- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi akasayalar
-
+10000ben de bu bayram bunu anladım.işi gücü olmayan ,boş beleş insanlar,başkalarının fiziksel görünümüyle kafayı bozarlar.bunlar hep işsizlikten...
56 yaşında,yakında torun torba sahibi olacak kadınım.bundan bir yıl önce zayıftım.(bana göre normal)52-53 kilo.bana yüzün çok çökmüş diyenler mi ararsınız,yok hasta mısın,hastalıklı mısın diyenler mi ararsınız,her gördüğünde ince ince süzenler mi arasınız,sanki bekar oğullarına gelin alacaklar.
bu kış yediğim serumlardan,kullandığım vitaminlerden dolayı malesef kilo aldım.bu bayram da aaa ne kadar kilo almışsın,kolun, bacağın ne kadar kalınlaşmış dediler aynı kişiler.kendimi bir türlü beğendiremedim,velhasıl.boşverin geçin.
rica ederim canim kimi insanin yapısı oyledir canim benim teyzemde zayıf ince uzun dayimda teyzemin kizida anneannemde zayifmis gencken yaslandi simdi biraz tombiscanim benim cok tesekkurler usenmeden guzelce yazmissn agzina saglik.oyleki artik beni biktirdilar uc ay once gidip doktora artik bir sorun var lutfen bulun dedim.ama cok zayif degilsinki dedi sasirararak artik agladim.evet degilim ama biktim.ki benim tum cevrem musterilerim dahi masallah ne guzel kizsin derler.isyerimdekilerlerle kiyaslandigimda yok tescillicirkin daha yapili onun gogusleri daha dolgun yuzu daha dolgun bakildigi zaman cok yerinde derler.ama gel gorki ben bi kac insan topluluguyla ugrasamiyorum.ve bunlar 85 in ustunde kilo olarak.nitekim ben bunlara sinirlendim cölyak testi bile yaptm midemden parca aldirdim sinirden.hicbisey cikmadi.troidler temiz.sadece yapi geregi. Artik duymasamda inanki nefret ettim.seviyordm ama beni soguttular
Cok terbiyesi insanlar var ben kirmak istesem o kadar bel alti vurabilme sansim varki.yasli basli insanlarda var.almak istemiyorum iyiyim diyorum.yok yok alsan cok iyi olacak diyo.yemege gitmeye korkuyorum onlarin yaninda israrla suraya bak kucucuk kalmissn ye hadi bitir diyip o yedikten sonradavee bisy yememissn demeleri insani cildirtiyor. Iste bu ruh hastalari yuzunden insan kilo almak icin antidepresan kullanirmi bana kulandirdilar sirf bi kac kilo alayim ceneleri sussun diye. Aldim yine konusuyolar.rica ederim canim kimi insanin yapısı oyledir canim benim teyzemde zayıf ince uzun dayimda teyzemin kizida anneannemde zayifmis gencken yaslandi simdi biraz tombis
Gercekten bir insan kiloluysa bir sorun vardir bunu unutma. Kilo iyi bisey degil her turlu hastaliga zemin hazırlıyor
Bak benim yengemin oglu kilolu ama bildigin obez ailecek oyleler yenge dedigim aile dostumuz akraba degil
Cocuk daha 24 yasinda şeker cıkmış,birsuru biseler olmus simdi diyet yapiyormus falan. Yazik degilmi
Sen rahatina bak seni herkes cok begeniyordur imreniyordur giydiklerin yakisiyordur eminim.
Benide bıktırdılar evlendim diyetisyene gittim kilo alma diyeti yaptım hatta 2 kilo aldim dayanamadim diyete biraktim. Sonra gittigim baska doktor sen sakin kilo alma insulin direnci olusur bu kiloda kal dedi bende pco var .artik herkese doktor kilo alma dedi diyorum. Ohhhhhhh bana da söyleyenler hep 80 kilo tipler.. kendi popolarina baksinlar biz onlara bisey diyor muyuz yag tulumlari
Bende sizdenim kizlarr demekki boyu benim gibi kisa olan varmis hep dalga gecerlerdi cuce diye bu arda bende 41 kiloyum cevremde herkes al diyo bende alip napicam ben halimden memnunum diyorum susuyolarHic zayif degil:) kilo alma.. boyum senle ayni ve 50 kiloyum. Ben biraz zayif gozukuyorum insanlar banada zayifsin diyo ama onceden senin kilolardaydim ve bizde 1-2 kilo bile hemen gozukuyo boy kisa oldugundan. Gayet iyisindir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?