Millet kafayi kilomla bozmus

Sen zayıf değilsin ki
Boyum 154 hamilelikten önce 48 kiloydum ki idealim 47

Şimdi 56 kilo olmuşum yarım dünya gibiyim
Sen daha ne kilosu alacaksın zaten bence bi kaç
Kilo daha alsan vücut kitle endeksin alarm verir

Zayif degilsiniz cok kafaya takmayin. Sizin boyunuzda 48e kadar kaldirir

Çoğu insan seni mutsuz etmek için konuşur canım. Bu kilo olur, iş olur, çocuk olur, başka bir şey olur. Her konuda böyle komplekslere girersen yaşayamazsın. Konu senin kilon falan değil yani.

Kizlar boyum zaten kisa bende biliyorum mesela ailem akrabalarim aram herkesle cok iyi.esimin ailesiylede cok iyiyim yalan soyleyemem.ama bu konuda senelerdir hep catisiyoruz.enerjim gidiyo.bazi insanlar gunlerce bisey yemez veremez. Ben gercekten grip olmaya korkuyorum.uc gun birsey yemiyeyim dort kilo gider .boylede illet bir vucuda sahibim. Halsiz kalmiyayim saglikli olayim yeter. Onerilerininizin hepsini deneyecegim.hepinizim fikirleri benim icin cok onemli. Birde bu metobolizma hizini dusuren bir yontem varsa aslinda kilit nokta bu

Görüntünüzü çok merak ettim... şu boya bu kilo zayıf degil çünkü...
170 boyum, evlenirken 56-57 kiloydum. Onda bile öyle sağlıksız zayıf görünmüyordum.
Bence etrafınızdakiler ciddiye almayın.

Senin vücut kitle endeksini hesapladım

Eki Görüntüle 2182182
Ya yerim seni yerimm cok tesekkurler ugrasmissn. Bunu hic hesaplamamistim. Bir dahiliyeci soyle demisti kilona gore evet zayif gorunuyosun ama soyle birsey var kemiklerinin ici dolu saglam sen kolay kolay kemik erimesi yasamassin demisti. Baska gittigim doktorda zaten boyun kisa kilon ideal ileride almaya meyilli bir yapin var demisti. Ama cok istersen pskiyatr gonderecegim demisti. Gittin bir ilac kullandim o ilaci benimle beraber kulalananlar rahat on on bir kilo aldilalr. Ben yine 4 kilo aldim sonrada biraktim. Takilmadim. Hep 51 54 arasi gittim geldim. Artik takmiyordum. Kii bunlar gelene kadar. Beynimi kemirdiler.

Direk desifre olurum unlulerdende kimse yokki ornek vereyim.soyle soyliyim ebru salliyi genelde begenmem spor yaptigi halde. Ben onun kisa boyulusum kollar bacaklar ayni onun gibi zayi hatta belki daha zayif.Benim kalcam biraz daha dolgun ona gore. Geri kalan bacaklarim ince

Eğer sağlığınız yerindeyse ve siz memnunsanız etrafı çok takmayın derim... hele de kilo alayım diye karbonhidrata dadanmak yada gece yemek gibi şeylere hiç kalkışmayın...
yediginiz protein miktarını arttırın illa kıymet bir şey yapacaksanız..

Aman kilo iyi bir şey olsaydı millet diyetisyen kapısı asindirmazdi.

2 gün önce tartiya ciktim 67yi görünce tansiyonum yükseldi resmen.
Bekarken 53 kiloydum,evlilik dogum vs derken kaldı iste gitmiyor.

Kimseyi takma esin ve sen boyle mutluysaniz geri kalana b.k yemek düşer

Çocuk var mı bende eskiden baya zayftım iki çocuktan sonra fazlam bile var suan

İnternet sitelerinden boy kilo endeksi ne bakın normal se kimseyi takmanıza gerek yok

Yavas yavas 2 senede 23 kilo verdim.Bayramda 2 kilo aldım şu an çok moralim bozuk boşver zayıf ol takma ben kilomu koruyorum de millete.bizler gibi olma bıktım kepek ekmek ten 5i bi yerde Çaylardan.ve bu nick ne?tescilli çirkin mis değiştir bunu herkesi gıcık eden zayıf yap

Birileri söylüyor diye kilo almaya uğraşmayın. Onlar sizi kıskanıyorlar, anlamadınız mı? Onlar sizin yanınızda kilo kompleksi yaşayacağına, ağız birliği edip sizi komplekse sokmuşlar. Boşverin. Takmayın sakın. Sağlığınız da yerindeymiş zaten, sorun etmeyin. Herkes kendi kilosuna baksın, kıskanç şişkolar

Hahhaha cok tatlisin oyle cok guzel degilim ama cirkinde degilim nick bulamayinca bunu yaptim. Bunlar gelip moralimi bozdu erimissn bitmissn die die benim ozguvenimi yitirdiler benimde aklima bu nick geldi. Vallahi su degirde zayif kiloluya sisman demeyecek sizman zayifa zayif demeyecek. Kime ne yahu ne kadar sacma. Insanlar bana dert yandigi zaman olurmu aslinda ne kadar guzelsin yok yaniliyorsn bak suran cok iyi buran boyle derim kimseyi kirmam. Insanlar cok acimasiz.

Bu muhabbetler benim kv taarafında da var yaaaa..ben tiksindim artık,çok ciddi uyardım son ziyaretimizde bi daha lafı geçmedi..son günlerde tekrar nüksetti gibi:/
Boş beleş insan muhabbeti gerçekten.
Benim de boy 156,kilo 48..bence çok çok iyisiniz siz de,kulak asmayın,bi şekilde söndürmeye bakın muhabbetleri..ayrıca kalın bacak benim kabusum Allah esirgesin:/
Bu arada eş kişisi niye hiç iş yapmıyor da bütün işi size yıkıyor

Merhaba aramiza hoşgeldiniz kilo bakimindan söylüyorum yasadim duydum biliyorum kendine bakmazlar hemen kusur bulurlar neyse

Ben ilk cok zorlandim yok agzimda lokma büyüyor gercekten zor ama sunu yaptim yemek yemek icin acikmayo beklemedim hafif bir aclik hissetigimde hemen yedim ve 10 kusur kilo aldim verme sebebim ise stesti coktum resmen siz 3 4 kilo alin zaten beslenme düzeniniz oturacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…