- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
merhaba hanimlar
benim derdim, annemin sürekli "millet ne der" diye düşünmesi
Bazen gerçekten çok bunaliyorum ve dayanamayıp kavga ediyorum annemle.
Simdi de benim evlenme olayimi takmis kafaya.
Eğitim fakültesi mezunuyum, atanamadim ve 25 yasindayim.
Bu yaşta ve konumda kendi arkadaş cevremden biriyle konuşup anlasip evlenmemden daha doğal ne olabilir?
Geçen yıl kpss kursu için başka bir sehire gitmiştim ve kursta görüştüğümüz arkadaş cevremden biriyle daha sonra aramizda bir yakinlasma oldu, yani hoslandik birbirimizden ve daha ciddi şekilde görüşmeye basladik
Tabi bunlar haziranin sonunda oldu, yani sinava az kalmisti ve biz sinavi atlatana kadar disarda hic bulusmadik
Hatta ikimizde eve kapandik son zamanlari daha verimli calismak için.
Sinav sonucu, ben atanamadim, erkek arkadasim atandi
Bu kez annem benim bu çocuga kafayi taktigimi ve bu yüzden atanamadigimi söylemeye başladı ama öyle bir şey yok
çünkü biz zaten haziran ayinin sonunda duygusal görüşmeye baslamistik, öncesi kesinlikle yok
Söylediğim gibi, sinav bitene kadar da disarda buluşup gezme olayi hic olmadi
Simdi düğün plani yapiyoruz, her şey yolunda fakat annem soranlara kendince bir aciklama yapıyor.
"Bir arkadaşı tavsiye etti, konustular, kafasina yatti evlenmeye karar verdi"
Ama ben sinir oluyorum, neden yalan soyluyorsun diyorum
Sen atanamadin, millet diyecek bu kiz oraya kursa gitti ama bunu buldu kafaya takti atanamadi, niye insanları hakli cikaracaksin, ben bildim dedirteceksin diyor
Çok uzun oldu, olayin özeti bu iste
ben atanamadigim için, kendim tanisip konuştuğumu söylemem olmazmis, millet hep konuşurmuş...
benim derdim, annemin sürekli "millet ne der" diye düşünmesi
Bazen gerçekten çok bunaliyorum ve dayanamayıp kavga ediyorum annemle.
Simdi de benim evlenme olayimi takmis kafaya.
Eğitim fakültesi mezunuyum, atanamadim ve 25 yasindayim.
Bu yaşta ve konumda kendi arkadaş cevremden biriyle konuşup anlasip evlenmemden daha doğal ne olabilir?
Geçen yıl kpss kursu için başka bir sehire gitmiştim ve kursta görüştüğümüz arkadaş cevremden biriyle daha sonra aramizda bir yakinlasma oldu, yani hoslandik birbirimizden ve daha ciddi şekilde görüşmeye basladik
Tabi bunlar haziranin sonunda oldu, yani sinava az kalmisti ve biz sinavi atlatana kadar disarda hic bulusmadik
Hatta ikimizde eve kapandik son zamanlari daha verimli calismak için.
Sinav sonucu, ben atanamadim, erkek arkadasim atandi
Bu kez annem benim bu çocuga kafayi taktigimi ve bu yüzden atanamadigimi söylemeye başladı ama öyle bir şey yok
çünkü biz zaten haziran ayinin sonunda duygusal görüşmeye baslamistik, öncesi kesinlikle yok
Söylediğim gibi, sinav bitene kadar da disarda buluşup gezme olayi hic olmadi
Simdi düğün plani yapiyoruz, her şey yolunda fakat annem soranlara kendince bir aciklama yapıyor.
"Bir arkadaşı tavsiye etti, konustular, kafasina yatti evlenmeye karar verdi"
Ama ben sinir oluyorum, neden yalan soyluyorsun diyorum
Sen atanamadin, millet diyecek bu kiz oraya kursa gitti ama bunu buldu kafaya takti atanamadi, niye insanları hakli cikaracaksin, ben bildim dedirteceksin diyor
Çok uzun oldu, olayin özeti bu iste
ben atanamadigim için, kendim tanisip konuştuğumu söylemem olmazmis, millet hep konuşurmuş...