Ne için lazımdı
Samsun ilçe başkanlıgına gidersen orda yardimci olurlar
kullansalarda görürler mi ki? ne derece etkili olur ama deniyorum onuda.Twitter. Facebook.vs .. Den uladmaya calis.. Tabi kullaniyorlarsa.
Araya tanıdık birini koy yoksa çok zor
Herkes is yapmıyor ulaşsan bile
arkadaşlar ben özellikle samsun milletvekillerine ulaşmak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Meclis numaraları var fakat danışmanlar hiç yardımcı olmuyor, başından savıyorlar. Benim derdim de bu. Ne yapmam lazım ?
nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuz ?Bizde ugrasiyoruz tayin icin birine ulastik ya bakalim yapabilecek mi hayirlisi :)
Seçim zamanı olsa kendılerı gelırlerdı derken benı kasten yazmıssınız da canım bende sistemin aslında ne kadar kötü olduguna dikkat cekmek ıstedımŞaka gibisiniz yani.
Toprpil yapmak için birini arıyorum diyorsunuz açıkça, üstüne secim zamanı olsa kendileri gelirdi diyorsunuz.
Ne yapsınlar? Özel numarasını mı verelim yoksa ev mi? Biz söyleriz alırlar sizi istediğiniz yere.
Onların işi torpil yapmak değil hanımefendi. Herkes işini yapsa, millet de bu durumlara gelmez
arkadaşlar ben özellikle samsun milletvekillerine ulaşmak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Meclis numaraları var fakat danışmanlar hiç yardımcı olmuyor, başından savıyorlar. Benim derdim de bu. Ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?