Mıllet kafamı bulandırmaya devam edıyor;(((

Hayır madem öyle niye çoğunluğun tecavüz ülkesinde yaşadığı bir foruma gelip soru soruyorsun? fikirleri begenmezsin, ama gelir fikir alırsın.
Aaa pardon dil bilmiyosun de mi? sen git cevrendeki çok değerli proflara sor, onların sözünü dinle. hadi uza.

Tabiki eminim öyledir ben hic yasamadim almanyada dogdum
Keske yasaydim güzel ülkede

Demin evlendim geldim dedin simdi is icin hmmm gittikce dahada heycanli oluyo hikayen
teyze baştan oku ya of bura iyice dengesiz doldu

Basligindada yazdi ging gibi senin kafan bunalmis kocaman söylede seni devletin parasiyla bi yemege cikarsin yok yok kaynanan cikarsin onunla nasil korundugunu konusursun
Oruspu sen bunu hak ettın.

ya çevreye uymamak lazım ama hap yan etki çocuk olmuyor u bende duydum.bende hap kullanıyorum ve bende tedirginm :-(

Kaynanan ve arkadaşın kaç yıl tıp eğitimi almışlar çok merak ettim. Hemen bir kadın doğum polikliniği açsinlar

Çok istedın galıba sana da soyluyum

Söyle söyle senin demenle olacak değilim. Belli ki aşağılık kompleksin var orada sıkıntılı sanırım durumlar burada millete sataşıyorsun. Dil öğrendiğin an bir terapist bulup gitmeni tavsiye ederim. Ruh sağlığın iyi değil.

Kazen bey, Mune hanım banlanmak istemiyorum, arkadaşa gerekeni yapar mısınız artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…