milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
arkadaşlar ben özellikle samsun milletvekillerine ulaşmak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Meclis numaraları var fakat danışmanlar hiç yardımcı olmuyor, başından savıyorlar. Benim derdim de bu. Ne yapmam lazım ?

not: beni memur yapın demiyorum zaten kpss ile atandım.eş,eğitim,sağlık durumu özrüm var.hak hak diyenler için.

Son düzenleme:
Twitter. Facebook.vs .. Den uladmaya calis.. Tabi kullaniyorlarsa.

Araya tanıdık birini koy yoksa çok zor
Herkes is yapmıyor ulaşsan bile

Ulasamazsin maile bile cevap vermiyorum hiç bir millet vekili anck tanıdığın olursa öğle

Bizde ugrasiyoruz tayin icin birine ulastik ya bakalim yapabilecek mi hayirlisi :)

Tayin icin milletvekillerini arar olmusuz. Vay be. Ulke bu kadar vahim halde yani.

Yanlis anlamayin size demiyorum, sitemim ulkeyi bu hale getirenlere. Artik es durumundan bile atanmak, tayin zor. Ayri sehirlerde ciftler doldu ulke.

Tabi sizin durumunuzu da bilmiyoruz simdi cok zaruri bir durum yoksa torpilime nasil ulasabilirim diye sormak da cok hos degil.

Şaka gibisiniz yani.
Toprpil yapmak için birini arıyorum diyorsunuz açıkça, üstüne secim zamanı olsa kendileri gelirdi diyorsunuz.

Ne yapsınlar? Özel numarasını mı verelim yoksa ev mi? Biz söyleriz alırlar sizi istediğiniz yere.

Onların işi torpil yapmak değil hanımefendi. Herkes işini yapsa, millet de bu durumlara gelmez

Seçim zamanı olsa kendılerı gelırlerdı derken benı kasten yazmıssınız da canım bende sistemin aslında ne kadar kötü olduguna dikkat cekmek ıstedım
Bu arkadas nasıl alenen torpil dıyorsa
Seçilenlerde seçilene kadar her yolu mubah sayıp sıra hızmete geldimi ulasılmaz oluyorlar bunu anlatmsya calıstım

mail atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…