- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi akasayalar
-
Boyum 1.63 , 50kg ikenürkütücü derecede zayıf gözüküyordum. Kemiklerle alakalı sanırım. 56 kiloda 36 beden oluyorum.1.55 boyla 53 kilo nasıl zayıf olabilir onu kafamda canlandırmaya çalışıyorum.
Ben 1,64 boya 47dim çok mutluydum.
155 e 53 fazla bileKizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Bunlarin kilodan kasti yag fiskiracak.kadinlari gozumun onunde kizarmis tavuk pilav porsiyon ekmekle yiyolar ustune iki bardak ayran ustune bir porsiyon tatli. Bu bir ogun. Aksama kadar yerler hele hergun kusbasili pide etli pide yerler herseyde muhakkak et var155 e 53 fazla bile
Daha balıketli seviyolar demekki
Ben 165e 52 yim gayet normal kabul ediliyorum
:)Bunlarin kilodan kasti yag fiskiracak.kadinlari gozumun onunde kizarmis tavuk pilav porsiyon ekmekle yiyolar ustune iki bardak ayran ustune bir porsiyon tatli. Bu bir ogun. Aksama kadar yerler hele hergun kusbasili pide etli pide yerler herseyde muhakkak et var
Sen iymissin beni gören geberiyon diyo. Boyum 1.55 kilom 44Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Neee kiz naptin sen : ( boyumuz ayni ve 44 kilo dusunemedim hakketSen iymissin beni gören geberiyon diyo. Boyum 1.55 kilom 44
valla bende kilo alamiyanlardanim. Yaşımı da gostermiyorum. Bir çocuğum var herkes diyo niye bu kadar erken evlendin. 27 yaşındayım diyorum inanmiyolar. Bu baskılar yoruyor gerçekten insanı her yerde kilo konusu asabim bozuluyor elimde değil ne yapayım. İştahım yerinde fakat hiç kilo alamıyorum bide enerjim hiç yok sürekli bı uyuma isteği var. Bide çok kosturuyorum akşama kadar ondan sebep mi bilmiyorum ama hep böyle zayiftim.Neee kiz naptin sen : ( boyumuz ayni ve 44 kilo dusunemedim hakket
Yapi meselesi ya birazda.. bi insanin yuzune nasil cok zayifsin cok sismansin diyolar.. bende anlamiyorum. Bizim millet kafayi yemis kiloylavalla bende kilo alamiyanlardanim. Yaşımı da gostermiyorum. Bir çocuğum var herkes diyo niye bu kadar erken evlendin. 27 yaşındayım diyorum inanmiyolar. Bu baskılar yoruyor gerçekten insanı her yerde kilo konusu asabim bozuluyor elimde değil ne yapayım. İştahım yerinde fakat hiç kilo alamıyorum bide enerjim hiç yok sürekli bı uyuma isteği var. Bide çok kosturuyorum akşama kadar ondan sebep mi bilmiyorum ama hep böyle zayiftim.
Bizimkiler kiloyu çok sever bayağı böyle şişman olsan bayilirlar. Öve öve bitiremezler gelinlerini kızlarını. Onlarında hoşuna gidiyor tabi. Ben ezikleniyom arada. Hayatımda olumsuz etkileri çoktur. Özgüven problemi yasamama sebep oldu. Hâlâ da öyle ama ne yapayım olmuyo bir türlü. Hamileyken bile 60 i zor gördüm son hafta o da şıp diye eridi gittiYapi meselesi ya birazda.. bi insanin yuzune nasil cok zayifsin cok sismansin diyolar.. bende anlamiyorum. Bizim millet kafayi yemis kiloyla
Kiskaniyo olabilirler mi? Esimin tarafi kilolu ve hep imrenirler bunu soylerler hep. Oyle bi laf etseler hakket lafin alasini sokarim onlara. Takna bence.. saglikli olmak en onemlisi ve sisman olmaktansa zayif olmak daha guzel. Insani kucuk gosteriyo o kesin. Yasimi soyledigimde 10 yas genc durdugunu soluyolar. Sade kilo degil tabii baska faktorlerde var ama..Bizimkiler kiloyu çok sever bayağı böyle şişman olsan bayilirlar. Öve öve bitiremezler gelinlerini kızlarını. Onlarında hoşuna gidiyor tabi. Ben ezikleniyom arada. Hayatımda olumsuz etkileri çoktur. Özgüven problemi yasamama sebep oldu. Hâlâ da öyle ama ne yapayım olmuyo bir türlü. Hamileyken bile 60 i zor gördüm son hafta o da şıp diye eridi gitti
Yok kiskanmiyolar öyle seviyorlar. Eskiden çok dokunurdu şimdi pek gidip gelmiyoruz yoksa aynı psikolojik şiddet devam eder. Şuan rahatım birazKiskaniyo olabilirler mi? Esimin tarafi kilolu ve hep imrenirler bunu soylerler hep. Oyle bi laf etseler hakket lafin alasini sokarim onlara. Takna bence.. saglikli olmak en onemlisi ve sisman olmaktansa zayif olmak daha guzel. Insani kucuk gosteriyo o kesin. Yasimi soyledigimde 10 yas genc durdugunu soluyolar. Sade kilo degil tabii baska faktorlerde var ama..
Eskiden kilolu gelin isterlermiski isleri iyi yapsin diye:) old bise kalmadi neyseki
Takma genede ya.. valla birde bole seviyosan mesela? Baskasi istedi diye kilo almak olur mu :) esim icin bile yapmamki kv gorumce:)Yok kiskanmiyolar öyle seviyorlar. Eskiden çok dokunurdu şimdi pek gidip gelmiyoruz yoksa aynı psikolojik şiddet devam eder. Şuan rahatım biraz
Kendim içinde istiyorum aslında gerçekten çok zayifim. Popo ve göğüste yok :)Takma genede ya.. valla birde bole seviyosan mesela? Baskasi istedi diye kilo almak olur mu :) esim icin bile yapmamki kv gorumce:)
Diyetisyene gittin mi spor vs yapsan olmuyo mu?Kendim içinde istiyorum aslında gerçekten çok zayifim. Popo ve göğüste yok :)
Yok gitmedimDiyetisyene gittin mi spor vs yapsan olmuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?