu prensesimin:16:

bence çok değil ya kilon zaten son zamanların artık daha da almazsın sanırım öyküye de maşallah valla gayet güzel kilosuu prensesimin:16:

Bilmiyorum anacım ben yedikçe yedım valla hiç kendımıı kasmadım o konuda bıde ben sıgara içiyodum ya onceden onunda etkısı var bırakınca oda çok yedırdı.

Şişme bakımından da burnum ve dudaklarım acayıp şişti benım :) cıldımde göğüs aralarımda boyun kısmımda acayıp ben çoğaldı umarım onlarda gıder one oyle yahu :1:
sonra bıde ben kıloyu popoya gobeğe aldım

aldım ama bayagı benn valla uffffffffffff

ben çom iyiyim canım.. ameliyat yerimde falanda sorun yok valla ikinci kalktım ayağa ve çok şükğr ne ağrı ne sızı... sezeryan korkulacak birşey değilmiş haberiniz ola :)

epudiral mi olmuştun sen canım ne güzel ya bizim hatunlarımız gayet güçlü çıktı baksana biri çatır çatır normal doğum yapıyo biri ameliyatta hiçbişey hissetmiyo harikaa:21::21:

Bu arada birde bebişin kılo almasını ıstıyorsanız bol bol muzz gunde 2 adet lıght sut yağsız olduğundan dolayı tum vıtamınler bebeğe gıdıyormuş dırek.. ve soda :) soda hem annedekı gazın bebeğe geçmesını engellıyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş... :9:

bunu öğrendiğim iyi oldu yaa

Back
X