- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Kibar, kimseyi kiramayan biri misiniz? Bir iki tanesine catsaniz bir daha bir sey demezler bence.Yani su an bahsettigim laflari edenlere gidip sorsaniz, benim icin derler ki kafasina takmiyor bile. Oyle gorunuyorum. Umursamaz tavir takiniyorum yanlarinda.
Ama soylenen her sey beynime isliyor, en ufak bi seyde oturup aglamaya basliyorum.
İcim sisti resmen.
psikonun bozulacagı varmış..Kizlar bu ilk konum ve dertlesmeye ihtiyacim var.
Oncelikle kendimden kisaca bahsedeyim. 3 yillik mutlu bir evliligim var, ailemden uzakta bir sehirdeyim, lisans mezunuyum, atanmak icin cabaladim-cabaliyorum ama olmadi... Sonucta ev hanimiyim su an.
Gel gelelim ki beni goren herkes
evde canin sıkılmıyor mu,
nasil vakit geciriyorsun,
ay ben olsam kafayi yerim,
ay ev kizi mi oldun sen,
ya bi gir ozelde calis ugrasma artik,
ya bosver bebek yap
vs vs vs.
Bu ulkede tek universite mezunu olup evde oturan ben miyim?!
Tamam kimseyi kafaya takmayayim diyorum, guluyorum geciyorum, yoo gayet guzel vakit geciriyorum vs vs diyorum ( ki gercekten de evcimen biriyimdir. gezeyim tozayimdan cok, evimde oturayim modunda biriyimdir ) ama artik cok bunalttilar. Oturup kendi kendime agliyorum evde.
Psikolojimi bozdular.
Kibar, kimseyi kiramayan biri misiniz? Bir iki tanesine catsaniz bir daha bir sey demezler bence.
Fark ettim cunku ben de boyleyim. Yapacak bir sey yok, kimseyi degistiremeyiz. Soylediklerini kulak arkasi yapmaktan baska care yok. Yoksa insan hasta olur vallahi.evet tam da boyle biriyim
Gecenlerde de anneme kizdim, bir daha bana is gucten bahsetme diye.
Sonra salya sumuk anne ozur dilerim seni kirmak istemem diye geri aradim
psikonun bozulacagı varmış..
bana da derler nasıl yapıorsun dıye.. gayet guzel oluyor. 1 seneden beri kk ya gırmıordum şimdi 2- 3 ay olacak gayet aktıf yazıcıyım... bır sure sonra gene baska şeyler bulurum kı yaz gelıor... evde 40 tane seyle ugrasıom...
aynen ben de kkya sardim bu ara. arada girer okurdum ama uye olmaya karar verdim. ama bu sefer de okudukca neler oluyor hayatta demeye basladim
Hatta esim bi kac gun gec geldi eve, dedimm hoop noluyoruz ne bu gec gelmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?