Milletin Agzi Torba Değil Ki Büzesin

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlar bu ilk konum ve dertlesmeye ihtiyacim var.

Oncelikle kendimden kisaca bahsedeyim. 3 yillik mutlu bir evliligim var, ailemden uzakta bir sehirdeyim, lisans mezunuyum, atanmak icin cabaladim-cabaliyorum ama olmadi... Sonucta ev hanimiyim su an.

Gel gelelim ki beni goren herkes
evde canin sıkılmıyor mu,
nasil vakit geciriyorsun,
ay ben olsam kafayi yerim,
ay ev kizi mi oldun sen,
ya bi gir ozelde calis ugrasma artik,
ya bosver bebek yap
vs vs vs.

Bu ulkede tek universite mezunu olup evde oturan ben miyim?!

Tamam kimseyi kafaya takmayayim diyorum, guluyorum geciyorum, yoo gayet guzel vakit geciriyorum vs vs diyorum ( ki gercekten de evcimen biriyimdir. gezeyim tozayimdan cok, evimde oturayim modunda biriyimdir ) ama artik cok bunalttilar. Oturup kendi kendime agliyorum evde.
Psikolojimi bozdular.

Insanlar gercekten cok bos konusuyor. Umursamayacaksiniz, bunun baska bir yolu yok.

Yani su an bahsettigim laflari edenlere gidip sorsaniz, benim icin derler ki kafasina takmiyor bile. Oyle gorunuyorum. Umursamaz tavir takiniyorum yanlarinda.
Ama soylenen her sey beynime isliyor, en ufak bi seyde oturup aglamaya basliyorum.
İcim sisti resmen.

Bende bisüredir evdeyim hayatında hiç çalışmamış biri "eee günün nasıl geçiyo anlat bakalım böyle boş olur mu " demişti seninki nasıl geçiyosa öyle dedim

Konuşucak bişey bulamayınca laf ederler salla .

İhtiyacımız yok bende evliliğimin tadını çıkarıyorum. Eşimde bende öyle istiyoruz de:)
İstesem işe başlayabilirim açıkçası acelem yok de..

Kibar, kimseyi kiramayan biri misiniz? Bir iki tanesine catsaniz bir daha bir sey demezler bence.

Esimde bulundugum sehir disina atanmami istemiyor, bulundugum sehire atanmam icin de birinci falan olmam lazim Acelemiz yok, illa atanmak istiyorsan buraya atanana kadar ugras diyor esimde

İki koldan beni bezdirdiler

4.5 yıldır çalışmıyordum aynen dediklerini hatta çok daha fazlasını duydum, ne asalaklığım kaldı ne gereksizliğim...
şimdi yarı zamanlı çalışıyorum, gayet de iyi kazanıyorum, ama acıyorlar şimdi de, yazık hem iş hem ev nasıl götürüyormuşum, yorulmuyor muymuşum, emekliliğime kaç yıl varmış mış da mış mış...
hatta geçen gün otobüste yanıma bir teyze oturdu işe mi kızım dedi, evet dedim, yavruuum yazıık kıyamıyorum ama istenbulda senin gibi kızlar sersefil ekmek peşinde dedi valla dedim nasıl bir dramın içinde yaşıyormusum

psikonun bozulacagı varmış..
bana da derler nasıl yapıorsun dıye.. gayet guzel oluyor. 1 seneden beri kk ya gırmıordum şimdi 2- 3 ay olacak gayet aktıf yazıcıyım... bır sure sonra gene baska şeyler bulurum kı yaz gelıor... evde 40 tane seyle ugrasıom...

kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz. çalışıyor olsanız da karşılaşacağınız bir sürü soru oluyor emin olun. hayata tutunmanın tek yolu bir iş sahibi olmak değil. her anın tadını çıkarın. evde kahvaltı yaptığınız her sabah için bile gülümseyin. küçük hobiler edinin. çalışıyor olsam neleri kaçırıyor olurdum diye düşünün ve size ait koskoca bir günün tadını çıkarın

evet tam da boyle biriyim
Gecenlerde de anneme kizdim, bir daha bana is gucten bahsetme diye.
Sonra salya sumuk anne ozur dilerim seni kirmak istemem diye geri aradim
Fark ettim cunku ben de boyleyim. Yapacak bir sey yok, kimseyi degistiremeyiz. Soylediklerini kulak arkasi yapmaktan baska care yok. Yoksa insan hasta olur vallahi.

aynen ben de kkya sardim bu ara. arada girer okurdum ama uye olmaya karar verdim. ama bu sefer de okudukca neler oluyor hayatta demeye basladim
Hatta esim bi kac gun gec geldi eve, dedimm hoop noluyoruz ne bu gec gelmeler

Kizlar hepinize ayri ayri cok cook tesekkur ederim
Yorumlarinizin hepsi birbirinden guzel ve en onemlisi ic rahatlatici
Biraz asirinin asiri bunaldim galiba.
sagolun

aynen ben de kkya sardim bu ara. arada girer okurdum ama uye olmaya karar verdim. ama bu sefer de okudukca neler oluyor hayatta demeye basladim
Hatta esim bi kac gun gec geldi eve, dedimm hoop noluyoruz ne bu gec gelmeler
adama sarma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…