- Konu Sahibi akasayalar
-
Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Zayif degilsiniz cok kafaya takmayin. Sizin boyunuzda 48e kadar kaldirirKizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Ya yerim seni yerimm cok tesekkurler ugrasmissn. Bunu hic hesaplamamistim. Bir dahiliyeci soyle demisti kilona gore evet zayif gorunuyosun ama soyle birsey var kemiklerinin ici dolu saglam sen kolay kolay kemik erimesi yasamassin demisti. Baska gittigim doktorda zaten boyun kisa kilon ideal ileride almaya meyilli bir yapin var demisti. Ama cok istersen pskiyatr gonderecegim demisti. Gittin bir ilac kullandim o ilaci benimle beraber kulalananlar rahat on on bir kilo aldilalr. Ben yine 4 kilo aldim sonrada biraktim. Takilmadim. Hep 51 54 arasi gittim geldim. Artik takmiyordum. Kii bunlar gelene kadar. Beynimi kemirdiler.
Direk desifre olurumGörüntünüzü çok merak ettim... şu boya bu kilo zayıf degil çünkü...
170 boyum, evlenirken 56-57 kiloydum. Onda bile öyle sağlıksız zayıf görünmüyordum.
Bence etrafınızdakiler ciddiye almayın.
Direk desifre olurumunlulerdende kimse yokki ornek vereyim.soyle soyliyim ebru salliyi genelde begenmem spor yaptigi halde. Ben onun kisa boyulusum kollar bacaklar ayni onun gibi zayi hatta belki daha zayif.Benim kalcam biraz daha dolgun ona gore. Geri kalan bacaklarim ince
Çocuk var mı bende eskiden baya zayftım iki çocuktan sonra fazlam bile var suanKizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler
Hahhaha cok tatlisinYavas yavas 2 senede 23 kilo verdim.Bayramda 2 kilo aldım şu an çok moralim bozuk boşver zayıf ol takma ben kilomu koruyorum de millete.bizler gibi olma bıktım kepek ekmek ten 5i bi yerde Çaylardan.ve bu nick ne?tescilli çirkin mis değiştir bunu herkesi gıcık eden zayıf yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?