- Konu Sahibi akasayalar
-
Bence sporu dene kilo aliyo millet hem sıkılaşanilirsin. Tabii imkanin varsaYok gitmedim
Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Ne aci insanlar kendi dertleriyle degilde baskalariyla ugrasiyo ve biz burada zayifliktan kilodan sismanliktan kendi dertlerimizden ziyade insanlara ne laf la cevap verip susturabilicegimizi dusunuyoruz.bizi su duruma sokanlar ne zavallilarNe güzel metobolizman yakıyor. Insanlar ne fesat yaf.zayif değil zarifim de laf girsin onlara
Sağlıklıysan, halin keyfin yerindeyse bir sorun yoksa lütfen insanları “boşver”.Kizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler
Nickiniz cok güzelObez kuzenim bana ıyyyy asla senin gibi olmak istemem korkunç görünüyorsun diyordu her gördüğünde. Gülüp geçiyordum ben niyet belli çünkü. Enerjinizi sömüren insanları umursamayın. Siz mutluysanız,sağlığınız yerindeyse ister kilolu olun ister zayıf gerisi kimseyi ilgilendirmez. Ben 170 im doğum yapana kadar 47 kiloydum şimdi 53 üm. Kimin ne dediği umurumda değil artık. Mutluyum sağlıklıyım gerisi boş.
canim benim cok tesekkurler usenmeden guzelce yazmissn agzina saglik.oyleki artik beni biktirdilar uc ay once gidip doktora artik bir sorun var lutfen bulun dedim.ama cok zayif degilsinki dedi sasirararak artik agladim.evet degilim ama biktim.ki benim tum cevrem musterilerim dahi masallah ne guzel kizsin derler.isyerimdekilerlerle kiyaslandigimda yok tescillicirkin daha yapili onun gogusleri daha dolgun yuzu daha dolgun bakildigi zaman cok yerinde derler.ama gel gorki ben bi kac insan topluluguyla ugrasamiyorum.ve bunlar 85 in ustunde kilo olarak.nitekim ben bunlara sinirlendim cölyak testi bile yaptm midemden parca aldirdim sinirden.hicbisey cikmadi.troidler temiz.sadece yapi geregi. Artik duymasamda inanki nefret ettim.seviyordm ama beni soguttularKonu sahini boyun 155,kilon 53 arada 2 fark var
Ben 167 kilom 45 arada 22 fark var
Benimde bacaklarim ince aynı kibrit hatta kürdan a benziyor,ama bakiyorum da cagla sikel ozge ulusoy ve nicesi de böyle butun televizyondakiler zayıf ama onlar manken,sorsan yani onlara iltifat ederler.
Boyle insanlar bir daha bisey derse de ki doktor bana kilo alma dedi.
Benim doktorum sahiden bana oyle dedi simdi onlari susturuyorum ohhh .nedense boyle elestirenlerin hepside kilolu olur
Niyeti anla yani
Benim esim hicbir zaman benim kiloma laf etmedi ama ailesinin ağzı hic durmadı ve ben sinirimden daha da yemiyordum sanki daha da zayıflıyordum artik umurumda bile degiller eskiden kiyafet bulamazdim simdi butun markalar xS S tükendi oluyor stoklarinda...
Alma kilo
Yillar sana aldırır,hayret birseyler ağızlarına oklavayla girismek lazim
Kendini üzme kilon iyi kemikler inceyse zayif duruyor olabilirsin ya da yagli degil kaslı bir vucudun varsa gerizekali insanlari kaale alma ben cok takıyordum ilk zamanlar ama artik umrumda degil kiskanc haset fesatlar benim giyindigimi giyemezler yakışmaz mesela ben herseyi giyerim de ,yerimde
Demir eksikligi halsizlik yapar b12 de unutma. Onlara bakıldı mi
Halsizligin sebebi tiroidde olabilir.bende tiroid var mesela . Hipotiroid.
Ya kafana takma bence kendini de yorma benim esimde tembel tenekenin teki mesela. Dun bana ayağımın altı toz oluyor diyor bide gösteriyor
Kahkaha attim sinirimden viledayi soruyor evi silecekmis
Bende ona tamam şöyle yapalim ben sileyim sende havluyla kurula arkamdan dedim yerler granit
Olur dedi
Yaptı
Ben soooooooook
Sonra utu masasindaki havlulari katladi dolaba koydu
Ben 2. Sok
Bugunde camasiri toplamis,aksamda ona kızartma yaptim hadi dedim yapim bari normalde yemeyiz . Sofrayi topladi. Ben bu kivama nasil geldi bilemiyorum ama esinin biraz kendine gelmesi gerekiyor bende fıtık var is yapamiyorum cok fazla yapsamda aksama pert oluyorum hayat musterek kimsede kusura bakmasin herseye yetisemiyorum sen o kadar is yaparsan tabi halsiz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?