Börekler Milföy Gül Böreği *Resimli*

hemen yarın denıcem ama sosıslı yapmak ıstıyodum sosıslerı kucuk kucuk dograsam herhalde olur dımı?

kırk yıl düşünsemm evimden eksik olmayn bu milföyü böle yapmak aklıma gelmez ellerine sağlık hemen yapicim:)

Teyzemler bu şekli açmadada yapıyorlardı,milföyde ilk defa görüyorum çok hoş duruyor elinize sağlık.

çok güzel hemen yapabileceğimiz tarif. haftaya misafirlerim var bi sürü bayan gelecek çaya bu tarif çok işime yarayacak. görüntüsü bile mükemmel.teşekkürler

çok güzel hemen yapabileceğimiz tarif. haftaya misafirlerim var bi sürü bayan gelecek çaya bu tarif çok işime yarayacak. görüntüsü bile mükemmel.teşekkürler

çok sevindim işinize yaramasına afiyet bal şeker olsun inş.

evt güzelde benim eşime sevdiremedim şu milföyü. e adam anasının mis gibi gözlemelerinden sonra milföyü yermi. ama olsun yapıp ben yerim oda karşıdan bana baksın dursun...zemuszemus
aynı durumdayız benımde eşim hıç sevmez milföyü alırken hep der nedıye alıyon bılmemkı şu milföyleri der...tabı ben alırım :))
buarada çok güzel görünüyolar hamileliğimden beri börek tarzı herşeyi canım çekiyo yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…