Millet kafayi kilomla bozmus

O benim başıma işe başladığımda geldi. Tatil bitti geri bir döndüm ki her gören ayyyyyy ne kadar zayıfsın niye zayıfladın olmaz böyle sevgilinden mi ayrıldın. Aslında 3 kilo daha eksik döndüm alt tarafı he zaten çok kilolu değildim ama bu benim seçimim sonuçta ve bayramda da gören akrabalar aynı tepkiyi verdi bende bu benim seçimim diyerek konuyu kapadım. ayrıca boyum 156 cm kilom 47 . çok da zayıf değilim yani.

Kizlar ilk sozlendigim zaman 45 tim ozaman yalan yok kendimde zayif goruyordum kendimi ama halsiz dusmuyordum iyiydim.simdi kilo aldim bunlar hala zayifsin diyo.yani sozluyken diyetisyene gittim spora gittm belkide popomun dik durmasinin sebebi azda olsa spordur.diyorum ya takmiyordum aslinda.kendimle barisigim.ama surekli ayyy ne zayiflamissn ayy erimissn ayy aman Allahim kiz yazik hatta abartip bu kizin durumu vahim demisler. Valalhi tanidik olmadgni bilsem resim atacagim.benden cok zayif insanlar var.oysa degilim yani diyordum ya dudaklarim yanaklarim da dolgun.bunlar bacaklarim zayif diye laf yapiyolar.esim etkisiz eleman o bazen ayy bacaklara bak kirilicak diyor.ama onun disinda cokta lafini yapmaz.onun yaninda arkadaslari esi dostu kizin fizigi iyi der.evin ne kosesine gitsem sesleri kulagimda cinliyor

Yapı gereği kilo alamıyor olabilirsiniz ama sizin için bir sağlık sorunu teşkil etmiyorsa sorun yok bence söylenenleri umursamayın. Bir arkadaşım com zayıftı ama bir anda zayıflamıştı ve doktor kontrolünde mama kullanıyordu o şekilde kilo almıştı fakat sizin vudunuzda ani bir kilo kaybı yok anladığım kadariyla. İnsanlar yalnızca konuşur siz umursamayin

İstisnasız her bayram, her gören bana da "Ayy sen daha da kilo vermişsin, çok zayıfsın" diyor. İstisnasız.. Ben de direkt gözlerimi devirip "Ayyyhhh" diyorum artık duyacakları şekilde.. Cidden bunaldım. Ayrıca kilo da vermiyorum, hatta üstüne 2 kilo aldım ama yok senelerdir adet edinmişler aynı cümleyi..

Kilo alincada cok kilo aldın derler banada zayıfsın diyorlardı 2 cocuk dogurdum. 10 kilo fazlam var. Kayinwalidemde simdi eski halleri nekadar guzeldi diyor memnun etmek zor.

Ne güzel metobolizman yakıyor. Insanlar ne fesat yaf.zayif değil zarifim de laf girsin onlara

Ne güzel metobolizman yakıyor. Insanlar ne fesat yaf.zayif değil zarifim de laf girsin onlara
Ne aci insanlar kendi dertleriyle degilde baskalariyla ugrasiyo ve biz burada zayifliktan kilodan sismanliktan kendi dertlerimizden ziyade insanlara ne laf la cevap verip susturabilicegimizi dusunuyoruz.bizi su duruma sokanlar ne zavallilar

hamile kalinca istemesen de alirsin kilo, tadini cikar zayıflığının ...Benim kv de her tv 'de çıkan kilolu kadına bakıp "şunlara bak ne guzellerr "deyip bana yan yan bakıyor ama onlarin gereksiz fikirleri umrunda olmasın nasıl mutluysan öyle kal;irem dericiye de sismansin dediler zayifladi simdi de cok zayifladi cirkinlesti diorlar yine;insanlar hep elestircek bir sey bulur sen tıka kulaklarini

Spor onemli, en saglikli sekilde kilo alabilirsin. Ben de ayni dertten muzdaribim calismaya basladigimdan beri ozellikle. Ne yemek duzenim var ne uyku.
Spor istah aciyor, personal trainer ile calisirsan ve beslenme duzeni olusturursan istedigine ulasirsin diye dusunuyorum.

175 boyla 55 kiloydum zayıfsın kilo al derlerdi 65 oldum şimdi de zayıfla diyorlar.
Insanlar asla memnun olmaz.
Sen mutlu isen gerisini duyma. Ben öyle yapıyorum

Ben de hep kilo almaya çalıştım yıllarca.2. Çocuktan sonra biraz toparladım ama hala zayıfsın diyen tipler çıkıyor.bazi insanlar niyeyse zayiflikla kafayı bozmuş.bir kilo aldırma peşindeler.valla yapın nasıl bilmem de ben ne yersem ne yaparsam yapayım almıyorum.yine de balık yağı dene.tek o bir ara ise yaramıştı bende

Sağlıklıysan, halin keyfin yerindeyse bir sorun yoksa lütfen insanları “boşver”.
Ben yeni gelinim. Sitede tanıştığım herkes bana “kaçarak mı evlendin?” “Benim senin gibi kızım olsa asla evlendirmezdim”(iş güç yapamazmışımgüya) vs dediler. Sebebide zayıf olup yaşımı belli etmemem.
Ki onlar kilolu ben normal bi kilodayım.
Bu hep böyledir yani. Sen takma onları.
Benim kv de sürekli “hiç yemiyorsun” diyor. Sürekli söyleniyor. Eşime bunun hoşuma gitmediğini söylemiştim. O da babama söyle o anneme iletir demişti. Kp aram çok iyidir. Ona anlattım. O da kv gidip “benim gelinimi kıskanıyorsunuz” demişti

Benim metabolizmam çok hızlı çalışıyor zaten gastritim olduğu için de muhtemelen yediğim yaramıyor. B12 eksikliği dışında hiç bir problemim yok. Sende tatlı canını sıkma. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Önemli olan eşinin düşüncesi ve sensin.

ben bır ara kılo almak ıcın dıyetısuene gıtmıstım bı besleme loatesı yaptı mubarek bır gunluk orada yazanları ben bır haftada anca yıyordum, yanı kılo almak ıstıyorsan canın ıstemesede yıyeceksın bırde gece yatmadan once buyuk bır bardak sute vebız nadem fındık ve bal ılave edıp blendırdan gecırıp ıceceksın

Uyumadan önce kuru incirin içine ceviz kat öyle ye. bi kaç tane. kilo aldırıyor.ben bekarken öyle kilo almıştım.

Nickiniz cok güzel
Bende ince bilegim. 167 boy 45 kg. Kiskananlar geberiyor hatta basur oldular... :)

Konu sahini boyun 155,kilon 53 arada 2 fark var
Ben 167 kilom 45 arada 22 fark var
Benimde bacaklarim ince aynı kibrit hatta kürdan a benziyor,ama bakiyorum da cagla sikel ozge ulusoy ve nicesi de böyle butun televizyondakiler zayıf ama onlar manken,sorsan yani onlara iltifat ederler.
Boyle insanlar bir daha bisey derse de ki doktor bana kilo alma dedi.
Benim doktorum sahiden bana oyle dedi simdi onlari susturuyorum ohhh .nedense boyle elestirenlerin hepside kilolu olur
Niyeti anla yani
Benim esim hicbir zaman benim kiloma laf etmedi ama ailesinin ağzı hic durmadı ve ben sinirimden daha da yemiyordum sanki daha da zayıflıyordum artik umurumda bile degiller eskiden kiyafet bulamazdim simdi butun markalar xS S tükendi oluyor stoklarinda...
Alma kilo
Yillar sana aldırır,hayret birseyler ağızlarına oklavayla girismek lazim
Kendini üzme kilon iyi kemikler inceyse zayif duruyor olabilirsin ya da yagli degil kaslı bir vucudun varsa gerizekali insanlari kaale alma ben cok takıyordum ilk zamanlar ama artik umrumda degil kiskanc haset fesatlar benim giyindigimi giyemezler yakışmaz mesela ben herseyi giyerim de ,yerimde
Demir eksikligi halsizlik yapar b12 de unutma. Onlara bakıldı mi
Halsizligin sebebi tiroidde olabilir.bende tiroid var mesela . Hipotiroid.

Ya kafana takma bence kendini de yorma benim esimde tembel tenekenin teki mesela. Dun bana ayağımın altı toz oluyor diyor bide gösteriyor
Kahkaha attim sinirimden viledayi soruyor evi silecekmis
Bende ona tamam şöyle yapalim ben sileyim sende havluyla kurula arkamdan dedim yerler granit
Olur dedi
Yaptı
Ben soooooooook
Sonra utu masasindaki havlulari katladi dolaba koydu
Ben 2. Sok
Bugunde camasiri toplamis,aksamda ona kızartma yaptim hadi dedim yapim bari normalde yemeyiz . Sofrayi topladi. Ben bu kivama nasil geldi bilemiyorum ama esinin biraz kendine gelmesi gerekiyor bende fıtık var is yapamiyorum cok fazla yapsamda aksama pert oluyorum hayat musterek kimsede kusura bakmasin herseye yetisemiyorum sen o kadar is yaparsan tabi halsiz olursun

canim benim cok tesekkurler usenmeden guzelce yazmissn agzina saglik.oyleki artik beni biktirdilar uc ay once gidip doktora artik bir sorun var lutfen bulun dedim.ama cok zayif degilsinki dedi sasirararak artik agladim.evet degilim ama biktim.ki benim tum cevrem musterilerim dahi masallah ne guzel kizsin derler.isyerimdekilerlerle kiyaslandigimda yok tescillicirkin daha yapili onun gogusleri daha dolgun yuzu daha dolgun bakildigi zaman cok yerinde derler.ama gel gorki ben bi kac insan topluluguyla ugrasamiyorum.ve bunlar 85 in ustunde kilo olarak.nitekim ben bunlara sinirlendim cölyak testi bile yaptm midemden parca aldirdim sinirden.hicbisey cikmadi.troidler temiz.sadece yapi geregi. Artik duymasamda inanki nefret ettim.seviyordm ama beni soguttular

asla ama asla saglıgım yerindeyse kilo almak için bir şey yapmazdım.
hamallık dan başka bir şey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…