Milletin Agzi Torba Değil Ki Büzesin

Keske buzmek mumkun olsaydi

Bende yıllardir sinavlara gir cık bi hal oldum zaten mumkun oldugu kadar girdigim her sınavi gizliyorum ama insanlar artik ne olfu mezun olmadin mi mezun olunca ne olacaksin ne zaman ise gireceksin kpss ye girdin mi kac aldin

Zaten butun gun ben bunlari yeterince dusunuyorum birde onlar sordukca ne zaman cinnet geciricem diye bekliyorum artık

Al benden de o kadar. Zaten sorumsuz insanlar degiliz. Bizde dusunuyoruz bi seyler. Sanki dogduk dogali yan geldik yattik. Ki yatmis dahi olsak da kime ne arkadas!

Al benden de o kadar. Zaten sorumsuz insanlar degiliz. Bizde dusunuyoruz bi seyler. Sanki dogduk dogali yan geldik yattik. Ki yatmis dahi olsak da kime ne arkadas!
Haklisiniz sanki onlarin kapilarina gidip ihtiyaclarimizi onlardan istiyiruz

Ben ben ilkokuldan sonra aileden dolayi okuyamadim sonra aciktan orta okul liseyi kendim okudum 2 kere onlisans kazandim birine gidemedim biri aöf de okuyorum ama alim falan yok

Kpss ye girdim ordada bisey olmadi belki zabit katipligi yada ceza infaz memurlugu falan olur dedim yok bu yilda ygs ye girdim
Herkes sordukca artik ne akilla girdim o sinavlara otursaydim ya oturdugum yere diyorum.

Bi tanidik var iyi niyetinden zerre suphem yok ama her geldigi zaman sirar artik nasil usanmissam girdigim tum sinavlari olmadigini falsn filan hepsini tek tek anlattim artik kadincagiz uzuldu bi daha soracagini sanmiyorum

Erkek olsam sozlesmeli askerlik uzmanlik polislik ne olsa denerdim sansimi kucuk bir yerdeyim ozekdede pek bi is imkani yok her aksam basimi yatiga kkyunca ne yapsam ne yapsam diye bi dolu dusunce kafami sariyor

Kusura bakmayin konunuzuda isgal ettim ama bende dolmusum demekku

Insallah tez zamsnda atanirsiniz hayirlisiyla

estagfirullah, istediginiz kadar yazin. sizin sureciniz cok daha zormus ama bakin en azindan pes etmemissiniz okumussunuz. insanlar sadece su mucadelenizi dahi gorseler agizlarini acmamalari lazim.
ama iste toplumcak o kadar cok seviyoruz ki milletin hayatini yargilamayi, hic dusunmuyorlar, empati kurmuyorlar bile.
yaralanan yine biz oluyoruz.

Aynen kimse karsisindaki insanin duygularinj dusunmuyor birde atandi diye baskalarina kasim kasim kasilanlar var
Mutlulugunu payladma baska meslegiyle iyi durumuyla baskalarini asagilamak baska

İnsanin bu insanlarla devamli muhatfap olup ruh sagligini koruyabilmesidr ayri meziyet:)

2003 yılından beri aralıksız çalışıyorum. Bir gün bile çalışmayan birine, nasıl gidiyor boş boş oturmak filan demedim. Milletin terbiyesizliği sizi üzmesin, illa çalışmak isterseniz özel sektörde de işe girebilirsiniz. Şahsi kararınızdır.

ver ağızlarının payını kimse senin keyfinin kahyası değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…