Börekler Milföy Gül Böreği *Resimli*

wowwwww süper valla deniycem ik fırsatta:)

dene canım çok güzel oluyorzemuszemus

hem basit hemde çok güzel görünüyor
evde milföyümde var yarın denerim artık

evt dene canım sonucu bekleiyoruz beğenirsiniz inş.opuyorumnanaktan

mutlaka deniycem sağol.

opuyorumnanaktan

görünümü süper olmuş bende deneyecem böle ellerine sağlık

tşk ederim canımopuyorumnanaktan

benmi beceremiyorum yoksa aldığım milföylerdemi bi sorun var nie bütün katları açılıyo sıkı sıkı yapıştırdığım halde bunlar çok güzel görünüyo

benmi beceremiyorum yoksa aldığım milföylerdemi bi sorun var nie bütün katları açılıyo sıkı sıkı yapıştırdığım halde bunlar çok güzel görünüyo

yok canım milföylarda sorun vardır :) hiç elinde açma milföyü direk yap canım

bunun normal şekerli hamurdan kurabiyesini,ve ortasını ceviz koyarak çerbetli tatlısınıda yapıyor benim tanıdıklar..güzel olmuş eline sağlık..bunun normal hamurdan olanınıda emine beder yapmıştı bitv programında..

cnm pişmiş hali nasıl resmli yokmu

var canım ilk sayfada

Milföyün tadı pek değişmiyor
görsel orak harika görünüyor ellerinize sağlık:hulya:

teşekkürler

onu bende yapıyorum ama 3 parça kesiyorum bardakla onları sarıyorum oradan kesiyorum ortasınada ceviz koyuyorum bu şekilde olmaz şerbet dibinde kalır bence ağır olur

Çok pratik ve hoş, teşekkürler =)
teşekkürler ederim

ellerine sağlık...

teşekkür ederim

ben bunu yaptım ama üstü kızardı içi çiğ kaldı pişmemiş kalın oluyo onun için fazla tutsam b defa da üstü yanardı

bayramda tatlının yanına yapıcam bu börektenn

hmm yaptınız mı nasıl oldu Afiyet olsun

ben bunu yaptım ama üstü kızardı içi çiğ kaldı pişmemiş kalın oluyo onun için fazla tutsam b defa da üstü yanardı

sıcak olunca çiğ gibi oluyo ama sonra ilk sıcağını atınca olmuyo ama. isterseniz 150-160da falan pişirin içini çekerek pişsin yada biz üstü pişip içi pişmeyince tepsinin üstüne aleminyum folyo kapatoyoruz öylede deneyebilirsiniz kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…