- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.811
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Hic zayif degil:) kilo alma.. boyum senle ayni ve 50 kiloyum. Ben biraz zayif gozukuyorum insanlar banada zayifsin diyo ama onceden senin kilolardaydim ve bizde 1-2 kilo bile hemen gozukuyo boy kisa oldugundan. Gayet iyisindir eminimKizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Kilonuz zaten normal her ise kosturdugunuz icin halsiz dusuyorsunuzdur. Kac kilo olacaksoniz ki zaten 60 kilo sizin için cok fazla hatta kilo alirsaniz daha halsiz kalırsiniz.Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Bir program var yine buraya uye olmadan kilo alma bolumunde okumustum onu indirdim sahiden ise yaradi ben 56 ya kadar ciktim. Ama harfi harfiyen uydun diyet programi degil gunluk alman kaloriyi hesaplatiyo ama bugublerde uyamadim. Eve bayan aldim inanin bin pisman oldum supurge tutmadan gozumun onunde yerleri sildi cam beziyle yerleri sildi kapilari silmeden cikti evim cok buyuk kendim yapayim dedim iki daireyi birlestirmisler ve ben inanki o bir haftada verdim o kilolari. Tum evi kendi basima temizledim. Esimin isi cok agir nobetleri cok oluyo genelde uyuyo cokta muhatap olmak istemiyorum ev icindeAkşamları bir saat spora ayırabilir misiniz, sporla ve hocanızın vereceği beslenme listesiyle sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz. Ona vakit ayıramazsanız da telefonunuza my fitness pal gibi kalori sayan uygulamalardan indirin, et yemiyormuşunuz hem protein alımınızı kontrol etmeye de faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?