- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Tabiki eminim öyledir ben hic yasamadim almanyada dogdumYok canım sen demek yaşamişsin direk ona bagladıniş için geldım ve gıtmedım evlendım kapiş
teyze baştan oku ya of bura iyice dengesiz dolduTabiki eminim öyledir ben hic yasamadim almanyada dogdum
Keske yasaydim güzel ülkede
Demin evlendim geldim dedin simdi is icin hmmm gittikce dahada heycanli oluyo hikayen
Basligindada yazdi ging gibi senin kafan bunalmis kocaman söylede seni devletin parasiyla bi yemege cikarsin yok yok kaynanan cikarsin onunla nasil korundugunu konusursunteyze baştan oku ya of bura iyice dengesiz doldu
Oruspu sen bunu hak ettın.Basligindada yazdi ging gibi senin kafan bunalmis kocaman söylede seni devletin parasiyla bi yemege cikarsin yok yok kaynanan cikarsin onunla nasil korundugunu konusursun
Oruspu sen bunu hak ettın.
Oruspu sen bunu hak ettın.
Çok istedın galıba sana da soyluyumİyi uçuşlar, haha değiştirmiş sonradan yer mi buranın adminleri
Çok istedın galıba sana da soyluyum
Evet lütfen atarmisin ekran görüntüsünüSize ağır bir hakaret etti ekran görüntüsü aldım isterseniz atabilirim eğer dava edeceksiniz. Çünkü ben olsam dava ederim ve değiştirmiş şimdi mesajıMenesa
At canım zaten hesap fake sana da atıyım benEvet lütfen atarmisin ekran görüntüsünü
Evet lütfen atarmisin ekran görüntüsünü
Hesap face olsun IP adresin face degil ama unuttun dimi cahil insan??At canım zaten hesap fake sana da atıyım ben
Evet alinti yaptim duruyo bende size yazdiktan sonra alintimi fark ettim tsk ederim yinedeA görmüşsunüz siz de yakalamissiniz . ama atarım yine de isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?